PRODUKTE TE KUJDESIT TE MAKINES

MOTOR FLUSH

Përshkrimi i produktit

Motor Flush qarkullon nëpërmjet të gjithë sistemit të vajit dhe eliminon papastërtitë në të. Gjithashtu ndihmon në heqjen e mbetjeve dhe yndyrës në motorr dhe sadokart.

Benefitet

 Pastrim komplet i sistemit te vajit.

Formula me veprim të shpejtë

Heqje efektive e papastertive

Specifications/Approvals

Packages

500ML

Downloads

WINDSCREEN CLEAN -40°C

Përshkrimi i produktit

Lëng me bazë isopropani me aditivë specialë formuluar për larje xhami. Është I gatshëm për përdorim duke siguruar pastrim perfekt të xhamave të makinës dhe të gjithë komponentëve të xhamit pa lënë asnjë lloj gjurme.

Benefits

Veti shumë të mira dispersuese

Largimi i shpejtë i papastertive

Efekt i gjate i pastrimit

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

WINDSCREEN CLEAN -20°C

Përshkrimi i produktit

Lëng me bazë isopropani me aditivë specialë formuluar për larje xhami. Është I gatshëm për përdorim duke siguruar pastrim perfekt të xhamave të makinës dhe të gjithë komponentëve të xhamit pa lënë asnjë lloj gjurme.

Benefits

Veti shumë të mira dispersuese

Largimi i shpejtë i papastertive

Efekt i gjate i pastrimit

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

WINDSCREEN CLEAN ANTI MOSQUITO

Përshkrimi i produktit

Lëng me bazë isopropani me aditivë special formuluar për larje xhami. Zakonisht hollohet me uje në përqindje në varësi të temperaturave të ndryshme. Rekomandohet për përdorim gjatë kohës së nxehtë.

Benefitet

Veti shumë të mira dispersuese

Largimi i shpejtë i papastertive

Efekt i gjate i pastrimit

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

SHINE PROTECTION DASHBOARD

Përshkrimi i produktit

Pastrues kroskoti që me formulën e saj jo-konvencionale zgjat jetën, mbron dhe i jep shkëlqim kroskotit, sipërfaqeve prej plastike, gome, druri, lëkure, materialeve sintetike, etj. Pastron dhe garanton me një efekt të zgjatur shkëlqimi. Të mbahet 20 cm larg sipërfaqes gjatë sprucimit dhe të fshihet me copë të butë.

Benefitet

Mbron kroskotin

Kompatibël me të gjitha materialet

Efekt i gjatë shkëlqimi

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

AUTO SHAMPO

Përshkrimi i produktit

Lëng special për larje makine kundër vajrave, pluhurit, dheut dhe insekteve. Nuk e dëmton bojën e sipërfaqes dhe dhuron një ndricim të vezullueshem.

Benefitet

Veti shumë të mira dispersuese

Largimi i shpejtë i papastertive

Efekt i gjate i pastrimit

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

BLACK TIRES

Përshkrimi i produktit

Lëng i seleksionuar për të mbrojtur gomat nga plasaritjet dhe zbehja. I jep gomave një ngjyrë të zezë për një kohë të gjatë.

Benefitet

Mbron gomat

Efekt më i gjatë me ngjyrë të zezë

Efekt më i shndritshëm

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

ENGINE DEGREASER

Përshkrimi i produktit

Lëng special për para-trajtim të pjesëve të pista të motorrit para larjes së motorrit. Është I thjesht në përdorim. Brenda 5-minutash pastron dhe heq të gjithë yndyrnat, mbetjet, grason, vajin, karburantin dhe papastërtitë e tjera të forta.

Benefits

Veti shumë të mira dispersuese

Largimi i shpejtë i papastertive

Efekt i gjate i pastrimit

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

INTERIOR CAR CLEANER

Përshkrimi i produktit

Formuluar me aditivë specifik për eliminimin e papastërtive në sipërfaqe, ideale për përdorim në makina thithëse dhe përdorim manual. Përmban një aromë të kënaqshme mbas përdorimit. Për të arritur një rezultat të shkëlqyer, 1 Lt të përzihet me 10-15 Lt ujë.

Benefitet

Aromë freskuese e këndshme

Kompatibël me të gjitha materialet

 Efekti më i gjatë i pastërtisë

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

DISTILLED WATER

Përshkrimi i produktit

Ujë i distiluar i përshtatshëm për bateri, larje xhami, radiatorë, hekura me avull dhe aplikime të tjera ku kërkohet ujë i pastër.

Benefitet

Ujë i distiluar i pastër

Kompatibil me të gjitha materialet

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

ELECTROLITE BATTERY FLUID

Përshkrimi i produktit

Është një solucion i miksimit të ujit me acidin sulfurik për përdorim në bateri.

Benefitet

Pa kripëra

Jetë më e gjatë për baterinë

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

AdBlue

Përshkrimi i produktit

AdBlue është një zgjidhje me cilësi të lartë ure AUS-32 (Ures Solution 32.%) e formuluar me ujë të pastër demineralizuar dhe i projektuar për të përmbushur kërkesat ndërkombëtare të cilësisë ISO 22241. I përshtatshëm për përdorim si reagent në motorët me naftë të pajisur me sisteme katalizatori SCR Reduktimi katalitik) duke siguruar reduktimin e NOx duke e injektuar atë në sistemin e shkarkimit të gazit pas trajtimit.

Benefitet

Mbrojtje e sistemit katalizator

Reduktimi i oksideve të azotit

Specifications/Approvals

DIN 70070, ISO 22241

Packages

10L 20L

Downloads

MOTOR FLUSH

MOTOR FLUSH

Përshkrimi i produktit

Motor Flush qarkullon nëpërmjet të gjithë sistemit të vajit dhe eliminon papastërtitë në të. Gjithashtu ndihmon në heqjen e mbetjeve dhe yndyrës në motorr dhe sadokart.

Benefitet

 Pastrim komplet i sistemit te vajit.

Formula me veprim të shpejtë

Heqje efektive e papastertive

Specifications/Approvals

Packages

500ML

Downloads

WINDSCREEN -40

WINDSCREEN CLEAN -40°C

Përshkrimi i produktit

Lëng me bazë isopropani me aditivë specialë formuluar për larje xhami. Është I gatshëm për përdorim duke siguruar pastrim perfekt të xhamave të makinës dhe të gjithë komponentëve të xhamit pa lënë asnjë lloj gjurme.

Benefits

Veti shumë të mira dispersuese

Largimi i shpejtë i papastertive

Efekt i gjate i pastrimit

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

-20

WINDSCREEN CLEAN -20°C

Përshkrimi i produktit

Lëng me bazë isopropani me aditivë specialë formuluar për larje xhami. Është I gatshëm për përdorim duke siguruar pastrim perfekt të xhamave të makinës dhe të gjithë komponentëve të xhamit pa lënë asnjë lloj gjurme.

Benefits

Veti shumë të mira dispersuese

Largimi i shpejtë i papastertive

Efekt i gjate i pastrimit

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

ANTI MOSQUITO

WINDSCREEN CLEAN ANTI MOSQUITO

Përshkrimi i produktit

Lëng me bazë isopropani me aditivë special formuluar për larje xhami. Zakonisht hollohet me uje në përqindje në varësi të temperaturave të ndryshme. Rekomandohet për përdorim gjatë kohës së nxehtë.

Benefitet

Veti shumë të mira dispersuese

Largimi i shpejtë i papastertive

Efekt i gjate i pastrimit

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

SHINE DASHBOARD

SHINE PROTECTION DASHBOARD

Përshkrimi i produktit

Pastrues kroskoti që me formulën e saj jo-konvencionale zgjat jetën, mbron dhe i jep shkëlqim kroskotit, sipërfaqeve prej plastike, gome, druri, lëkure, materialeve sintetike, etj. Pastron dhe garanton me një efekt të zgjatur shkëlqimi. Të mbahet 20 cm larg sipërfaqes gjatë sprucimit dhe të fshihet me copë të butë.

Benefitet

Mbron kroskotin

Kompatibël me të gjitha materialet

Efekt i gjatë shkëlqimi

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

AUTO SHAMPO

AUTO SHAMPO

Përshkrimi i produktit

Lëng special për larje makine kundër vajrave, pluhurit, dheut dhe insekteve. Nuk e dëmton bojën e sipërfaqes dhe dhuron një ndricim të vezullueshem.

Benefitet

Veti shumë të mira dispersuese

Largimi i shpejtë i papastertive

Efekt i gjate i pastrimit

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

BLACK TIRES

BLACK TIRES

Përshkrimi i produktit

Lëng i seleksionuar për të mbrojtur gomat nga plasaritjet dhe zbehja. I jep gomave një ngjyrë të zezë për një kohë të gjatë.

Benefitet

Mbron gomat

Efekt më i gjatë me ngjyrë të zezë

Efekt më i shndritshëm

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

ENGINE DEGREASER

ENGINE DEGREASER

Përshkrimi i produktit

Lëng special për para-trajtim të pjesëve të pista të motorrit para larjes së motorrit. Është I thjesht në përdorim. Brenda 5-minutash pastron dhe heq të gjithë yndyrnat, mbetjet, grason, vajin, karburantin dhe papastërtitë e tjera të forta.

Benefits

Veti shumë të mira dispersuese

Largimi i shpejtë i papastertive

Efekt i gjate i pastrimit

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

INTERIOR CLEANER

INTERIOR CAR CLEANER

Përshkrimi i produktit

Formuluar me aditivë specifik për eliminimin e papastërtive në sipërfaqe, ideale për përdorim në makina thithëse dhe përdorim manual. Përmban një aromë të kënaqshme mbas përdorimit. Për të arritur një rezultat të shkëlqyer, 1 Lt të përzihet me 10-15 Lt ujë.

Benefitet

Aromë freskuese e këndshme

Kompatibël me të gjitha materialet

 Efekti më i gjatë i pastërtisë

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

DISTILLED WATER

DISTILLED WATER

Përshkrimi i produktit

Ujë i distiluar i përshtatshëm për bateri, larje xhami, radiatorë, hekura me avull dhe aplikime të tjera ku kërkohet ujë i pastër.

Benefitet

Ujë i distiluar i pastër

Kompatibil me të gjitha materialet

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

ELECTROLITE FLUID

ELECTROLITE BATTERY FLUID

Përshkrimi i produktit

Është një solucion i miksimit të ujit me acidin sulfurik për përdorim në bateri.

Benefitet

Pa kripëra

Jetë më e gjatë për baterinë

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

AdBlue

AdBlue

Përshkrimi i produktit

AdBlue është një zgjidhje me cilësi të lartë ure AUS-32 (Ures Solution 32.%) e formuluar me ujë të pastër demineralizuar dhe i projektuar për të përmbushur kërkesat ndërkombëtare të cilësisë ISO 22241. I përshtatshëm për përdorim si reagent në motorët me naftë të pajisur me sisteme katalizatori SCR Reduktimi katalitik) duke siguruar reduktimin e NOx duke e injektuar atë në sistemin e shkarkimit të gazit pas trajtimit.

Benefitet

Mbrojtje e sistemit katalizator

Reduktimi i oksideve të azotit

Specifications/Approvals

DIN 70070, ISO 22241

Packages

10L 20L

Downloads

CAR CARE PRODUCTS

MOTOR FLUSH

Product Description

Motor Flush circulates through the entire oil system and removes power-robbing deposits. It also helps desolve sludge, gum and varnish from engine and oil pan.

Benefits

 Complete oil system flushin

 Fast acting formula

 Effective dirts removing

Specifications/Approvals

Packages

500ML

Downloads

ENGINE DEGREASER

Product Description

Special liquid for pretreatment of dirty engine parts before engine wash. It is easy to use. In 5 minutes removes all traces of fat, grime, grease, oil, fuel and other strong dirts.

Benefits

 Very good dispersant properties

 Fast dirts removing

 Longer cleaness effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

WINDSCREEN CLEAN -40°C

Product Description

Isopropanol base fluid with special additives formulated for windscreen wash. It is ready to use ensuring the cleanniness of automotive windshields and all glass components without leaving any kind of streaks.

Benefits

 Very good dispersant properties

 Fast dirts removing

 Longer cleaness effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

WINDSCREEN CLEAN -20°C

Product Description

Isopropanol base fluid with special additives formulated for windscreen wash. It is ready to use ensuring the cleanniness of automotive windshields and all glass components without leaving any kind of streaks.

Benefits

 Very good dispersant properties

 Fast dirts removing

 Longer cleaness effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

WINDSCREEN CLEAN ANTI MOSQUITO

Product Description

Isopropanol base fluid with special additives formulated for windscreen wash. It is usually diluited on water in percentage depending from various temperature range. Recommended for use during hot weather.

Benefits

 Very good dispersant properties

 Fast dirts removing

 Longer cleaness effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

SHINE PROTECTION DASHBOARD

Product Description

A dashboard polisher that with its non-conventional formula it extends life, protects and shine the dashboard, plastic surfaces, rubber, synthetic materials, wood, leather etc. It cleans and guarantees with a longer shine effect. To be kept in a distance of 20-cm from the surffice to be used and than must be brushed off with smooth cloth.

Benefits

 Protects the dashboard

 Compatible with all materials

 Longer shine effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

AUTO SHAMPO

Product Description

Special fluid for auto body cleaniness from all kinds of fat, dust, dirt and insects. It doesn’t damage the surface and provides a brightening shine.

Benefits

 Very good dispersant properties

 Fast dirts removing

 Longer cleaness effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

BLACK TIRES

Product Description

Selected fluid designed to protect the tires from cracking and fading. It gives your tires a black color for a long time.

Benefits

 Protects the tyres

 Longer black color effect

 Longer shine effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

INTERIOR CAR CLEANER

Product Description

Formulated with specific additives it eliminates the surfice dirt, ideal for use with sucking machinery and manual use. It contains an pleasant perfume after its work. To achieve a great result, 1-lt interior car cleaner will be mixed with 10-15 lt of water.

Benefits

 Pleasant refreshing odour

 Compatible with all materials

 Longer cleaness effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

DISTILLED WATER

Product Description

Distilled water suitable for batteries, windscreen washes, radiators, steam irons and other aplications where clean water is required.

Benefits

 Pure distilled water

 Compatible with all materials

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

ELECTROLITE BATTERY FLUID

Product Description

Is a diluted solution of mixed water and sulfuric acid for use in batteries.

Benefits

 Free of salts

 Longer life for the battery

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

AdBlue

Product Description

AdBlue Is a high quality Urea solution AUS-32 ( Acqueous Ures Solution 32.%) formulated with pure demineralized water and designed to fulfill  the international quality requirements ISO 22241. Suitable for use as a reagent in diesel engines equipped with  SCR catalyst systems ( Selective Catalytic Reduction) providing the reduction of NOx by injecting it into the exhaust gas after treatment system.

Benefits

 Catalyst system protection

 Nitrogen oxides reduction

Specifications/Approvals

DIN 70070, ISO 22241

Packages

10L 20L

Downloads

FLUSH

MOTOR FLUSH

Product Description

Motor Flush circulates through the entire oil system and removes power-robbing deposits. It also helps desolve sludge, gum and varnish from engine and oil pan.

Benefits

 Complete oil system flushin

 Fast acting formula

 Effective dirts removing

Specifications/Approvals

Packages

500ML

Downloads

DEGREASER

ENGINE DEGREASER

Product Description

Special liquid for pretreatment of dirty engine parts before engine wash. It is easy to use. In 5 minutes removes all traces of fat, grime, grease, oil, fuel and other strong dirts.

Benefits

 Very good dispersant properties

 Fast dirts removing

 Longer cleaness effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

-40

WINDSCREEN CLEAN -40°C

Product Description

Isopropanol base fluid with special additives formulated for windscreen wash. It is ready to use ensuring the cleanniness of automotive windshields and all glass components without leaving any kind of streaks.

Benefits

 Very good dispersant properties

 Fast dirts removing

 Longer cleaness effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

-20

WINDSCREEN CLEAN -20°C

Product Description

Isopropanol base fluid with special additives formulated for windscreen wash. It is ready to use ensuring the cleanniness of automotive windshields and all glass components without leaving any kind of streaks.

Benefits

 Very good dispersant properties

 Fast dirts removing

 Longer cleaness effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

ANTI MOSQUITO

WINDSCREEN CLEAN ANTI MOSQUITO

Product Description

Isopropanol base fluid with special additives formulated for windscreen wash. It is usually diluited on water in percentage depending from various temperature range. Recommended for use during hot weather.

Benefits

 Very good dispersant properties

 Fast dirts removing

 Longer cleaness effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

SHINE

SHINE PROTECTION DASHBOARD

Product Description

A dashboard polisher that with its non-conventional formula it extends life, protects and shine the dashboard, plastic surfaces, rubber, synthetic materials, wood, leather etc. It cleans and guarantees with a longer shine effect. To be kept in a distance of 20-cm from the surffice to be used and than must be brushed off with smooth cloth.

Benefits

 Protects the dashboard

 Compatible with all materials

 Longer shine effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

SHAMPO

AUTO SHAMPO

Product Description

Special fluid for auto body cleaniness from all kinds of fat, dust, dirt and insects. It doesn’t damage the surface and provides a brightening shine.

Benefits

 Very good dispersant properties

 Fast dirts removing

 Longer cleaness effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

BLACK TIRES

BLACK TIRES

Product Description

Selected fluid designed to protect the tires from cracking and fading. It gives your tires a black color for a long time.

Benefits

 Protects the tyres

 Longer black color effect

 Longer shine effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

CLEANER

INTERIOR CAR CLEANER

Product Description

Formulated with specific additives it eliminates the surfice dirt, ideal for use with sucking machinery and manual use. It contains an pleasant perfume after its work. To achieve a great result, 1-lt interior car cleaner will be mixed with 10-15 lt of water.

Benefits

 Pleasant refreshing odour

 Compatible with all materials

 Longer cleaness effect

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

DISTILLED WATER

DISTILLED WATER

Product Description

Distilled water suitable for batteries, windscreen washes, radiators, steam irons and other aplications where clean water is required.

Benefits

 Pure distilled water

 Compatible with all materials

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

ELECTROLITE

ELECTROLITE BATTERY FLUID

Product Description

Is a diluted solution of mixed water and sulfuric acid for use in batteries.

Benefits

 Free of salts

 Longer life for the battery

Specifications/Approvals

Packages

1L 4L

Downloads

AdBlue

AdBlue

Product Description

AdBlue Is a high quality Urea solution AUS-32 ( Acqueous Ures Solution 32.%) formulated with pure demineralized water and designed to fulfill  the international quality requirements ISO 22241. Suitable for use as a reagent in diesel engines equipped with  SCR catalyst systems ( Selective Catalytic Reduction) providing the reduction of NOx by injecting it into the exhaust gas after treatment system.

Benefits

 Catalyst system protection

 Nitrogen oxides reduction

Specifications/Approvals

DIN 70070, ISO 22241

Packages

10L 20L

Downloads