TRANSMISION AUTOMATIKE

ATF DEXRON III TYPE FD

Përshkrim i produktit

KAPPA ATF Type FD është një lëng i cilësisë premium shum përdorimësh i përshtatshëm për lloje të shumta transmisionet automatike. Është plotësisht i përshtatshëm për përdorim në General Motors, Ford, Chrysler etj. Është formuluar me vajra bazë shumë të rafinuar dhe aditivë të përzgjedhur.

Benefits

 Universal use

 Excellent viscosity-temperature properties

 Stable lubricating film

 Compatible with brand name ATFs

Specifications/Approvals

FORD Type F , M2C-33F/G, 138CJ, 166H, John Deere J21A Fluid, SQM901A,VOLVO 97330 MOTORCRAFT XT-1-QF

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF DEXRON III H

Përshkrim i produktit

Lubrifikante i cilesise premium, formuluar me vajra bazë sintetikë për të përmbushur kërkesat e transmisioneve automatike modernë dhe të performancës së lartë. ATF III H është një lëng transmisioni sintetik i shumë-anshëm i cili shkëlqen dhe në kushtet më ekstreme. Përmbush kërkesat si të DEXRON III dhe të MERCON. USS ATF III H përmbush gjithashtu dhe specifikimin Allison C-4.

Benefits

 High and stable viscosity index

 Very low flow point

 Excellent oxidation and corrosion resistance

 Smooth transmission running

Specifications/Approvals

FORD MERCON, MB 236.1/236.6/236.9/236.10, ZF TE-ML 04D/05L/14B/16L/17C, MAN 339, Type Z-2, ALLISON C-4

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF SP-III ASIATIC CARS

Përshkrim i produktit

Lëng për transmisione automatike dhe grupe timoni formuluar per te permbushur kerkesat me te fundit te prodhuesve Japoneze dhe Korean te automjeteve. Ofron rezistence shume te larte ndaj ndryshkut e korrozionit, kontroll te shkelqyer ndaj ferkimit. Dizenjuar vecanerisht per transmisionet e mjeteve Mitsubishi, Hyundai, Toyota, Nissan, Honda dhe Kia, qe kerkojne nje leng ATF SP III, SP II dhe SP II M.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

Smooth transmission running

 Long life service for asian cars

Specifications/Approvals

Mitsubishi SP II/ SP III, Toyota T-III/ T-IV/WS, Honda ATF Z1, Nissan Matic D and Matic-J Hyundai and KIA rebrands of Mitsubishi fluid, Subaru Special ATF, JASO M315 1A

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF SP IV

Përshkrim i produktit

Fully synthetic automatic transmission oil on the basis of the latest technology of the HC/HT hydrocrack oils. It offers excellent anti-vibration properties ,enhanced friction durability for smooth transmission shift performance and superb low temperature fluidity for cold weather shifting. Especially designed for all vehicles with Hyundai 6-stroke automatic transmission A6LF1/2/3, A6GF1, A6MF1/2 from 2009. It complies with international standards and requirements of HYUNDAI and KIA for the ATF SP-IV type automatic transmission fluids.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Excellent anti vibration propeties

 Smooth transmission running

 Long life service for asian cars

Specifications/Approvals

Hyundai 00232-19045, 04500-00115, Hyundai Elantra UD 2011- L4 1.6L L4 2.0L; iX35 2009 – L4 2.0 L 2.4L, Santa Fe 2009 – L4 2.0L 2.2L 2.4L V6 3.5L, Sonata 2009- L4 2.0L 2.4L V6 3.5L; Tucson 2009- L4 2.0L 2.4L, Veracruz 2011- V6 3.0, Grandeur HG 2011- V6 3.3L 3.8L, Azera TG 2011- V6 3.3L 3.8L, KIA UM090 CH042 for Sorento 2009- V6 3.3L 3.5L 3.8L, Sorento XM 2011 – L4 2.4L V6 3.5L, Sportage 2010- L4 2.0L 2.4L, Forte/Forte Koup 2010- L4 2.0L 2.4L, Optima TF 2011- L4 2.0L 2.4L, Sedona VQ 2011- V6 3.5L

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF DEXRON III F

Përshkrim i produktit

Vaj transmisioni automatik me indeks viskoziteti të lartë. Formuluar me vajra të hidro trajtuara dhe me paketë speciale adititivësh, për tu përdorur në të gjithë sistemet e transmisioneve, kamjove automatike, sistemet e drejtimit, njësitë hidraulike të automjeteve, kamionave e mjeteve të rënda. Përmbush kërkesat e GM, ATF DEX III, FORD MERCON.

Benefits

 High viscosity index

 Excellent oxidation stability

 Excellent against wear and corrosion

 Smooth transmission running

Specifications/Approvals

GM DEXRON III F, MB 236.1/ 236.5/ 236.6/ 236.7, ZF TE-ML 02F/030/04D /09/11B/14A/17C MAN 339Z, ALLISON C-4, CAT TO-2, Voith, Nissan

 

 

 

Packages

 1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF DEXRON IID/III

Përshkrim i produktit

Vaj me index viskoziteti të lartë për transmisione automatike. Ruan një stabilitet të shkëlqyer ndaj oksidimit dhe konsumit. Përdoret në të gjitha sistemet e transmisioneve/kamjove automatike, sistemet e drejtimit, konvektorët rrotullues, sistemet hidraulike dhe në të gjitha njësitë e tjera që kërkojnë specifikimet e GM, ATF DEX II D.

Benefits

 High viscosity index

 Excellent oxidation stability

 Excellent against wear and corrosion

 Smooth transmission running

Specifications/Approvals

GM DEXRON II D/III, MERCON (R), VOLVO 97335, MB 236.1/ 236.5, MAN 339 D ZF FE-ML 09, CAT TO-2, VOITH 55.6335, ALLISON C3/C4

 

 

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF +4

Përshkrim i produktit

Lubrifikant sintetik I nje cilesie shume te larte I dizenjuar vecanerisht per te permbushur kerkesat e vecanta te transmisioneve dhe diferencialeve te mjeteve Chrysler. Paketa speciale e aditiveve siguron veti te shkelqyera te kontrollit te ferkimit, mbrojtie teper te larte ndaj ndryshkut e korrozionit. Ofron jetegjatesi te larte te transmisioneve te mjeteve Chrysler, Jeep dhe Dodge, gjithashtu rekomandohet per aplikimet ne Mitsubishi dhe Hyundai.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

 Smooth transmission running

 Long life service for Chrysler,Dodge,Jeep tramission

Specifications/Approvals

ATF+4, CHRYSLER, DODGE, JEEP

 

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF DEXRON II D CLASSIC

Përshkrim i produktit

Vaj për kamjot automatike formuluar me vajra bazë të zgjedhur të një cilësie të lartë dhe një sistem I avancuar aditivësh. Rekomandohet për përdorim në të gjithë kamjot automatike që kërkojnë një vaj I cili përmbush specifikimin GM Dexron II D. Mund të përdoret gjithashtu në kamjot manuale, grupet e timonit dhe sistemet hidraulike të autoveturave,mjeteve të rënda, makinerive dhe paisjeve bujqësore dhe të ndërtimit të rrugëve

Benefits

 High viscosity index

 Very good chemical resistance stability

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

GM DEXRON II D, MB 236.1 , MAN 339 D VOLVO 97335, ZF TE ML 09, CAT TO-2, BMW, AUDI, VW, OPEL

 

 

 

 

Packages

 1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF TYPE A/SUFFIX A

Përshkrim i produktit

Vaj mineral, formuluar për kamio automatike, gjysëm automatike dhe manuale, sistemet e drejtimit, sistemet hidraulik të autoveturave, mjetet bujqësore dhe të transportit dhe paisjet industriale. Redukton formimin e mbetjeve, mbron pjesët kritike ndaj konsumit, ndryshkut e korrozionit. Përmbush specifikimet GM ATF TYPE A.

Benefits

 High viscosity index

 Excellent protection against rust,oxidation and corrosion

 Smooth transmission running

 Extended drain intervals

Specifications/Approvals

GM ATF TYPE A, SUFFIX A, MB 236.2, MAN 339 A, ALLISON C-3, CAT TO-2

 

 

 

 

 

Packages

 1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF TYPE T-IV

Përshkrim i produktit

KAPPA ATF Type T-IV është një lubrifikant i avancuar për transmisionet automatike i dizenjuar për Toyota R&D specifikisht për transmisione automatike Toyota. Aditivët superior mbrojnë kundra korrozionit dhe konsumimit, përmbush dhe tejkalon të gjitha kërkesat e garancisë Toyota.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

 Smooth transmission running

 Long life service for TOYOTA cars

Specifications/Approvals

TOYOTA T-IV/T-III, JWS 33309, AISIN AW, VW/AUDI G 055025-A2, BMW 83227542290/83220402413 ,FORD 1327936, WSS-M2C924-A,XT-8QAW, OPEL/GM 9986195/1940771/1940774, RENAULT 7711218368/7711172225, VOLVO 1161540, NISSAN, Mazda, Suzuki, Land Rover LR022460, Fiat 9.55550-AV1

 

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF DEXRON VI

Përshkrim i produktit

Vaj për kamjo automatike i gjeneratës së fundit i dizenjuar për të përmbushur kërkesat specifike të GM për të gjithë mjetet me kamjo automatike “Hydramatic” pas vitit 2006. Modifikuesit special të përzgjedhur të fërkimit sigurojnë mbrojtje superiore kundër-oksidimit dhe stabilitet të shkëlqyer termik. Karakteristikat e veçanta kundër konsumit kontribuojnë në jetëgjatësinë e transmisionit dhe zgjatjen e intevaleve të shërbimit deri në 320.000 km si dhe mbrojtjen e pjesëve si kuzhineta , unaza dhe ingranazhe. Është tolalisht i përshtatshëm për tu përdorur dhe në transmisionet ku kërkohen specifikimet DEXRON ® IIIH, DEXRON ® III e DEXRON ® IIE.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

 Smooth transmission running

 Extended transmission service life

Specifications/Approvals

GM DEXRON VI, GMN 10060,MB 236.41, BMW 83220397114, GM 1940184/GM 93165414

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF MB 9 SERIES

Përshkrim i produktit

ATF për përdorim për transmisionet më të fundit NAG2V Sport, 7G-Tronich 722.9, W7A 700 dhe gjithashtu për transmisione me 5-kohë. I përshtatshëm edhe për versionet më të hershme të transmisioneve 4-5 kohësh të mjeteve Mercedes Benz, me përjashtim transmisioneve me 5-kohe CVT & Vaneo. Ky është një lëng i performancës së lartë që optimizon ndërrimin e marsheve.

Benefits

 Very high and stable viscosity index

 Very low pour point

 Excellent oxidation stability

 Excellent protection against corrosion and foam formation

Specifications/Approvals

MB 236.14/ 236.12/ 236.10

 

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF 5/4 HP FLUID

Përshkrim i produktit

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for all 4- and 5 stroke automatic transmissions of ZF Serie 4 HP (4HP20, 4HP22, 4HP24) und 5HP (5HP18, 5HP19, 5HP24, 5HP30).

Benefits

 High viscosity index

 Very high resistance tooxidation and very high thermal stability

 Excellent and highly stable friction characteristics

 Very good resistance to foaming

Specifications/Approvals

Alfa Romeo 20HP 14891900, ATF LT 71141, ATF LA 2634, BMW 8322 9407765, BMW 8322 9407807, Citroën/Peugeot AL4 PR 9736.22, Jaguar JLM 20237, Land Rover STC4863, Mercedes A 0019892203, Porsche 999.917.547.00, Renault DP0, VW/Audi G052162 A1/ A2/ A6, VW TL 52 162, ZF S671 090 170

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF 6 HP FLUID

Përshkrim i produktit

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for the newest 6 stroke automatic transmissions of ZF 6HP19, 6HP21, 6HP26, 6HP28, 6HP32, 6HP34, also for 5-motion automatic transmission 5HP-series. It is backwardly compatible for all earlier versions of ZF 4 and 5 gear passenger car automatic transmission with the exception of 6 HP26A61 in vehicles with AUDI W12 (only original VW G055162A2 blue) and 6HP19X for AUDI Q7, 6HP19A, 6HP28AF (only original VW G060162A2 green).

Benefits

 High viscosity index

 Very high resistance tooxidation and very high thermal stability

 Excellent and highly stable friction characteristics

 Very good resistance to foaming

Specifications/Approvals

BMW 83220144137 ATF M1375.4 83220142516, 83222305396 (ATF2), FORD Mercon SP XT-6-QSP (6R60, 6R75, 6R80), Jaguar C2C 8432, Land Rover TYK 500050, VW/AUDI G 055005 A1/A2/A6, ZF S671 090 252/3/5

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF 8 HP FLUID

Përshkrim i produktit

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for the newest 8 stroke automatic transmissions of ZF 8HP-Series transmission of ZF 8HP45, 8HP55, 6HP26, 8HP70, 8HP90, also for 6-stroke automatic 6HP-series – 6HP19X for AUDI Q7, 6HP19A, 6HP28AF. It is also suitable in ZF transmission series 9HP48.

Benefits

 Very high viscosity index

 Very high resistance to oxidation and very high thermal stability

 Excellent and highly stable friction characteristics that extend the service life of the fluid

Very good resistance to foaming

Excellent protection against wear

Specifications/Approvals

BMW 83222305397 (bis 02.2013 83222152426), ATF L 12108, BMW 83222289720, VW/AUDI G 060162 A1/A2/A6, VW G 055 162, ZF S671 090 312, ZF TE-ML 11 9HP48, Land Rover LR023288 und LR023289, Mopar 68218925AA, 68157995AB, Fiat 9.55550-AV5, Acura ATF Type 3.0, Acura 08200-9016 A, Honda 08200-9017, Honda ATF Type 3.1

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF CVT Continuously Variable Transmission

Përshkrim i produktit

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for the latest generation of CVT transmission (Steel Belt Continuously Variable Transmission).

Benefits

 High viscosity index

 Friction performance optimized for CVT transmission

 Very low pouring point

 Excellent protection against foaming

Specifications/Approvals

BMW CVT EZL 799A, Ford EU WSS-M2C928-A, Focus C-Max CFT23, Ford USA WSS-M2C933-A, XT-7-QCFT Freestyle, Five Hundred CFT30, Honda CVT Fluid 08200-9006, HMMF Ultra Fluid 08260-99904, 08260-99907, MB 236.20 A 0019894603, Mazda TFF CVT Fluid TC JWS3320 K020-W0-051W, Nissan CVT Fluid NS-1, KLE50 00002, KLE50 00004, Opel/GM 1940713, Subaru i-CVT Fluid K0415-YA090, Suzuki S-CVT 99000-22801-000, Toyota CVT Fluid TC 08886-02105, VW/AUDI G052180A1/A2/A6, TL 52180, VW G 052 516 A2, Mini Cooper CVT

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF DCT/DSG Dual Clutch

Përshkrim i produktit

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic dual clutch transmission. Suitable especially for Dual Clutch Gear of several manufacturers like VW/Audi, Ford, Volvo, Chrysler, Dodge, Mitsubishi and others. Also recommended for use in Dual Clutch Gear DQ-250 (02E) and DQ-500 (0BT) acc. to VW Part-No. G 052 182 and DL-501 (0B5) acc. to VW Part-No. G 052 529 for S-Tronic of VW, Audi, Seat and Skoda

Benefits

 Excellent oxidation stabiltity

 Very good lubrication properties

 Outstanding resistance to wear

 High resistance against foaming

 Very low pouring point

Specifications/Approvals

VW Group G052182/G052529, VW G 055 529 A2, BMW DCTF-1, BMW 83220440214/83222148579/83222148578/83222147477, FORD 1490763/1490761, FORD WSS-M2C936-A, FORD USA XT-11-QDC, FORD WSD-M2C200-D2, Chrysler 68044345 EA, Peugeot/Citroën 9734.S2 for DCS6 (Peugeot 4007, CITROËN C-CROSSER), FIAT 9.55550-MZ6 for TCT (Twin Clutch Transmission) ,Renault EDC (Efficiency Dual Clutch System), VOLVO 1161838/1161839, MITSUBISHI MZ320065, MITSUBISHI Dia-Queen SSTF-I, BOT 341, MB 236.21, Drexler DSG-Getriebe mit Miba-Carbon-Lamell

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF DEX III FD

ATF DEXRON III TYPE FD

Përshkrim i produktit

KAPPA ATF Type FD është një lëng i cilësisë premium shum përdorimësh i përshtatshëm për lloje të shumta transmisionet automatike. Është plotësisht i përshtatshëm për përdorim në General Motors, Ford, Chrysler etj. Është formuluar me vajra bazë shumë të rafinuar dhe aditivë të përzgjedhur.

Benefits

 Universal use

 Excellent viscosity-temperature properties

 Stable lubricating film

 Compatible with brand name ATFs

Specifications/Approvals

FORD Type F , M2C-33F/G, 138CJ, 166H, John Deere J21A Fluid, SQM901A,VOLVO 97330 MOTORCRAFT XT-1-QF

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF DEX III H

ATF DEXRON III H

Përshkrim i produktit

Lubrifikante i cilesise premium, formuluar me vajra bazë sintetikë për të përmbushur kërkesat e transmisioneve automatike modernë dhe të performancës së lartë. ATF III H është një lëng transmisioni sintetik i shumë-anshëm i cili shkëlqen dhe në kushtet më ekstreme. Përmbush kërkesat si të DEXRON III dhe të MERCON. USS ATF III H përmbush gjithashtu dhe specifikimin Allison C-4.

Benefits

 High and stable viscosity index

 Very low flow point

 Excellent oxidation and corrosion resistance

 Smooth transmission running

Specifications/Approvals

FORD MERCON, MB 236.1/236.6/236.9/236.10, ZF TE-ML 04D/05L/14B/16L/17C, MAN 339, Type Z-2, ALLISON C-4

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF SP III

ATF SP-III ASIATIC CARS

Përshkrim i produktit

Lëng për transmisione automatike dhe grupe timoni formuluar per te permbushur kerkesat me te fundit te prodhuesve Japoneze dhe Korean te automjeteve. Ofron rezistence shume te larte ndaj ndryshkut e korrozionit, kontroll te shkelqyer ndaj ferkimit. Dizenjuar vecanerisht per transmisionet e mjeteve Mitsubishi, Hyundai, Toyota, Nissan, Honda dhe Kia, qe kerkojne nje leng ATF SP III, SP II dhe SP II M.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

Smooth transmission running

 Long life service for asian cars

Specifications/Approvals

Mitsubishi SP II/ SP III, Toyota T-III/ T-IV/WS, Honda ATF Z1, Nissan Matic D and Matic-J Hyundai and KIA rebrands of Mitsubishi fluid, Subaru Special ATF, JASO M315 1A

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF SP IV

ATF SP IV

Përshkrim i produktit

Fully synthetic automatic transmission oil on the basis of the latest technology of the HC/HT hydrocrack oils. It offers excellent anti-vibration properties ,enhanced friction durability for smooth transmission shift performance and superb low temperature fluidity for cold weather shifting. Especially designed for all vehicles with Hyundai 6-stroke automatic transmission A6LF1/2/3, A6GF1, A6MF1/2 from 2009. It complies with international standards and requirements of HYUNDAI and KIA for the ATF SP-IV type automatic transmission fluids.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Excellent anti vibration propeties

 Smooth transmission running

 Long life service for asian cars

Specifications/Approvals

Hyundai 00232-19045, 04500-00115, Hyundai Elantra UD 2011- L4 1.6L L4 2.0L; iX35 2009 – L4 2.0 L 2.4L, Santa Fe 2009 – L4 2.0L 2.2L 2.4L V6 3.5L, Sonata 2009- L4 2.0L 2.4L V6 3.5L; Tucson 2009- L4 2.0L 2.4L, Veracruz 2011- V6 3.0, Grandeur HG 2011- V6 3.3L 3.8L, Azera TG 2011- V6 3.3L 3.8L, KIA UM090 CH042 for Sorento 2009- V6 3.3L 3.5L 3.8L, Sorento XM 2011 – L4 2.4L V6 3.5L, Sportage 2010- L4 2.0L 2.4L, Forte/Forte Koup 2010- L4 2.0L 2.4L, Optima TF 2011- L4 2.0L 2.4L, Sedona VQ 2011- V6 3.5L

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF DEX III F

ATF DEXRON III F

Përshkrim i produktit

Vaj transmisioni automatik me indeks viskoziteti të lartë. Formuluar me vajra të hidro trajtuara dhe me paketë speciale adititivësh, për tu përdorur në të gjithë sistemet e transmisioneve, kamjove automatike, sistemet e drejtimit, njësitë hidraulike të automjeteve, kamionave e mjeteve të rënda. Përmbush kërkesat e GM, ATF DEX III, FORD MERCON.

Benefits

 High viscosity index

 Excellent oxidation stability

 Excellent against wear and corrosion

 Smooth transmission running

Specifications/Approvals

GM DEXRON III F, MB 236.1/ 236.5/ 236.6/ 236.7, ZF TE-ML 02F/030/04D /09/11B/14A/17C MAN 339Z, ALLISON C-4, CAT TO-2, Voith, Nissan

 

 

 

Packages

 1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF DEX IID/III

ATF DEXRON IID/III

Përshkrim i produktit

Vaj me index viskoziteti të lartë për transmisione automatike. Ruan një stabilitet të shkëlqyer ndaj oksidimit dhe konsumit. Përdoret në të gjitha sistemet e transmisioneve/kamjove automatike, sistemet e drejtimit, konvektorët rrotullues, sistemet hidraulike dhe në të gjitha njësitë e tjera që kërkojnë specifikimet e GM, ATF DEX II D.

Benefits

 High viscosity index

 Excellent oxidation stability

 Excellent against wear and corrosion

 Smooth transmission running

Specifications/Approvals

GM DEXRON II D/III, MERCON (R), VOLVO 97335, MB 236.1/ 236.5, MAN 339 D ZF FE-ML 09, CAT TO-2, VOITH 55.6335, ALLISON C3/C4

 

 

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF 4+

ATF +4

Përshkrim i produktit

Lubrifikant sintetik I nje cilesie shume te larte I dizenjuar vecanerisht per te permbushur kerkesat e vecanta te transmisioneve dhe diferencialeve te mjeteve Chrysler. Paketa speciale e aditiveve siguron veti te shkelqyera te kontrollit te ferkimit, mbrojtie teper te larte ndaj ndryshkut e korrozionit. Ofron jetegjatesi te larte te transmisioneve te mjeteve Chrysler, Jeep dhe Dodge, gjithashtu rekomandohet per aplikimet ne Mitsubishi dhe Hyundai.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

 Smooth transmission running

 Long life service for Chrysler,Dodge,Jeep tramission

Specifications/Approvals

ATF+4, CHRYSLER, DODGE, JEEP

 

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF DEX IID CLASSIC

ATF DEXRON II D CLASSIC

Përshkrim i produktit

Vaj për kamjot automatike formuluar me vajra bazë të zgjedhur të një cilësie të lartë dhe një sistem I avancuar aditivësh. Rekomandohet për përdorim në të gjithë kamjot automatike që kërkojnë një vaj I cili përmbush specifikimin GM Dexron II D. Mund të përdoret gjithashtu në kamjot manuale, grupet e timonit dhe sistemet hidraulike të autoveturave,mjeteve të rënda, makinerive dhe paisjeve bujqësore dhe të ndërtimit të rrugëve

Benefits

 High viscosity index

 Very good chemical resistance stability

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

GM DEXRON II D, MB 236.1 , MAN 339 D VOLVO 97335, ZF TE ML 09, CAT TO-2, BMW, AUDI, VW, OPEL

 

 

 

 

Packages

 1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF TYPE A

ATF TYPE A/SUFFIX A

Përshkrim i produktit

Vaj mineral, formuluar për kamio automatike, gjysëm automatike dhe manuale, sistemet e drejtimit, sistemet hidraulik të autoveturave, mjetet bujqësore dhe të transportit dhe paisjet industriale. Redukton formimin e mbetjeve, mbron pjesët kritike ndaj konsumit, ndryshkut e korrozionit. Përmbush specifikimet GM ATF TYPE A.

Benefits

 High viscosity index

 Excellent protection against rust,oxidation and corrosion

 Smooth transmission running

 Extended drain intervals

Specifications/Approvals

GM ATF TYPE A, SUFFIX A, MB 236.2, MAN 339 A, ALLISON C-3, CAT TO-2

 

 

 

 

 

Packages

 1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF T-IV

ATF TYPE T-IV

Përshkrim i produktit

KAPPA ATF Type T-IV është një lubrifikant i avancuar për transmisionet automatike i dizenjuar për Toyota R&D specifikisht për transmisione automatike Toyota. Aditivët superior mbrojnë kundra korrozionit dhe konsumimit, përmbush dhe tejkalon të gjitha kërkesat e garancisë Toyota.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

 Smooth transmission running

 Long life service for TOYOTA cars

Specifications/Approvals

TOYOTA T-IV/T-III, JWS 33309, AISIN AW, VW/AUDI G 055025-A2, BMW 83227542290/83220402413 ,FORD 1327936, WSS-M2C924-A,XT-8QAW, OPEL/GM 9986195/1940771/1940774, RENAULT 7711218368/7711172225, VOLVO 1161540, NISSAN, Mazda, Suzuki, Land Rover LR022460, Fiat 9.55550-AV1

 

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF DEX VI

ATF DEXRON VI

Përshkrim i produktit

Vaj për kamjo automatike i gjeneratës së fundit i dizenjuar për të përmbushur kërkesat specifike të GM për të gjithë mjetet me kamjo automatike “Hydramatic” pas vitit 2006. Modifikuesit special të përzgjedhur të fërkimit sigurojnë mbrojtje superiore kundër-oksidimit dhe stabilitet të shkëlqyer termik. Karakteristikat e veçanta kundër konsumit kontribuojnë në jetëgjatësinë e transmisionit dhe zgjatjen e intevaleve të shërbimit deri në 320.000 km si dhe mbrojtjen e pjesëve si kuzhineta , unaza dhe ingranazhe. Është tolalisht i përshtatshëm për tu përdorur dhe në transmisionet ku kërkohen specifikimet DEXRON ® IIIH, DEXRON ® III e DEXRON ® IIE.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

 Smooth transmission running

 Extended transmission service life

Specifications/Approvals

GM DEXRON VI, GMN 10060,MB 236.41, BMW 83220397114, GM 1940184/GM 93165414

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF MB 9 SERIES

ATF MB 9 SERIES

Përshkrim i produktit

ATF për përdorim për transmisionet më të fundit NAG2V Sport, 7G-Tronich 722.9, W7A 700 dhe gjithashtu për transmisione me 5-kohë. I përshtatshëm edhe për versionet më të hershme të transmisioneve 4-5 kohësh të mjeteve Mercedes Benz, me përjashtim transmisioneve me 5-kohe CVT & Vaneo. Ky është një lëng i performancës së lartë që optimizon ndërrimin e marsheve.

Benefits

 Very high and stable viscosity index

 Very low pour point

 Excellent oxidation stability

 Excellent protection against corrosion and foam formation

Specifications/Approvals

MB 236.14/ 236.12/ 236.10

 

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF 5/4 HP FLUID

ATF 5/4 HP FLUID

Përshkrim i produktit

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for all 4- and 5 stroke automatic transmissions of ZF Serie 4 HP (4HP20, 4HP22, 4HP24) und 5HP (5HP18, 5HP19, 5HP24, 5HP30).

Benefits

 High viscosity index

 Very high resistance tooxidation and very high thermal stability

 Excellent and highly stable friction characteristics

 Very good resistance to foaming

Specifications/Approvals

Alfa Romeo 20HP 14891900, ATF LT 71141, ATF LA 2634, BMW 8322 9407765, BMW 8322 9407807, Citroën/Peugeot AL4 PR 9736.22, Jaguar JLM 20237, Land Rover STC4863, Mercedes A 0019892203, Porsche 999.917.547.00, Renault DP0, VW/Audi G052162 A1/ A2/ A6, VW TL 52 162, ZF S671 090 170

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF 6 HP FLUID

ATF 6 HP FLUID

Përshkrim i produktit

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for the newest 6 stroke automatic transmissions of ZF 6HP19, 6HP21, 6HP26, 6HP28, 6HP32, 6HP34, also for 5-motion automatic transmission 5HP-series. It is backwardly compatible for all earlier versions of ZF 4 and 5 gear passenger car automatic transmission with the exception of 6 HP26A61 in vehicles with AUDI W12 (only original VW G055162A2 blue) and 6HP19X for AUDI Q7, 6HP19A, 6HP28AF (only original VW G060162A2 green).

Benefits

 High viscosity index

 Very high resistance tooxidation and very high thermal stability

 Excellent and highly stable friction characteristics

 Very good resistance to foaming

Specifications/Approvals

BMW 83220144137 ATF M1375.4 83220142516, 83222305396 (ATF2), FORD Mercon SP XT-6-QSP (6R60, 6R75, 6R80), Jaguar C2C 8432, Land Rover TYK 500050, VW/AUDI G 055005 A1/A2/A6, ZF S671 090 252/3/5

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF 8 HP FLUID

ATF 8 HP FLUID

Përshkrim i produktit

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for the newest 8 stroke automatic transmissions of ZF 8HP-Series transmission of ZF 8HP45, 8HP55, 6HP26, 8HP70, 8HP90, also for 6-stroke automatic 6HP-series – 6HP19X for AUDI Q7, 6HP19A, 6HP28AF. It is also suitable in ZF transmission series 9HP48.

Benefits

 Very high viscosity index

 Very high resistance to oxidation and very high thermal stability

 Excellent and highly stable friction characteristics that extend the service life of the fluid

Very good resistance to foaming

Excellent protection against wear

Specifications/Approvals

BMW 83222305397 (bis 02.2013 83222152426), ATF L 12108, BMW 83222289720, VW/AUDI G 060162 A1/A2/A6, VW G 055 162, ZF S671 090 312, ZF TE-ML 11 9HP48, Land Rover LR023288 und LR023289, Mopar 68218925AA, 68157995AB, Fiat 9.55550-AV5, Acura ATF Type 3.0, Acura 08200-9016 A, Honda 08200-9017, Honda ATF Type 3.1

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF CVT

ATF CVT Continuously Variable Transmission

Përshkrim i produktit

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for the latest generation of CVT transmission (Steel Belt Continuously Variable Transmission).

Benefits

 High viscosity index

 Friction performance optimized for CVT transmission

 Very low pouring point

 Excellent protection against foaming

Specifications/Approvals

BMW CVT EZL 799A, Ford EU WSS-M2C928-A, Focus C-Max CFT23, Ford USA WSS-M2C933-A, XT-7-QCFT Freestyle, Five Hundred CFT30, Honda CVT Fluid 08200-9006, HMMF Ultra Fluid 08260-99904, 08260-99907, MB 236.20 A 0019894603, Mazda TFF CVT Fluid TC JWS3320 K020-W0-051W, Nissan CVT Fluid NS-1, KLE50 00002, KLE50 00004, Opel/GM 1940713, Subaru i-CVT Fluid K0415-YA090, Suzuki S-CVT 99000-22801-000, Toyota CVT Fluid TC 08886-02105, VW/AUDI G052180A1/A2/A6, TL 52180, VW G 052 516 A2, Mini Cooper CVT

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

ATF DCT/DSG

ATF DCT/DSG Dual Clutch

Përshkrim i produktit

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic dual clutch transmission. Suitable especially for Dual Clutch Gear of several manufacturers like VW/Audi, Ford, Volvo, Chrysler, Dodge, Mitsubishi and others. Also recommended for use in Dual Clutch Gear DQ-250 (02E) and DQ-500 (0BT) acc. to VW Part-No. G 052 182 and DL-501 (0B5) acc. to VW Part-No. G 052 529 for S-Tronic of VW, Audi, Seat and Skoda

Benefits

 Excellent oxidation stabiltity

 Very good lubrication properties

 Outstanding resistance to wear

 High resistance against foaming

 Very low pouring point

Specifications/Approvals

VW Group G052182/G052529, VW G 055 529 A2, BMW DCTF-1, BMW 83220440214/83222148579/83222148578/83222147477, FORD 1490763/1490761, FORD WSS-M2C936-A, FORD USA XT-11-QDC, FORD WSD-M2C200-D2, Chrysler 68044345 EA, Peugeot/Citroën 9734.S2 for DCS6 (Peugeot 4007, CITROËN C-CROSSER), FIAT 9.55550-MZ6 for TCT (Twin Clutch Transmission) ,Renault EDC (Efficiency Dual Clutch System), VOLVO 1161838/1161839, MITSUBISHI MZ320065, MITSUBISHI Dia-Queen SSTF-I, BOT 341, MB 236.21, Drexler DSG-Getriebe mit Miba-Carbon-Lamell

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

AUTOMATIC TRANSMISSION

ATF DEXRON III TYPE FD

Product Description

KAPPA ATF Fluid Type FD is a premium quality multi-purpose automatic transmission fluid that can be used in many types of transmissions. It is fully compatible for use in General Motors, Ford, Chrysler etc. It is blended with highly refined base stocks and selected additives

Benefits

 Universal use

 Excellent viscosity-temperature properties

 Stable lubricating film

 Compatible with brand name ATFs

Specifications/Approvals

FORD Type F , M2C-33F/G, 138CJ, 166H, John Deere J21A Fluid, SQM901A,VOLVO 97330 MOTORCRAFT XT-1-QF

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF DEXRON III H

Product Description

Premium quality automatic transmission fluid, formulated from a synthetic base stock to satisfy the requirements of modern and high performance automatic transmissions. ATF III H is a highly versatile synthetic transmission fluid that excels in the most extreme conditions. Meets both DEXRON III and MERCON lubricant requirements, USS ATF III H also meets Allison C-4 fluid specifications.

Benefits

 High and stable viscosity index

 Very low flow point

 Excellent oxidation and corrosion resistance

 Smooth transmission running

Specifications/Approvals

FORD MERCON, MB 236.1/236.6/236.9/236.10, ZF TE-ML 04D/05L/14B/16L/17C, MAN 339, Type Z-2, ALLISON C-4

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF SP-III ASIATIC CARS

Product Description

Automatic transmission and power steering fluid formulated to meet the latest Japanese and Korean vehicle manufacturer requirements. Offers very high resistance against rust and corrosion, exellent friction characteristics. Especially designed for Mitsubishi, Hyundai, Toyota, Nissan, Honda and Kia transmissions, requiring ATF SP III, SP II and SP II M fluid.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

Smooth transmission running

 Long life service for asian cars

Specifications/Approvals

Mitsubishi SP II/ SP III, Toyota T-III/ T-IV/WS, Honda ATF Z1, Nissan Matic D and Matic-J Hyundai and KIA rebrands of Mitsubishi fluid, Subaru Special ATF, JASO M315 1A

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF SP IV

Product Description

Fully synthetic automatic transmission oil on the basis of the latest technology of the HC/HT hydrocrack oils. It offers excellent anti-vibration properties ,enhanced friction durability for smooth transmission shift performance and superb low temperature fluidity for cold weather shifting. Especially designed for all vehicles with Hyundai 6-stroke automatic transmission A6LF1/2/3, A6GF1, A6MF1/2 from 2009. It complies with international standards and requirements of HYUNDAI and KIA for the ATF SP-IV type automatic transmission fluids.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Excellent anti vibration propeties

 Smooth transmission running

 Long life service for asian cars

Specifications/Approvals

Hyundai 00232-19045, 04500-00115, Hyundai Elantra UD 2011- L4 1.6L L4 2.0L; iX35 2009 – L4 2.0 L 2.4L, Santa Fe 2009 – L4 2.0L 2.2L 2.4L V6 3.5L, Sonata 2009- L4 2.0L 2.4L V6 3.5L; Tucson 2009- L4 2.0L 2.4L, Veracruz 2011- V6 3.0, Grandeur HG 2011- V6 3.3L 3.8L, Azera TG 2011- V6 3.3L 3.8L, KIA UM090 CH042 for Sorento 2009- V6 3.3L 3.5L 3.8L, Sorento XM 2011 – L4 2.4L V6 3.5L, Sportage 2010- L4 2.0L 2.4L, Forte/Forte Koup 2010- L4 2.0L 2.4L, Optima TF 2011- L4 2.0L 2.4L, Sedona VQ 2011- V6 3.5L

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF DEXRON III F

Product Description

High index viscosity automatic transmission fluid. Formulated with hydrotreated oils and special additive package, for use on all transmission systems, automatic gearbox, powersteering system, hydraulic units of automotives, autotrucks and heavy duty equipment. Fulfill’s the requirements of GM ATF DEX III, FORD MERCON.

Benefits

 High viscosity index

 Excellent oxidation stability

 Excellent against wear and corrosion

 Smooth transmission running

Specifications/Approvals

GM DEXRON III F, MB 236.1/ 236.5/ 236.6/ 236.7, ZF TE-ML 02F/030/04D /09/11B/14A/17C MAN 339Z, ALLISON C-4, CAT TO-2, Voith, Nissan

Packages

 1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF DEXRON IID/III

Product Description

High index viscosity oil for automatic transmissions. Maintains excellent stability against oxidation and consumption. For use in all transmissions/gearboxes automatic systems, powersteering systems, clutches, hydraulic circuits and all other units that require GM ATF DEX II D/III specifications.

Benefits

 High viscosity index

 Excellent oxidation stability

 Excellent against wear and corrosion

 Smooth transmission running

Specifications/Approvals

GM DEXRON II D/III, MERCON (R), VOLVO 97335, MB 236.1/ 236.5, MAN 339 D ZF FE-ML 09, CAT TO-2, VOITH 55.6335, ALLISON C3/C4

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF +4

Product Description

High quality synthetic automatic transmission fluid specially designed to fulfil the specific requirements of Chrysler transmissions and transaxels. Its special additive package ensures excellent friction properties,superior oxidation stabilty and protection against rust and corrosion. Provides long life of Chrysler,Dodge,Jeep tramissions and also is recommended for Mitsubishi and Hyundai aplications.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

 Smooth transmission running

 Long life service for Chrysler,Dodge,Jeep tramission

Specifications/Approvals

ATF+4, CHRYSLER, DODGE, JEEP

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF DEXRON II D CLASSIC

Product Description

Automatic transmission fluid formulated with selected high quality base stocks and advanced additive system. Recommended for use in all automatic transmissions requiring fluids meeting GM Dexron II D specification. It can also be used in manual transmissions, transmissions with servounits and hydraulic systems of passenger cars, commercial and off-highway vehicles, farm and road construction machines and equipments.

Benefits

 High viscosity index

 Very good chemical resistance stability

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

GM DEXRON II D, MB 236.1 , MAN 339 D VOLVO 97335, ZF TE ML 09, CAT TO-2, BMW, AUDI, VW, OPEL

Packages

 1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF TYPE A/SUFFIX A

Product Description

Mineral oil, formulated for automatic gear boxes, semi automatic, manual, powersteering system, hydraulic automotive systems, transport, farm & industrial equipments. Reducts deposit formations, protection against consumption of critical parts, rust & corrosion. Fulfills the specifications of GM ATF TYPE A.

Benefits

 High viscosity index

 Excellent protection against rust,oxidation and corrosion

 Smooth transmission running

 Extended drain intervals

Specifications/Approvals

GM ATF TYPE A, SUFFIX A, MB 236.2, MAN 339 A, ALLISON C-3, CAT TO-2

Packages

 1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF TYPE T-IV

Product Description

KAPPA ATF Type T-IV is an advanced automatic transmission fluid designed for Toyota R&D specifically for Toyota automatic transmissions. Special additives protect against corrosion and excessive wear, and meets or exceeds all Toyota warranty requirements.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

 Smooth transmission running

 Long life service for TOYOTA cars

Specifications/Approvals

TOYOTA T-IV/T-III, JWS 33309, AISIN AW, VW/AUDI G 055025-A2, BMW 83227542290/83220402413 ,FORD 1327936, WSS-M2C924-A,XT-8QAW, OPEL/GM 9986195/1940771/1940774, RENAULT 7711218368/7711172225, VOLVO 1161540, NISSAN, Mazda, Suzuki, Land Rover LR022460, Fiat 9.55550-AV1

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF DEXRON VI

Product Description

Latest generation automatic transmission fluid designed to fulfill the specific requirements of GM for all vehicles with hydramatic-automatic transmissions from 2006. Specially selected friction modifiers ensures superior anti- oxidation properties and excellent thermal stability .Improved anti-wear properties contributes to extended transmission service life up to 320.000 km and protection of the parts such as bearings,bushings and gears. Is fully compatible to be used where DEXRON® IIIH, DEXRON® III and DEXRON® IIE are specified.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

 Smooth transmission running

 Extended transmission service life

Specifications/Approvals

GM DEXRON VI, GMN 10060,MB 236.41, BMW 83220397114, GM 1940184/GM 93165414

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF MB 9 SERIES

Product Description

Automatic Transmission Fluid for use in the latest NAG2V Sport Transmission 7G-Tronich 722.9, W7A 700 and also for 5-stroke transmission. Backwards compatible for earlier versions of Mercedes Benz 4 and 5-stroke transmissions for passenger vehicles, except 5-stroke CVT -Transmission and Vaneo. This is a high performance fluid to optimize shifting performance.

Benefits

 Very high and stable viscosity index

 Very low pour point

 Excellent oxidation stability

 Excellent protection against corrosion and foam formation

Specifications/Approvals

MB 236.14/ 236.12/ 236.10

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF 5/4 HP FLUID

Product Description

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for all 4- and 5 stroke automatic transmissions of ZF Serie 4 HP (4HP20, 4HP22, 4HP24) und 5HP (5HP18, 5HP19, 5HP24, 5HP30).

Benefits

 High viscosity index

 Very high resistance tooxidation and very high thermal stability

 Excellent and highly stable friction characteristics

 Very good resistance to foaming

Specifications/Approvals

Alfa Romeo 20HP 14891900, ATF LT 71141, ATF LA 2634, BMW 8322 9407765, BMW 8322 9407807, Citroën/Peugeot AL4 PR 9736.22, Jaguar JLM 20237, Land Rover STC4863, Mercedes A 0019892203, Porsche 999.917.547.00, Renault DP0, VW/Audi G052162 A1/ A2/ A6, VW TL 52 162, ZF S671 090 170

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF 6 HP FLUID

Product Description

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for the newest 6 stroke automatic transmissions of ZF 6HP19, 6HP21, 6HP26, 6HP28, 6HP32, 6HP34, also for 5-motion automatic transmission 5HP-series. It is backwardly compatible for all earlier versions of ZF 4 and 5 gear passenger car automatic transmission with the exception of 6 HP26A61 in vehicles with AUDI W12 (only original VW G055162A2 blue) and 6HP19X for AUDI Q7, 6HP19A, 6HP28AF (only original VW G060162A2 green).

Benefits

 High viscosity index

 Very high resistance tooxidation and very high thermal stability

 Excellent and highly stable friction characteristics

 Very good resistance to foaming

Specifications/Approvals

BMW 83220144137 ATF M1375.4 83220142516, 83222305396 (ATF2), FORD Mercon SP XT-6-QSP (6R60, 6R75, 6R80), Jaguar C2C 8432, Land Rover TYK 500050, VW/AUDI G 055005 A1/A2/A6, ZF S671 090 252/3/5

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF 8 HP FLUID

Product Description

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for the newest 8 stroke automatic transmissions of ZF 8HP-Series transmission of ZF 8HP45, 8HP55, 6HP26, 8HP70, 8HP90, also for 6-stroke automatic 6HP-series – 6HP19X for AUDI Q7, 6HP19A, 6HP28AF. It is also suitable in ZF transmission series 9HP48.

Benefits

 Very high viscosity index

 Very high resistance to oxidation and very high thermal stability

 Excellent and highly stable friction characteristics that extend the service life of the fluid

Very good resistance to foaming

Excellent protection against wear

Specifications/Approvals

BMW 83222305397 (bis 02.2013 83222152426), ATF L 12108, BMW 83222289720, VW/AUDI G 060162 A1/A2/A6, VW G 055 162, ZF S671 090 312, ZF TE-ML 11 9HP48, Land Rover LR023288 und LR023289, Mopar 68218925AA, 68157995AB, Fiat 9.55550-AV5, Acura ATF Type 3.0, Acura 08200-9016 A, Honda 08200-9017, Honda ATF Type 3.1

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF CVT Continuously Variable Transmission

Product Description

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for the latest generation of CVT transmission (Steel Belt Continuously Variable Transmission).

Benefits

 High viscosity index

 Friction performance optimized for CVT transmission

 Very low pouring point

 Excellent protection against foaming

Specifications/Approvals

BMW CVT EZL 799A, Ford EU WSS-M2C928-A, Focus C-Max CFT23, Ford USA WSS-M2C933-A, XT-7-QCFT Freestyle, Five Hundred CFT30, Honda CVT Fluid 08200-9006, HMMF Ultra Fluid 08260-99904, 08260-99907, MB 236.20 A 0019894603, Mazda TFF CVT Fluid TC JWS3320 K020-W0-051W, Nissan CVT Fluid NS-1, KLE50 00002, KLE50 00004, Opel/GM 1940713, Subaru i-CVT Fluid K0415-YA090, Suzuki S-CVT 99000-22801-000, Toyota CVT Fluid TC 08886-02105, VW/AUDI G052180A1/A2/A6, TL 52180, VW G 052 516 A2, Mini Cooper CVT

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF DCT/DSG Dual Clutch

Product Description

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic dual clutch transmission. Suitable especially for Dual Clutch Gear of several manufacturers like VW/Audi, Ford, Volvo, Chrysler, Dodge, Mitsubishi and others. Also recommended for use in Dual Clutch Gear DQ-250 (02E) and DQ-500 (0BT) acc. to VW Part-No. G 052 182 and DL-501 (0B5) acc. to VW Part-No. G 052 529 for S-Tronic of VW, Audi, Seat and Skoda

Benefits

 Excellent oxidation stabiltity

 Very good lubrication properties

 Outstanding resistance to wear

 High resistance against foaming

 Very low pouring point

Specifications/Approvals

VW Group G052182/G052529, VW G 055 529 A2, BMW DCTF-1, BMW 83220440214/83222148579/83222148578/83222147477, FORD 1490763/1490761, FORD WSS-M2C936-A, FORD USA XT-11-QDC, FORD WSD-M2C200-D2, Chrysler 68044345 EA, Peugeot/Citroën 9734.S2 for DCS6 (Peugeot 4007, CITROËN C-CROSSER), FIAT 9.55550-MZ6 for TCT (Twin Clutch Transmission) ,Renault EDC (Efficiency Dual Clutch System), VOLVO 1161838/1161839, MITSUBISHI MZ320065, MITSUBISHI Dia-Queen SSTF-I, BOT 341, MB 236.21, Drexler DSG-Getriebe mit Miba-Carbon-Lamell

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

DEX III FD

ATF DEXRON III TYPE FD

Product Description

KAPPA ATF Fluid Type FD is a premium quality multi-purpose automatic transmission fluid that can be used in many types of transmissions. It is fully compatible for use in General Motors, Ford, Chrysler etc. It is blended with highly refined base stocks and selected additives

Benefits

 Universal use

 Excellent viscosity-temperature properties

 Stable lubricating film

 Compatible with brand name ATFs

Specifications/Approvals

FORD Type F , M2C-33F/G, 138CJ, 166H, John Deere J21A Fluid, SQM901A,VOLVO 97330 MOTORCRAFT XT-1-QF

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

DEX III H

ATF DEXRON III H

Product Description

Premium quality automatic transmission fluid, formulated from a synthetic base stock to satisfy the requirements of modern and high performance automatic transmissions. ATF III H is a highly versatile synthetic transmission fluid that excels in the most extreme conditions. Meets both DEXRON III and MERCON lubricant requirements, USS ATF III H also meets Allison C-4 fluid specifications.

Benefits

 High and stable viscosity index

 Very low flow point

 Excellent oxidation and corrosion resistance

 Smooth transmission running

Specifications/Approvals

FORD MERCON, MB 236.1/236.6/236.9/236.10, ZF TE-ML 04D/05L/14B/16L/17C, MAN 339, Type Z-2, ALLISON C-4

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF SP III

ATF SP-III ASIATIC CARS

Product Description

Automatic transmission and power steering fluid formulated to meet the latest Japanese and Korean vehicle manufacturer requirements. Offers very high resistance against rust and corrosion, exellent friction characteristics. Especially designed for Mitsubishi, Hyundai, Toyota, Nissan, Honda and Kia transmissions, requiring ATF SP III, SP II and SP II M fluid.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

Smooth transmission running

 Long life service for asian cars

Specifications/Approvals

Mitsubishi SP II/ SP III, Toyota T-III/ T-IV/WS, Honda ATF Z1, Nissan Matic D and Matic-J Hyundai and KIA rebrands of Mitsubishi fluid, Subaru Special ATF, JASO M315 1A

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF SP IV

ATF SP IV

Product Description

Fully synthetic automatic transmission oil on the basis of the latest technology of the HC/HT hydrocrack oils. It offers excellent anti-vibration properties ,enhanced friction durability for smooth transmission shift performance and superb low temperature fluidity for cold weather shifting. Especially designed for all vehicles with Hyundai 6-stroke automatic transmission A6LF1/2/3, A6GF1, A6MF1/2 from 2009. It complies with international standards and requirements of HYUNDAI and KIA for the ATF SP-IV type automatic transmission fluids.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Excellent anti vibration propeties

 Smooth transmission running

 Long life service for asian cars

Specifications/Approvals

Hyundai 00232-19045, 04500-00115, Hyundai Elantra UD 2011- L4 1.6L L4 2.0L; iX35 2009 – L4 2.0 L 2.4L, Santa Fe 2009 – L4 2.0L 2.2L 2.4L V6 3.5L, Sonata 2009- L4 2.0L 2.4L V6 3.5L; Tucson 2009- L4 2.0L 2.4L, Veracruz 2011- V6 3.0, Grandeur HG 2011- V6 3.3L 3.8L, Azera TG 2011- V6 3.3L 3.8L, KIA UM090 CH042 for Sorento 2009- V6 3.3L 3.5L 3.8L, Sorento XM 2011 – L4 2.4L V6 3.5L, Sportage 2010- L4 2.0L 2.4L, Forte/Forte Koup 2010- L4 2.0L 2.4L, Optima TF 2011- L4 2.0L 2.4L, Sedona VQ 2011- V6 3.5L

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF DEX III F

ATF DEXRON III F

Product Description

High index viscosity automatic transmission fluid. Formulated with hydrotreated oils and special additive package, for use on all transmission systems, automatic gearbox, powersteering system, hydraulic units of automotives, autotrucks and heavy duty equipment. Fulfill’s the requirements of GM ATF DEX III, FORD MERCON.

Benefits

 High viscosity index

 Excellent oxidation stability

 Excellent against wear and corrosion

 Smooth transmission running

Specifications/Approvals

GM DEXRON III F, MB 236.1/ 236.5/ 236.6/ 236.7, ZF TE-ML 02F/030/04D /09/11B/14A/17C MAN 339Z, ALLISON C-4, CAT TO-2, Voith, Nissan

Packages

 1L 10L

20L 208L

Downloads

DEX IID/III

ATF DEXRON IID/III

Product Description

High index viscosity oil for automatic transmissions. Maintains excellent stability against oxidation and consumption. For use in all transmissions/gearboxes automatic systems, powersteering systems, clutches, hydraulic circuits and all other units that require GM ATF DEX II D/III specifications.

Benefits

 High viscosity index

 Excellent oxidation stability

 Excellent against wear and corrosion

 Smooth transmission running

Specifications/Approvals

GM DEXRON II D/III, MERCON (R), VOLVO 97335, MB 236.1/ 236.5, MAN 339 D ZF FE-ML 09, CAT TO-2, VOITH 55.6335, ALLISON C3/C4

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF 4+

ATF +4

Product Description

High quality synthetic automatic transmission fluid specially designed to fulfil the specific requirements of Chrysler transmissions and transaxels. Its special additive package ensures excellent friction properties,superior oxidation stabilty and protection against rust and corrosion. Provides long life of Chrysler,Dodge,Jeep tramissions and also is recommended for Mitsubishi and Hyundai aplications.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

 Smooth transmission running

 Long life service for Chrysler,Dodge,Jeep tramission

Specifications/Approvals

ATF+4, CHRYSLER, DODGE, JEEP

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF DEX IID

ATF DEXRON II D CLASSIC

Product Description

Automatic transmission fluid formulated with selected high quality base stocks and advanced additive system. Recommended for use in all automatic transmissions requiring fluids meeting GM Dexron II D specification. It can also be used in manual transmissions, transmissions with servounits and hydraulic systems of passenger cars, commercial and off-highway vehicles, farm and road construction machines and equipments.

Benefits

 High viscosity index

 Very good chemical resistance stability

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

GM DEXRON II D, MB 236.1 , MAN 339 D VOLVO 97335, ZF TE ML 09, CAT TO-2, BMW, AUDI, VW, OPEL

Packages

 1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF TYPE A

ATF TYPE A/SUFFIX A

Product Description

Mineral oil, formulated for automatic gear boxes, semi automatic, manual, powersteering system, hydraulic automotive systems, transport, farm & industrial equipments. Reducts deposit formations, protection against consumption of critical parts, rust & corrosion. Fulfills the specifications of GM ATF TYPE A.

Benefits

 High viscosity index

 Excellent protection against rust,oxidation and corrosion

 Smooth transmission running

 Extended drain intervals

Specifications/Approvals

GM ATF TYPE A, SUFFIX A, MB 236.2, MAN 339 A, ALLISON C-3, CAT TO-2

Packages

 1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF T-IV

ATF TYPE T-IV

Product Description

KAPPA ATF Type T-IV is an advanced automatic transmission fluid designed for Toyota R&D specifically for Toyota automatic transmissions. Special additives protect against corrosion and excessive wear, and meets or exceeds all Toyota warranty requirements.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

 Smooth transmission running

 Long life service for TOYOTA cars

Specifications/Approvals

TOYOTA T-IV/T-III, JWS 33309, AISIN AW, VW/AUDI G 055025-A2, BMW 83227542290/83220402413 ,FORD 1327936, WSS-M2C924-A,XT-8QAW, OPEL/GM 9986195/1940771/1940774, RENAULT 7711218368/7711172225, VOLVO 1161540, NISSAN, Mazda, Suzuki, Land Rover LR022460, Fiat 9.55550-AV1

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF DEX VI

ATF DEXRON VI

Product Description

Latest generation automatic transmission fluid designed to fulfill the specific requirements of GM for all vehicles with hydramatic-automatic transmissions from 2006. Specially selected friction modifiers ensures superior anti- oxidation properties and excellent thermal stability .Improved anti-wear properties contributes to extended transmission service life up to 320.000 km and protection of the parts such as bearings,bushings and gears. Is fully compatible to be used where DEXRON® IIIH, DEXRON® III and DEXRON® IIE are specified.

Benefits

 Excellent fricition properties

 Superior oxidation stability

 Smooth transmission running

 Extended transmission service life

Specifications/Approvals

GM DEXRON VI, GMN 10060,MB 236.41, BMW 83220397114, GM 1940184/GM 93165414

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

MB 9 SERIES

ATF MB 9 SERIES

Product Description

Automatic Transmission Fluid for use in the latest NAG2V Sport Transmission 7G-Tronich 722.9, W7A 700 and also for 5-stroke transmission. Backwards compatible for earlier versions of Mercedes Benz 4 and 5-stroke transmissions for passenger vehicles, except 5-stroke CVT -Transmission and Vaneo. This is a high performance fluid to optimize shifting performance.

Benefits

 Very high and stable viscosity index

 Very low pour point

 Excellent oxidation stability

 Excellent protection against corrosion and foam formation

Specifications/Approvals

MB 236.14/ 236.12/ 236.10

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

5/4 HP FLUID

ATF 5/4 HP FLUID

Product Description

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for all 4- and 5 stroke automatic transmissions of ZF Serie 4 HP (4HP20, 4HP22, 4HP24) und 5HP (5HP18, 5HP19, 5HP24, 5HP30).

Benefits

 High viscosity index

 Very high resistance tooxidation and very high thermal stability

 Excellent and highly stable friction characteristics

 Very good resistance to foaming

Specifications/Approvals

Alfa Romeo 20HP 14891900, ATF LT 71141, ATF LA 2634, BMW 8322 9407765, BMW 8322 9407807, Citroën/Peugeot AL4 PR 9736.22, Jaguar JLM 20237, Land Rover STC4863, Mercedes A 0019892203, Porsche 999.917.547.00, Renault DP0, VW/Audi G052162 A1/ A2/ A6, VW TL 52 162, ZF S671 090 170

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

6 HP FLUID

ATF 6 HP FLUID

Product Description

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for the newest 6 stroke automatic transmissions of ZF 6HP19, 6HP21, 6HP26, 6HP28, 6HP32, 6HP34, also for 5-motion automatic transmission 5HP-series. It is backwardly compatible for all earlier versions of ZF 4 and 5 gear passenger car automatic transmission with the exception of 6 HP26A61 in vehicles with AUDI W12 (only original VW G055162A2 blue) and 6HP19X for AUDI Q7, 6HP19A, 6HP28AF (only original VW G060162A2 green).

Benefits

 High viscosity index

 Very high resistance tooxidation and very high thermal stability

 Excellent and highly stable friction characteristics

 Very good resistance to foaming

Specifications/Approvals

BMW 83220144137 ATF M1375.4 83220142516, 83222305396 (ATF2), FORD Mercon SP XT-6-QSP (6R60, 6R75, 6R80), Jaguar C2C 8432, Land Rover TYK 500050, VW/AUDI G 055005 A1/A2/A6, ZF S671 090 252/3/5

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

8 HP FLUID

ATF 8 HP FLUID

Product Description

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for the newest 8 stroke automatic transmissions of ZF 8HP-Series transmission of ZF 8HP45, 8HP55, 6HP26, 8HP70, 8HP90, also for 6-stroke automatic 6HP-series – 6HP19X for AUDI Q7, 6HP19A, 6HP28AF. It is also suitable in ZF transmission series 9HP48.

Benefits

 Very high viscosity index

 Very high resistance to oxidation and very high thermal stability

 Excellent and highly stable friction characteristics that extend the service life of the fluid

Very good resistance to foaming

Excellent protection against wear

Specifications/Approvals

BMW 83222305397 (bis 02.2013 83222152426), ATF L 12108, BMW 83222289720, VW/AUDI G 060162 A1/A2/A6, VW G 055 162, ZF S671 090 312, ZF TE-ML 11 9HP48, Land Rover LR023288 und LR023289, Mopar 68218925AA, 68157995AB, Fiat 9.55550-AV5, Acura ATF Type 3.0, Acura 08200-9016 A, Honda 08200-9017, Honda ATF Type 3.1

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

ATF CVT

ATF CVT Continuously Variable Transmission

Product Description

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic transmission. Suitable for the latest generation of CVT transmission (Steel Belt Continuously Variable Transmission).

Benefits

 High viscosity index

 Friction performance optimized for CVT transmission

 Very low pouring point

 Excellent protection against foaming

Specifications/Approvals

BMW CVT EZL 799A, Ford EU WSS-M2C928-A, Focus C-Max CFT23, Ford USA WSS-M2C933-A, XT-7-QCFT Freestyle, Five Hundred CFT30, Honda CVT Fluid 08200-9006, HMMF Ultra Fluid 08260-99904, 08260-99907, MB 236.20 A 0019894603, Mazda TFF CVT Fluid TC JWS3320 K020-W0-051W, Nissan CVT Fluid NS-1, KLE50 00002, KLE50 00004, Opel/GM 1940713, Subaru i-CVT Fluid K0415-YA090, Suzuki S-CVT 99000-22801-000, Toyota CVT Fluid TC 08886-02105, VW/AUDI G052180A1/A2/A6, TL 52180, VW G 052 516 A2, Mini Cooper CVT

Packages

1L 10L

20L 208L

Downloads

DCT/DSG

ATF DCT/DSG Dual Clutch

Product Description

Synthetic automatic transmission fluid designed on the basis of high quality hydrocrack oils with a special additive and inhibition. It offers maximum wear protection, high viscosity index ,very good oxidation stability ensuring perfect function of the automatic dual clutch transmission. Suitable especially for Dual Clutch Gear of several manufacturers like VW/Audi, Ford, Volvo, Chrysler, Dodge, Mitsubishi and others. Also recommended for use in Dual Clutch Gear DQ-250 (02E) and DQ-500 (0BT) acc. to VW Part-No. G 052 182 and DL-501 (0B5) acc. to VW Part-No. G 052 529 for S-Tronic of VW, Audi, Seat and Skoda

Benefits

 Excellent oxidation stabiltity

 Very good lubrication properties

 Outstanding resistance to wear

 High resistance against foaming

 Very low pouring point

Specifications/Approvals

VW Group G052182/G052529, VW G 055 529 A2, BMW DCTF-1, BMW 83220440214/83222148579/83222148578/83222147477, FORD 1490763/1490761, FORD WSS-M2C936-A, FORD USA XT-11-QDC, FORD WSD-M2C200-D2, Chrysler 68044345 EA, Peugeot/Citroën 9734.S2 for DCS6 (Peugeot 4007, CITROËN C-CROSSER), FIAT 9.55550-MZ6 for TCT (Twin Clutch Transmission) ,Renault EDC (Efficiency Dual Clutch System), VOLVO 1161838/1161839, MITSUBISHI MZ320065, MITSUBISHI Dia-Queen SSTF-I, BOT 341, MB 236.21, Drexler DSG-Getriebe mit Miba-Carbon-Lamell

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

TRANSMISION MANUALE

GEAR 75W-80 LDC-LONG DISTANCE CONCEPT

Përshkrim i produktit

Vaj ingranazhi multigradë për presione ekstreme për lubrifikim të diferencialëve hipoide dhe transmisionëve manualë. Formuluar me sistemin më të avancuar të adititivëve, ofron një nivel të lartë në mbrojtjen e ingranazheve ndaj degradimit termik, oksidimit në temperaturat e larta, formimit të mbetjeve dhe korrozionit. Siguron nivelin më të lartë të performancës.

Benefits

 Outstanding oxidation protection

 Excellent wear protection

 Good foaming properties

 Extended transmission life

Specifications/Approvals

API GL5, MIL-L-2105 C/ D, MAN 341, FIAT, VOLVO, BMW, OPEL, RENAULT, ROVER VW TL 521 71, PSA (Peugeot & Citroen).

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

GEAR 75W-90 HDGO HEAVY DUTY GEAR OIL

Përshkrim i produktit

Semi Synthetic Extreme Pressure (EP) Gear Lube specifically engineered for maximum performance in severe-duty applications.Recommended for manual transmissions, differential, real axles, manual steering gears, final drives and universal joints of light & heavy duty trucks,bus fleets,farm machinery, construction equipments and other applications requiring an extreme pressure oil.

Benefits

 Excellent extreme pressure (EP) properties

 Excellent high/low temperature properties

 Exceptional thermal and oxidation stability

 Good anti-foam and anti-wear properties

 Extended transmission life

Specifications/Approvals

API GL-5,MB 235.0/235.1,MIL-L-2105D,M2C9002A ZF TE-ML 05A/07A/17B,CS 3000B , MACK GO-G

 

 

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

GEAR 75W-90 LS LIMITED SLIP

Përshkrim i produktit

Vaj ingranazhi i kualitetit premium formuluar për diferencialë “Limited Slip”. Ka karakteristika të vecanta kundra fërkimit dhe kundra oksidimit si dhe ofron stabilitet termik për sjelljen e butë e të qëndrueshme të diferencialit. I përshtatshëm për të gjitha mjetet 4×4 të pajisura me diferenciale “Limited Slip”.

Benefits

 Excellent limited slip properties

 Smooth shift performance

 Enhanced thermal and oxidation stability

 Good anti-foam and anti-wear properties

 Extended transmission life

Specifications/Approvals

API GL5, MIL-L-2105 D, ZF TE-ML 05C/ 12C/ 16E

 

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

GEAR 75W-140 LS LIMITED SLIP

Përshkrim i produktit

Premium quality gear oil formulated for Limited Slip Differentials. It has special friction characteristics and shows thermal and oxidation stability for smooth and consistent differential behavior. Suitable for all the 4×4 vehicles equipped with Limited Slip Differentials.

Benefits

 Excellent limited slip properties

 Smooth shift performance

 Enhanced thermal and oxidation stability

 Good anti-foam and anti-wear properties

 Extended transmission life

Specifications/Approvals

API GL-5, LS, MIL-L-2105D

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

GEAR 80W90 EP PERFECTION

Përshkrim i produktit

Vaj ingranazhi i një cilësie të lartë formuluar vecanërisht për diferencialë që operojnë nën kushtet e presionit ekstremë (EP). Mbron ingranazhin dhe paraqet stabilitet të shkëlqyer termik ndaj oksidimit. Rekomandohet për tu përdorur në ingranazh, reduktorë dhe cdo lloj mekanizmi, falë formulës së aditivëve të “Presionit Ekstremë”.

Benefits

 Excellent high load carrying capacity

 Good corrosion protection

 Enhanced thermal and oxidation stability

 Good anti-foam and anti-wear properties

 Extended equipment life

Specifications/Approvals

API GL-5, MIL-L-2105 D, ZF TE-ML 05A/07A/16B/17B/19B, MB 235.0, MAN 342, FORD SQM-2C-9002 AA

 

 

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads

GEAR 80W90 CLASSIC MULTI GEAR

Përshkrim i produktit

Vaj kamjo I një performance të lartë formuluar me vajra bazë cilësor dhe një sistem premium aditivësh për të ofruar një funksionim të butë dhe të qetë të kamjos, mbrojtje maskimale kundër konsumit dhe stabilitet superior në kushtet më të vështira të operimit. I përshtatshëm për përdorim në të gjithë llojet e kamjove dhe transmisioneve të automjeteve , reduktoret finale dhe ingranazhet e mbyllur industrial

Benefits

 Very good protection against wear and corrosion

 Smoth operation for the gears

 Very good thermal stability

 Universal application

Specifications/Approvals

API GL-3/GL-4, MB 235.0, MAN 341, MIL-L-2105D

 

 

 

 

Packages

1L 10L 20L 208L

Downloads