Power in motion

Lubrifikantë me cilësi të lartë

KAPPAOIL është një kompani e pavarur e themeluar më 1992 nga Presidenti i saj, z. Krenar Lasko. Kompania është e përfshirë në importimin, prodhimin dhe tregtimin e një gamë të gjerë të lubrifikantëve me cilësi të lartë për makinat e pasagjerëve, kamionët e lehtë dhe të rëndë, makineritë bujqësore, pajisjet e minierave dhe të ndërtimit të rrugëve, makineritë industriale etj. Gjithashtu kompania tregton filtra, bateri dhe pajisje të tjera për automjetet.

KAPPA OIL Njoftime

Njoftimet e fundit

Kërkimi i produktit

Gjeni lubrificantin për automjetin tuaj

Guida e lubrifikantit

Gjeni vajin e duhur motorik për automjetin tuaj. Përdorni Udhëzuesin tonë të naftës për të gjetur modelin tuaj. Vaj motori më i përshtatshëm për kërkesat tuaja.

YOUTUBE CHANNEL

Teknologjia e fundit e lubrifikantëve Gjermanë .

LISTA E PLOTE E PRODUKTEVE

Ne kemi krijuar një gamë produktesh të cilësisë së lartë të vajrave motorike, aditivëve dhe produkteve të kujdesit të makinave.

We Support You

Contact us

Rreth Kappa Oil

Standardet më të larta
Të gjitha prodhimet tona janë zhvilluar me materialet më të mira të para dhe përfitojnë nga aftësitë tona inxhinierike.

Trajnimi është çelësi i suksesit tonë
Ne ofrojmë ekspertizën tonë në programet e trajnimit në mënyrë që partnerët tanë të mund të kthejnë pasionin në rezultate reale, duke përfituar nga dashuruesit e makinave anembanë globit.

Aprovuar nga markat më të njohura të Automjeteve Europiane.
KAPPA OIL ka miratime nga të gjithë markat e makinave të mëdha Evropiane.

Info Kontakti

Addresa: Autorstada SH2, Durrës -Tiranë KM 6, Durrës, Albania

Tel: +355 52 264 403

Tel: +355 52 264 402

[email protected]

Send message

Bëhuni një Partner

Nëse dëshironi të bëheni partner, ju lutemi na kontaktoni dhe ne do të jemi të lumtur t’ju përgjigjemi çdo pyetjeje që mund të keni.

NA KONTAKTONI