Na kontaktoni

Rreth Kappa Oil

Standardet më të larta
Çelësi kryesor i suksesit është fleksibiliteti për t’ju përshtatur nevojave të klientit. Duke ndjekur me sukses këtë strategji, kompania ka bërë të mundur të rrise ndjeshem standartet ekerkuara ne tregun vendas dhe nderkombetar.

Trajnimi është çelësi i suksesit tonë
Ne ofrojmë ekspertizën tonë për programet e trajnimit në mënyrë që partnerët tanë të mund të kthejnë pasionin e tyre në rezultate reale.

Aprovuar nga markat e makinave  Evropiane
KAPPA OIL eshte aprovuar dhe certifikuar me disa standarte  nga disa nga  markat me te njohura  Evropiane.

Menyrat e kontaktit

Adresa: Autorstada SH2, Durrës -Tiranë KM 6, Durrës, Albania

Tel: +355 52 264 403

Tel: +355 52 264 402

[email protected]

Send message

Bëhuni një Bashkëpunëtor

Nëse dëshironi të bëheni nje bashkëpunëtor, ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur t’ju përgjigjemi çdo pyetjeje që mund të keni.

Na kontaktoni