News

Automechanika Frankfurt 2018

Automechanika Frankfurt 2018

Automechanika Frankfurt përfundoi më 15 shtator pas pesë ditëve të tregtisë së ndershme me një numër rekord të ekspozuesve, më shumë vizitorë se në 2016 dhe një rekord të ri për sasinë e hapësirës së ekspozitës. Veprimtaria tërhoqi 136,000 vizitorë tregtarë nga 181 vende – një rekord tjetër.

Read More ->

Autopromotec Bologna 2017

Autopromotec Bologna 2017

AUTOPROMOTEC BOLOGNA 2017. Për disa ditë, nga 24 deri më 28 maj 2017, në qendrën ekspozuese të Bolonjës do të mbahet edicioni i 27-të i Autopromotec, ekspozita ndërkombëtare e pjesëve të automobilave.

Read More ->

Automechanika Frankfurt 2016

Automechanika Frankfurt 13-17 shtator 2016: 136,000 vizitorë nga mbi 170 vende

Tema qendrore në vitrinë më të madhe të botës për postblloqet e pavarura në vitin 2016 ishte ‘Shërbimi dhe Lëvizshmëria e së nesërmes’. Një rekord prej 4,820 ekspozuesish nga 76 vende morën pjesë, duke përfshirë lojtarët kryesorë të industrisë, punëtorive dhe shitjes me pakicë, dhe ofruan një demonstrim mbresëlënës të mënyrave në të cilat industria po ndryshon, ndërsa automjetet e lidhura vijnë përpara …

Read More ->

Automechanica Frankfurt - Germany (2010)

Automechanica Frankfurt 2010 është panairi më i madh ndërkombëtar në sektorin e industrisë së makinave, organizuar në Gjermani në shtator 2010. Me një sipërfaqe treguese prej 305.000 m2, në këtë eveniment ishin të pranishëm 4486 kompani dhe mbi 1 milion vizitorë nga e gjithë bota. Me krenari mund të përmendim se ishte hera e parë që një kompani shqiptare merr pjesë në një panair të këtyre masave …

Read More ->

EQUIP AUTO PARIS -France (2007)

E organizuar në Paris në Francë në tetor 2007, Equip Auto 2007 është një panair ndërkombëtar i njohur në industrinë e automobilëve, ku morën pjesë rreth 1800 kompani në mbarë botën, duke mos përfshirë numrin e vizitorëve që arrinin mbi 100.000 persona, panairi zgjeroi mbi 160 000 m2 …

Read More ->

Klik Ekspo Klik, Tirana-Albania (2001)

Panairi i parë, më i madh dhe më i rëndësishëm ndërkombëtar për vendin tonë, organizoi në Tiranë, me pjesëmarrjen e vendeve rajonale si: Greqia, Italia, Franca, Spanja, Turqia, Austria, Serbia, Mali i Zi, Kosova, Bullgari, Kroaci etj …

Read More ->

FIERA DEL LEVANTE TIRANA-ALBANIA (1998)

Eventi “Fiera del Levante” e organizuar nga Administrata Provinciale e Odës Ekonomike të Barit, me më të mëdhenjtë në rajonin tonë, me një sipërfaqe prej 300 000 m2, me pjesëmarrjen e 5 000 ekspozuesve rajonalë dhe të huaj …

Read More ->