AGRI

AGRI HIGH TECH UTTO JDM FLUID 10W-30

Product Description

High performance Universal Tractor Transmission Oil (UTTO Fluid) designed especially for modern tractor transmission, final drives and hydraulics systems. The unique package offers excellent shift performance in Powershift transmissions and superior friction properties eliminating the screeching noise known as chatter in wet brakes. Suitable for use also in non-farm applications that have wet brakes, hydraulics, transmissions as bulldozers, road graders, front-end loaders, forestry equipments, busses and trucks/truck lifts fitted with Powershift transmissions and other applications that have hydraulics and Powershift transmissions.

Benefits

 Excellent shift performance

 Superior friction properties

 Improved wear control

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API GL4, John Deere JDM J20C/J20D, Massey Ferguson CMS M-1135/1141/1443/1145, CASE New Holland CNH MAT 3525/3509/3505, CASE MS 1210, FORD ESN M2C86-B/M2C86C/M2C134D, FENDT, FNHA-2-C-200.00/201.00, ZF TE-ML 03E/05F/06K/17E/21F, AGCO POWERFULL 821 XL, KUBOTA UDT FLUID, VCE WB101, ALLISON C-4, CATERPILLAR TO-2

Packages

10L 20L 208L

Downloads

AGRI HIGH TECH STOU FLUID 20W-30

Product Description

Vaj i performancës së lartë prodhuar nga aditivë dhe vajra bazë të përzgjedhur. Është i përshtatshëm motorra nafte me turbinë ose thithje natyrale, transmisione, kutite e shpejtësis , freksione, frena të lagura dhe sistemet hidraulike të makinerive agrikulturale si dhe pajisje të tjera të përdorura në miniera dhe ndërtim. Përmbush të gjitha kërkesat e John Deere, Ford New Holland, Massey Fergusson, Caterpillar, Fiat, Zetor etj.

Benefits

 Excellent engine & shift performance

 Superior friction properties

 Improved wear control

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, MB 227.1/228.1/228.3, MAN 271 MIL-L-2104-D,ALLISON C-4, CATERPILLAR TO-2, Massey Ferguson CMS M-1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06B/06C/06D/07B, FORD M2C 159-B, John Deere JDM J27.

Packages

10L 20L 208L

Downloads

AGRI HIGH TECH STOU FLUID 20W-40

Product Description

Vaj i performancës së lartë prodhuar nga aditivë dhe vajra bazë të përzgjedhur. Është i përshtatshëm motorra nafte me turbinë ose thithje natyrale, transmisione, kutite e shpejtësis , freksione, frena të lagura dhe sistemet hidraulike të makinerive agrikulturale si dhe pajisje të tjera të përdorura në miniera dhe ndërtim. Përmbush të gjitha kërkesat e John Deere, Ford New Holland, Massey Fergusson, Caterpillar, Fiat, Zetor etj.

Benefits

 Excellent engine & shift performance

 Superior friction properties

 Improved wear control

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, MB 227.1/228.1/228.3, MAN 271 MIL-L-2104-D, ALLISON C-4, CATERPILLAR TO-2, Massey Ferguson CMS M-1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06B/06C/06D/07B, FORD M2C 159-B, John Deere JDM J27

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

AGRI STOU UNIVERSAL FLUID 10W-30 JM

Product Description

Vaj special (Universal për Transmisione Traktorësh) prodhuar nga vajra bazë dhe aditivë të kualitetit të lartë. Është i përshtatshëm motorra nafte me turbinë ose thithje natyrale, transmisione, kutite e shpejtësis , freksione, frena të lagura dhe sistemet hidraulike të makinerive agrikulturale si dhe pajisje të tjera të përdorura në miniera dhe ndërtim. Përmbush të gjitha kërkesat e John Deere, Ford New Holland, Massey Fergusson, Caterpillar, Fiat, Zetor etj.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, GM, ALLISON C-4, Massey Ferguson CMS M-1135/1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06A/06B/07B, FORD M2C 159-B/159-C/134D, John Deere J20C/J27, Case New Holland Mat 3525/3526

Packages

10L 20L 208L

Downloads

AGRI STOU UNIVERSAL FLUID 20W-30

Product Description

Universal multigrade oil (STOU – Super Tractor Universal Oil) designed for engines, transmissions, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors. Offers superior anti-wear performance and very good friction properties providing excellent protection of critical parts. Suitable for the lubrication of charged and uncharged diesel engines, gear boxes, differentials, final drives, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors and engines of off-highway applications as earth moving equipments, construction machineries, forestry equipments, mining equipments etc.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, GM,ALLISON C-4, Massey Ferguson CMS M-1135/1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06A/06B/07B, FORD M2C 159-B/159-C/134D, John Deere J20C/J27, Case New Holland Mat 3525/3526

Packages

10L 20L 208L

Downloads

STOU AGRI UNIVERSAL FLUID 20W-40

Product Description

Universal multigrade oil (STOU – Super Tractor Universal Oil) designed for engines, transmissions, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors. Offers superior anti-wear performance and very good friction properties providing excellent protection of critical parts . Suitable for the lubrication of charged and uncharged diesel engines, gear boxes, differentials, final drives, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors and engines of off-highway applications as earth moving equipments, construction machineries, forestry equipments, mining equipments etc.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, GM,ALLISON C-4, Massey Ferguson CMS M-1135/1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06A/06B/07B, FORD M2C 159-B/159-C/134D, John Deere J20C/J27, Case New Holland Mat 3525/3526

Packages

10L 20L 208L

Downloads

AGRI STOU UNIVERSAL FLUID 20W-60

Product Description

KAPPA AGRI STOU 20w-60 është një vaj multigradë për motorra të rëndë nafte me aspirim natyral apo turbine. Këtu përfshihen motorra traktori, autokombanje, kamiona, eskavatora, etj.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CD/SF, MIL-L-2104A,CCMC D2/G2/PD 2

 

 

 

 

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

AGRILUB STOU 15W-40

Product Description

High performance multi-purpose lubricant specially formulated to satisfy various lubrication requirements of diesel and gasoline engines, transmissions, hydraulics, final drives, wet brakes and clutches of most modern farming equipments. The selected additive system provides very good detergent and dispersant properties keeping the engine, geabox, differential and hydraulic system clean and in very good operating conditions .

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF-4/CF/CD/SF, API GL-4, Massey Ferguson 1139M/1144M/1145M, John Deere J27, Ford M2C-159B, MB 227.1,Caterpillar TO-2, Allison C-4

 

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

HT UTTO 10W-30 JDM

AGRI HIGH TECH UTTO JDM FLUID 10W-30

Product Description

High performance Universal Tractor Transmission Oil (UTTO Fluid) designed especially for modern tractor transmission, final drives and hydraulics systems. The unique package offers excellent shift performance in Powershift transmissions and superior friction properties eliminating the screeching noise known as chatter in wet brakes. Suitable for use also in non-farm applications that have wet brakes, hydraulics, transmissions as bulldozers, road graders, front-end loaders, forestry equipments, busses and trucks/truck lifts fitted with Powershift transmissions and other applications that have hydraulics and Powershift transmissions.

Benefits

 Excellent shift performance

 Superior friction properties

 Improved wear control

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API GL4, John Deere JDM J20C/J20D, Massey Ferguson CMS M-1135/1141/1443/1145, CASE New Holland CNH MAT 3525/3509/3505, CASE MS 1210, FORD ESN M2C86-B/M2C86C/M2C134D, FENDT, FNHA-2-C-200.00/201.00, ZF TE-ML 03E/05F/06K/17E/21F, AGCO POWERFULL 821 XL, KUBOTA UDT FLUID, VCE WB101, ALLISON C-4, CATERPILLAR TO-2

Packages

10L 20L 208L

Downloads

HT STOU 20W-30

AGRI HIGH TECH STOU FLUID 20W-30

Product Description

Vaj i performancës së lartë prodhuar nga aditivë dhe vajra bazë të përzgjedhur. Është i përshtatshëm motorra nafte me turbinë ose thithje natyrale, transmisione, kutite e shpejtësis , freksione, frena të lagura dhe sistemet hidraulike të makinerive agrikulturale si dhe pajisje të tjera të përdorura në miniera dhe ndërtim. Përmbush të gjitha kërkesat e John Deere, Ford New Holland, Massey Fergusson, Caterpillar, Fiat, Zetor etj.

Benefits

 Excellent engine & shift performance

 Superior friction properties

 Improved wear control

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, MB 227.1/228.1/228.3, MAN 271 MIL-L-2104-D,ALLISON C-4, CATERPILLAR TO-2, Massey Ferguson CMS M-1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06B/06C/06D/07B, FORD M2C 159-B, John Deere JDM J27.

Packages

10L 20L 208L

Downloads

HT STOU 20W-40

AGRI HIGH TECH STOU FLUID 20W-40

Product Description

Vaj i performancës së lartë prodhuar nga aditivë dhe vajra bazë të përzgjedhur. Është i përshtatshëm motorra nafte me turbinë ose thithje natyrale, transmisione, kutite e shpejtësis , freksione, frena të lagura dhe sistemet hidraulike të makinerive agrikulturale si dhe pajisje të tjera të përdorura në miniera dhe ndërtim. Përmbush të gjitha kërkesat e John Deere, Ford New Holland, Massey Fergusson, Caterpillar, Fiat, Zetor etj.

Benefits

 Excellent engine & shift performance

 Superior friction properties

 Improved wear control

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, MB 227.1/228.1/228.3, MAN 271 MIL-L-2104-D, ALLISON C-4, CATERPILLAR TO-2, Massey Ferguson CMS M-1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06B/06C/06D/07B, FORD M2C 159-B, John Deere JDM J27

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

UNIVERSAL STOU 10W-30 JM

AGRI STOU UNIVERSAL FLUID 10W-30 JM

Product Description

Vaj special (Universal për Transmisione Traktorësh) prodhuar nga vajra bazë dhe aditivë të kualitetit të lartë. Është i përshtatshëm motorra nafte me turbinë ose thithje natyrale, transmisione, kutite e shpejtësis , freksione, frena të lagura dhe sistemet hidraulike të makinerive agrikulturale si dhe pajisje të tjera të përdorura në miniera dhe ndërtim. Përmbush të gjitha kërkesat e John Deere, Ford New Holland, Massey Fergusson, Caterpillar, Fiat, Zetor etj.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, GM, ALLISON C-4, Massey Ferguson CMS M-1135/1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06A/06B/07B, FORD M2C 159-B/159-C/134D, John Deere J20C/J27, Case New Holland Mat 3525/3526

Packages

10L 20L 208L

Downloads

UNIVERSAL STOU 20W-30

AGRI STOU UNIVERSAL FLUID 20W-30

Product Description

Universal multigrade oil (STOU – Super Tractor Universal Oil) designed for engines, transmissions, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors. Offers superior anti-wear performance and very good friction properties providing excellent protection of critical parts. Suitable for the lubrication of charged and uncharged diesel engines, gear boxes, differentials, final drives, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors and engines of off-highway applications as earth moving equipments, construction machineries, forestry equipments, mining equipments etc.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, GM,ALLISON C-4, Massey Ferguson CMS M-1135/1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06A/06B/07B, FORD M2C 159-B/159-C/134D, John Deere J20C/J27, Case New Holland Mat 3525/3526

Packages

10L 20L 208L

Downloads

UNIVERSAL STOU 20W-40

STOU AGRI UNIVERSAL FLUID 20W-40

Product Description

Universal multigrade oil (STOU – Super Tractor Universal Oil) designed for engines, transmissions, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors. Offers superior anti-wear performance and very good friction properties providing excellent protection of critical parts . Suitable for the lubrication of charged and uncharged diesel engines, gear boxes, differentials, final drives, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors and engines of off-highway applications as earth moving equipments, construction machineries, forestry equipments, mining equipments etc.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, GM,ALLISON C-4, Massey Ferguson CMS M-1135/1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06A/06B/07B, FORD M2C 159-B/159-C/134D, John Deere J20C/J27, Case New Holland Mat 3525/3526

Packages

10L 20L 208L

Downloads

UNIVERSAL STOU 20W-60

AGRI STOU UNIVERSAL FLUID 20W-60

Product Description

KAPPA AGRI STOU 20w-60 është një vaj multigradë për motorra të rëndë nafte me aspirim natyral apo turbine. Këtu përfshihen motorra traktori, autokombanje, kamiona, eskavatora, etj.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CD/SF, MIL-L-2104A,CCMC D2/G2/PD 2

 

 

 

 

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

STOU 15W-40

AGRILUB STOU 15W-40

Product Description

High performance multi-purpose lubricant specially formulated to satisfy various lubrication requirements of diesel and gasoline engines, transmissions, hydraulics, final drives, wet brakes and clutches of most modern farming equipments. The selected additive system provides very good detergent and dispersant properties keeping the engine, geabox, differential and hydraulic system clean and in very good operating conditions .

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF-4/CF/CD/SF, API GL-4, Massey Ferguson 1139M/1144M/1145M, John Deere J27, Ford M2C-159B, MB 227.1,Caterpillar TO-2, Allison C-4

 

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

AGRI

AGRI HIGH TECH UTTO JDM FLUID 10W-30

Product Description

High performance Universal Tractor Transmission Oil (UTTO Fluid) designed especially for modern tractor transmission, final drives and hydraulics systems. The unique package offers excellent shift performance in Powershift transmissions and superior friction properties eliminating the screeching noise known as chatter in wet brakes. Suitable for use also in non-farm applications that have wet brakes, hydraulics, transmissions as bulldozers, road graders, front-end loaders, forestry equipments, busses and trucks/truck lifts fitted with Powershift transmissions and other applications that have hydraulics and Powershift transmissions.

Benefits

 Excellent shift performance

 Superior friction properties

 Improved wear control

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API GL4, John Deere JDM J20C/J20D, Massey Ferguson CMS M-1135/1141/1443/1145, CASE New Holland CNH MAT 3525/3509/3505, CASE MS 1210, FORD ESN M2C86-B/M2C86C/M2C134D, FENDT, FNHA-2-C-200.00/201.00, ZF TE-ML 03E/05F/06K/17E/21F, AGCO POWERFULL 821 XL, KUBOTA UDT FLUID, VCE WB101, ALLISON C-4, CATERPILLAR TO-2

Packages

10L 20L 208L

Downloads

AGRI HIGH TECH STOU FLUID 20W-30

Product Description

High performance STOU oil (Super Tractor Oil Universal) . It’s suitable for turbocharged and naturally aspirated diesel engines, transmissions, gear boxes final drives, clutches, wet brakes and hydraulic systems of agricultural machinery and other equipments used in construction and mining. Meets the requirements of John Deere, Ford New Holland, Massey Fergusson, Caterpillar,Fiat, Zetor etc.

Benefits

 Excellent engine & shift performance

 Superior friction properties

 Improved wear control

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, MB 227.1/228.1/228.3, MAN 271 MIL-L-2104-D,ALLISON C-4, CATERPILLAR TO-2, Massey Ferguson CMS M-1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06B/06C/06D/07B, FORD M2C 159-B, John Deere JDM J27.

Packages

10L 20L 208L

Downloads

AGRI HIGH TECH STOU FLUID 20W-40

Product Description

High performance STOU oil (Super Tractor Oil Universal) produced from selected base oils and additives. It’s suitable for turbocharged and naturally aspirated diesel engines, transmissions, gear boxes final drives, clutches,wet brakes and hydraulic systems of agricultural machinery and other equipments used in construction and mining. Meets the requirements of John Deere, Ford New Holland, Massey Fergusson, Caterpillar, Fiat, Zetor etc.

Benefits

 Excellent engine & shift performance

 Superior friction properties

 Improved wear control

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, MB 227.1/228.1/228.3, MAN 271 MIL-L-2104-D, ALLISON C-4, CATERPILLAR TO-2, Massey Ferguson CMS M-1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06B/06C/06D/07B, FORD M2C 159-B, John Deere JDM J27

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

AGRI STOU UNIVERSAL FLUID 10W-30 JM

Product Description

Special STOU Oil (Super Tractor Oil Universal) produced from high quality base oils and additives. It’s suitable for turbocharged and naturally aspirated diesel engines, transmissions, gear boxes, final drives, clutches,wet brakes and hydraulic systems of agricultural machinery and other equipments used in construction and mining. Meets the requirements of John Deere, Ford New Holland, Massey Fergusson, Caterpillar, Fiat, Zetor etc.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, GM, ALLISON C-4, Massey Ferguson CMS M-1135/1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06A/06B/07B, FORD M2C 159-B/159-C/134D, John Deere J20C/J27, Case New Holland Mat 3525/3526

Packages

10L 20L 208L

Downloads

AGRI STOU UNIVERSAL FLUID 20W-30

Product Description

Universal multigrade oil (STOU – Super Tractor Universal Oil) designed for engines, transmissions, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors. Offers superior anti-wear performance and very good friction properties providing excellent protection of critical parts. Suitable for the lubrication of charged and uncharged diesel engines, gear boxes, differentials, final drives, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors and engines of off-highway applications as earth moving equipments, construction machineries, forestry equipments, mining equipments etc.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, GM,ALLISON C-4, Massey Ferguson CMS M-1135/1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06A/06B/07B, FORD M2C 159-B/159-C/134D, John Deere J20C/J27, Case New Holland Mat 3525/3526

Packages

10L 20L 208L

Downloads

STOU AGRI UNIVERSAL FLUID 20W-40

Product Description

Universal multigrade oil (STOU – Super Tractor Universal Oil) designed for engines, transmissions, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors. Offers superior anti-wear performance and very good friction properties providing excellent protection of critical parts . Suitable for the lubrication of charged and uncharged diesel engines, gear boxes, differentials, final drives, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors and engines of off-highway applications as earth moving equipments, construction machineries, forestry equipments, mining equipments etc.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, GM,ALLISON C-4, Massey Ferguson CMS M-1135/1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06A/06B/07B, FORD M2C 159-B/159-C/134D, John Deere J20C/J27, Case New Holland Mat 3525/3526

Packages

10L 20L 208L

Downloads

AGRI STOU UNIVERSAL FLUID 20W-60

Product Description

Multigrade universal oil for heavy duty diesel engines, naturally aspirated or turbocharged. Especially for agricultural heavy duty engines of tractors, combines, trucks, excavators,etc.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CD/SF, MIL-L-2104A,CCMC D2/G2/PD 2

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

AGRILUB STOU 15W-40

Product Description

High performance multi-purpose lubricant specially formulated to satisfy various lubrication requirements of diesel and gasoline engines, transmissions, hydraulics, final drives, wet brakes and clutches of most modern farming equipments. The selected additive system provides very good detergent and dispersant properties keeping the engine, geabox, differential and hydraulic system clean and in very good operating conditions .

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF-4/CF/CD/SF, API GL-4, Massey Ferguson 1139M/1144M/1145M, John Deere J27, Ford M2C-159B, MB 227.1,Caterpillar TO-2, Allison C-4

Packages

10L 20L 208L

Downloads

10W-30 JDM

AGRI HIGH TECH UTTO JDM FLUID 10W-30

Product Description

High performance Universal Tractor Transmission Oil (UTTO Fluid) designed especially for modern tractor transmission, final drives and hydraulics systems. The unique package offers excellent shift performance in Powershift transmissions and superior friction properties eliminating the screeching noise known as chatter in wet brakes. Suitable for use also in non-farm applications that have wet brakes, hydraulics, transmissions as bulldozers, road graders, front-end loaders, forestry equipments, busses and trucks/truck lifts fitted with Powershift transmissions and other applications that have hydraulics and Powershift transmissions.

Benefits

 Excellent shift performance

 Superior friction properties

 Improved wear control

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API GL4, John Deere JDM J20C/J20D, Massey Ferguson CMS M-1135/1141/1443/1145, CASE New Holland CNH MAT 3525/3509/3505, CASE MS 1210, FORD ESN M2C86-B/M2C86C/M2C134D, FENDT, FNHA-2-C-200.00/201.00, ZF TE-ML 03E/05F/06K/17E/21F, AGCO POWERFULL 821 XL, KUBOTA UDT FLUID, VCE WB101, ALLISON C-4, CATERPILLAR TO-2

Packages

10L 20L 208L

Downloads

20W-30

AGRI HIGH TECH STOU FLUID 20W-30

Product Description

High performance STOU oil (Super Tractor Oil Universal) . It’s suitable for turbocharged and naturally aspirated diesel engines, transmissions, gear boxes final drives, clutches, wet brakes and hydraulic systems of agricultural machinery and other equipments used in construction and mining. Meets the requirements of John Deere, Ford New Holland, Massey Fergusson, Caterpillar,Fiat, Zetor etc.

Benefits

 Excellent engine & shift performance

 Superior friction properties

 Improved wear control

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, MB 227.1/228.1/228.3, MAN 271 MIL-L-2104-D,ALLISON C-4, CATERPILLAR TO-2, Massey Ferguson CMS M-1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06B/06C/06D/07B, FORD M2C 159-B, John Deere JDM J27.

Packages

10L 20L 208L

Downloads

20W-40

AGRI HIGH TECH STOU FLUID 20W-40

Product Description

High performance STOU oil (Super Tractor Oil Universal) produced from selected base oils and additives. It’s suitable for turbocharged and naturally aspirated diesel engines, transmissions, gear boxes final drives, clutches,wet brakes and hydraulic systems of agricultural machinery and other equipments used in construction and mining. Meets the requirements of John Deere, Ford New Holland, Massey Fergusson, Caterpillar, Fiat, Zetor etc.

Benefits

 Excellent engine & shift performance

 Superior friction properties

 Improved wear control

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, MB 227.1/228.1/228.3, MAN 271 MIL-L-2104-D, ALLISON C-4, CATERPILLAR TO-2, Massey Ferguson CMS M-1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06B/06C/06D/07B, FORD M2C 159-B, John Deere JDM J27

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

10W-30 JM

AGRI STOU UNIVERSAL FLUID 10W-30 JM

Product Description

Special STOU Oil (Super Tractor Oil Universal) produced from high quality base oils and additives. It’s suitable for turbocharged and naturally aspirated diesel engines, transmissions, gear boxes, final drives, clutches,wet brakes and hydraulic systems of agricultural machinery and other equipments used in construction and mining. Meets the requirements of John Deere, Ford New Holland, Massey Fergusson, Caterpillar, Fiat, Zetor etc.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, GM, ALLISON C-4, Massey Ferguson CMS M-1135/1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06A/06B/07B, FORD M2C 159-B/159-C/134D, John Deere J20C/J27, Case New Holland Mat 3525/3526

Packages

10L 20L 208L

Downloads

20W-30

AGRI STOU UNIVERSAL FLUID 20W-30

Product Description

Universal multigrade oil (STOU – Super Tractor Universal Oil) designed for engines, transmissions, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors. Offers superior anti-wear performance and very good friction properties providing excellent protection of critical parts. Suitable for the lubrication of charged and uncharged diesel engines, gear boxes, differentials, final drives, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors and engines of off-highway applications as earth moving equipments, construction machineries, forestry equipments, mining equipments etc.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, GM,ALLISON C-4, Massey Ferguson CMS M-1135/1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06A/06B/07B, FORD M2C 159-B/159-C/134D, John Deere J20C/J27, Case New Holland Mat 3525/3526

Packages

10L 20L 208L

Downloads

20W-40

STOU AGRI UNIVERSAL FLUID 20W-40

Product Description

Universal multigrade oil (STOU – Super Tractor Universal Oil) designed for engines, transmissions, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors. Offers superior anti-wear performance and very good friction properties providing excellent protection of critical parts . Suitable for the lubrication of charged and uncharged diesel engines, gear boxes, differentials, final drives, wet brakes and hydraulic systems of agricultural tractors and engines of off-highway applications as earth moving equipments, construction machineries, forestry equipments, mining equipments etc.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF4/CF/SF, API GL4, GM,ALLISON C-4, Massey Ferguson CMS M-1135/1139/1143/1144/1145, ZF TE-ML 06A/06B/07B, FORD M2C 159-B/159-C/134D, John Deere J20C/J27, Case New Holland Mat 3525/3526

Packages

10L 20L 208L

Downloads

20W-60

AGRI STOU UNIVERSAL FLUID 20W-60

Product Description

Multigrade universal oil for heavy duty diesel engines, naturally aspirated or turbocharged. Especially for agricultural heavy duty engines of tractors, combines, trucks, excavators,etc.

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CD/SF, MIL-L-2104A,CCMC D2/G2/PD 2

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

15W-40

AGRILUB STOU 15W-40

Product Description

High performance multi-purpose lubricant specially formulated to satisfy various lubrication requirements of diesel and gasoline engines, transmissions, hydraulics, final drives, wet brakes and clutches of most modern farming equipments. The selected additive system provides very good detergent and dispersant properties keeping the engine, geabox, differential and hydraulic system clean and in very good operating conditions .

Benefits

 Universal use for both engines and transmissions

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API CF-4/CF/CD/SF, API GL-4, Massey Ferguson 1139M/1144M/1145M, John Deere J27, Ford M2C-159B, MB 227.1,Caterpillar TO-2, Allison C-4

Packages

10L 20L 208L

Downloads

CATERPILLAR

CATERPILLAR

HIGH TECH CAT TO-4 10W

Product Description

Vaj i performancës së lartë i projektuar posaçërisht për sistemet hidraulike dhe hidrostatike për mjetet moderne të rënda. Paketa e përparuar shtesë ofron veti anti-konsum duke eliminuar zhurmën e tepruar të frenave dhe duke siguruar jetën maksimale të pajisjeve. Të përshtatshme për përdorim  sistemet hidraulike të Caterpillar, traktorëve, makinerive të ndërtimit dhe makinerive të tjera që kërkojnë specifikimet TO-4 dhe Allison C-4.

Benefits

 Excellent friction properties

 Superior anti wear performance

 Extended equipment life

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CF/CF2 , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-4, KOMATSU Micro-Clutch KES 07.868.1 ZF TE-ML 03C/07F,DANA Powershift Transmissions ,EATON, Vickers 35VQ25,Tremec/TTC

Packages

10L 20L 208L

Downloads

HIGH TECH CAT TO-4 SAE 30

Product Description

Vaj i performancës së lartë i projektuar posaçërisht për sistemet hidraulike dhe hidrostatike për mjetet moderne të rënda. Paketa e përparuar shtesë ofron veti anti-konsum duke eliminuar zhurmën e tepruar të frenave dhe duke siguruar jetën maksimale të pajisjeve. Të përshtatshme për përdorim  sistemet hidraulike të Caterpillar, traktorëve, makinerive të ndërtimit dhe makinerive të tjera që kërkojnë specifikimet TO-4 dhe Allison C-4.

Benefits

 Excellent friction properties

 Superior anti wear performance

 Extended equipment life

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CF/CF2 , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-4, KOMATSU Micro-Clutch KES 07.868.1 ZF TE-ML 03C/07F,DANA Powershift Transmissions ,EATON, Vickers 35VQ25,Tremec/TTC

 

 

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

HIGH TECH CAT TO-4 SAE 50

Product Description

Vaj i performancës së lartë i projektuar posaçërisht për sistemet hidraulike dhe hidrostatike për mjetet moderne të rënda. Paketa e përparuar shtesë ofron veti anti-konsum duke eliminuar zhurmën e tepruar të frenave dhe duke siguruar jetën maksimale të pajisjeve. Të përshtatshme për përdorim  sistemet hidraulike të Caterpillar, traktorëve, makinerive të ndërtimit dhe makinerive të tjera që kërkojnë specifikimet TO-4 dhe Allison C-4.

Benefits

 Excellent friction properties

 Superior anti wear performance

 Extended equipment life

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CF/CF2 , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-4, KOMATSU Micro-Clutch KES 07.868.1 ZF TE-ML 03C/07F,DANA Powershift Transmissions ,EATON, Vickers 35VQ25,Tremec/TTC

 

 

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

UNIVERSAL CAT TO-4 10W

Product Description

Vaj special I dizenjuar dhe rekomanduar vecanërisht për sistemet hidraulike dhe hidrostatike të Caterpillar. Këto vajra janë të përshtatshëm për tu përdorur në transmisione, diferencialë, freksione dhe sistemet hidraulike të Caterpillar, traktorëve, makinerive të ndërtimit dhe makinerive të tjera që kërkojnë specifikimet TO-4 dhe Allison C-4.

Benefits

 Excellent protection against corrosion and oxidation

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Optimum thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CE , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-3/C-4, KOMATSU Micro-Clutch
Vickers 35VQ25A, ZF TE-ML 03C

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

UNIVERSAL CAT TO-4 SAE 30

Product Description

Vaj special I dizenjuar dhe rekomanduar vecanërisht për sistemet hidraulike dhe hidrostatike të Caterpillar. Këto vajra janë të përshtatshëm për tu përdorur në transmisione, diferencialë, freksione dhe sistemet hidraulike të Caterpillar, traktorëve, makinerive të ndërtimit dhe makinerive të tjera që kërkojnë specifikimet TO-4 dhe Allison C-4.

Benefits

 Excellent protection against corrosion and oxidation

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Optimum thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CE , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-3/C-4, KOMATSU Micro-Clutch Vickers 35VQ25A, ZF TE-ML 03C

 

 

 

 

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

UNIVERSAL CAT TO-4 SAE 50

Product Description

Vaj special I dizenjuar dhe rekomanduar vecanërisht për sistemet hidraulike dhe hidrostatike të Caterpillar. Këto vajra janë të përshtatshëm për tu përdorur në transmisione, diferencialë, freksione dhe sistemet hidraulike të Caterpillar, traktorëve, makinerive të ndërtimit dhe makinerive të tjera që kërkojnë specifikimet TO-4 dhe Allison C-4.

Benefits

 Excellent protection against corrosion and oxidation

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Optimum thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CE , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-3/C-4, KOMATSU Micro-Clutch Vickers 35VQ25A, ZF TE-ML 03C

 

 

 

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

HIGH TECH CAT TO-4 10W

HIGH TECH CAT TO-4 10W

Product Description

Vaj i performancës së lartë i projektuar posaçërisht për sistemet hidraulike dhe hidrostatike për mjetet moderne të rënda. Paketa e përparuar shtesë ofron veti anti-konsum duke eliminuar zhurmën e tepruar të frenave dhe duke siguruar jetën maksimale të pajisjeve. Të përshtatshme për përdorim  sistemet hidraulike të Caterpillar, traktorëve, makinerive të ndërtimit dhe makinerive të tjera që kërkojnë specifikimet TO-4 dhe Allison C-4.

Benefits

 Excellent friction properties

 Superior anti wear performance

 Extended equipment life

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CF/CF2 , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-4, KOMATSU Micro-Clutch KES 07.868.1 ZF TE-ML 03C/07F,DANA Powershift Transmissions ,EATON, Vickers 35VQ25,Tremec/TTC

Packages

10L 20L 208L

Downloads

HIGH TECH CAT TO-4 SAE 30

HIGH TECH CAT TO-4 SAE 30

Product Description

Vaj i performancës së lartë i projektuar posaçërisht për sistemet hidraulike dhe hidrostatike për mjetet moderne të rënda. Paketa e përparuar shtesë ofron veti anti-konsum duke eliminuar zhurmën e tepruar të frenave dhe duke siguruar jetën maksimale të pajisjeve. Të përshtatshme për përdorim  sistemet hidraulike të Caterpillar, traktorëve, makinerive të ndërtimit dhe makinerive të tjera që kërkojnë specifikimet TO-4 dhe Allison C-4.

Benefits

 Excellent friction properties

 Superior anti wear performance

 Extended equipment life

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CF/CF2 , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-4, KOMATSU Micro-Clutch KES 07.868.1 ZF TE-ML 03C/07F,DANA Powershift Transmissions ,EATON, Vickers 35VQ25,Tremec/TTC

 

 

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

HIGH TECH CAT TO-4 SAE 50

HIGH TECH CAT TO-4 SAE 50

Product Description

Vaj i performancës së lartë i projektuar posaçërisht për sistemet hidraulike dhe hidrostatike për mjetet moderne të rënda. Paketa e përparuar shtesë ofron veti anti-konsum duke eliminuar zhurmën e tepruar të frenave dhe duke siguruar jetën maksimale të pajisjeve. Të përshtatshme për përdorim  sistemet hidraulike të Caterpillar, traktorëve, makinerive të ndërtimit dhe makinerive të tjera që kërkojnë specifikimet TO-4 dhe Allison C-4.

Benefits

 Excellent friction properties

 Superior anti wear performance

 Extended equipment life

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CF/CF2 , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-4, KOMATSU Micro-Clutch KES 07.868.1 ZF TE-ML 03C/07F,DANA Powershift Transmissions ,EATON, Vickers 35VQ25,Tremec/TTC

 

 

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

UNIVERSAL CAT TO-4 10W

UNIVERSAL CAT TO-4 10W

Product Description

Vaj special I dizenjuar dhe rekomanduar vecanërisht për sistemet hidraulike dhe hidrostatike të Caterpillar. Këto vajra janë të përshtatshëm për tu përdorur në transmisione, diferencialë, freksione dhe sistemet hidraulike të Caterpillar, traktorëve, makinerive të ndërtimit dhe makinerive të tjera që kërkojnë specifikimet TO-4 dhe Allison C-4.

Benefits

 Excellent protection against corrosion and oxidation

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Optimum thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CE , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-3/C-4, KOMATSU Micro-Clutch
Vickers 35VQ25A, ZF TE-ML 03C

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

UNIVERSAL CAT TO-4 SAE 30

UNIVERSAL CAT TO-4 SAE 30

Product Description

Vaj special I dizenjuar dhe rekomanduar vecanërisht për sistemet hidraulike dhe hidrostatike të Caterpillar. Këto vajra janë të përshtatshëm për tu përdorur në transmisione, diferencialë, freksione dhe sistemet hidraulike të Caterpillar, traktorëve, makinerive të ndërtimit dhe makinerive të tjera që kërkojnë specifikimet TO-4 dhe Allison C-4.

Benefits

 Excellent protection against corrosion and oxidation

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Optimum thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CE , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-3/C-4, KOMATSU Micro-Clutch Vickers 35VQ25A, ZF TE-ML 03C

 

 

 

 

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

UNIVERSAL CAT TO-4 SAE 50

UNIVERSAL CAT TO-4 SAE 50

Product Description

Vaj special I dizenjuar dhe rekomanduar vecanërisht për sistemet hidraulike dhe hidrostatike të Caterpillar. Këto vajra janë të përshtatshëm për tu përdorur në transmisione, diferencialë, freksione dhe sistemet hidraulike të Caterpillar, traktorëve, makinerive të ndërtimit dhe makinerive të tjera që kërkojnë specifikimet TO-4 dhe Allison C-4.

Benefits

 Excellent protection against corrosion and oxidation

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Optimum thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CE , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-3/C-4, KOMATSU Micro-Clutch Vickers 35VQ25A, ZF TE-ML 03C

 

 

 

 

Packages

10L 20L 208L

Downloads

HIGH TECH CAT TO-4 10W

Product Description

High performance oil designed especially for modern heavy duty Caterpillar hydraulic and hydrostatic systems.The advanced additive package offers excellent friction and anti-wear properties eliminating excessive brake noise and providing maximum life of the equipment. Suitable for use in in power shift transmissions, differentials, clutches and hydraulic systems of Caterpillar, tractors, construction machinery and other machineries requiring TO-4 and Allison C-4 specification.

Benefits

 Excellent friction properties

 Superior anti wear performance

 Extended equipment life

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CF/CF2 , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-4, KOMATSU Micro-Clutch KES 07.868.1 ZF TE-ML 03C/07F,DANA Powershift Transmissions ,EATON, Vickers 35VQ25,Tremec/TTC

Packages

10L 20L 208L

Downloads

HIGH TECH CAT TO-4 SAE 30

Product Description

High performance oil designed especially for modern heavy duty Caterpillar hydraulic and hydrostatic systems.The advanced additive package offers excellent friction and anti-wear properties eliminating excessive brake noise and providing maximum life of the equipment. Suitable for use in in power shift transmissions, differentials, clutches and hydraulic systems of Caterpillar, tractors, construction machinery and other machineries requiring TO-4 and Allison C-4 specification.

Benefits

 Excellent friction properties

 Superior anti wear performance

 Extended equipment life

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CF/CF2 , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-4, KOMATSU Micro-Clutch KES 07.868.1 ZF TE-ML 03C/07F,DANA Powershift Transmissions ,EATON, Vickers 35VQ25,Tremec/TTC

Packages

10L 20L 208L

Downloads

HIGH TECH CAT TO-4 SAE 50

Product Description

High performance oil designed especially for modern heavy duty Caterpillar hydraulic and hydrostatic systems.The advanced additive package offers excellent friction and anti-wear properties eliminating excessive brake noise and providing maximum life of the equipment. Suitable for use in in power shift transmissions, differentials, clutches and hydraulic systems of Caterpillar, tractors, construction machinery and other machineries requiring TO-4 and Allison C-4 specification.

Benefits

 Excellent friction properties

 Superior anti wear performance

 Extended equipment life

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CF/CF2 , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-4, KOMATSU Micro-Clutch KES 07.868.1 ZF TE-ML 03C/07F,DANA Powershift Transmissions ,EATON, Vickers 35VQ25,Tremec/TTC

Packages

10L 20L 208L

Downloads

UNIVERSAL CAT TO-4 10W

Product Description

Special Oil designed and recommended especially for Caterpillar hydraulic and hydrostatic systems.The special additives offer excellent protection against corrosion,oxidation,foaming and deposits. This oils are suitable for use in power shift transmissions, differentials, clutches and hydraulic systems of Caterpillar, tractors, construction machinery and other machineries requiring TO-4 and Allison C-4 specification.

Benefits

 Excellent protection against corrosion and oxidation

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Optimum thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CE , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-3/C-4, KOMATSU Micro-Clutch
Vickers 35VQ25A, ZF TE-ML 03C

Packages

10L 20L 208L

Downloads

UNIVERSAL CAT TO-4 SAE 30

Product Description

Special Oil designed and recommended especially for Caterpillar hydraulic and hydrostatic systems.The special additives offer excellent protection against corrosion,oxidation,foaming and deposits. This oils are suitable for use in power shift transmissions, differentials, clutches and hydraulic systems of Caterpillar, tractors, construction machinery and other
machineries requiring TO-4 and Allison C-4 specification.

Benefits

 Excellent protection against corrosion and oxidation

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Optimum thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CE , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-3/C-4, KOMATSU Micro-Clutch Vickers 35VQ25A, ZF TE-ML 03C

Packages

10L 20L 208L

Downloads

UNIVERSAL CAT TO-4 SAE 50

Product Description

Special Oil designed and recommended especially for Caterpillar hydraulic and hydrostatic systems.The special additives offer excellent protection against corrosion,oxidation,foaming and deposits. This oils are suitable for use in power shift transmissions, differentials, clutches and hydraulic systems of Caterpillar, tractors, construction machinery and other machineries requiring TO-4 and Allison C-4 specification.

Benefits

 Excellent protection against corrosion and oxidation

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Optimum thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CE , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-3/C-4, KOMATSU Micro-Clutch Vickers 35VQ25A, ZF TE-ML 03C

Packages

10L 20L 208L

Downloads

TO-4 10W

HIGH TECH CAT TO-4 10W

Product Description

High performance oil designed especially for modern heavy duty Caterpillar hydraulic and hydrostatic systems.The advanced additive package offers excellent friction and anti-wear properties eliminating excessive brake noise and providing maximum life of the equipment. Suitable for use in in power shift transmissions, differentials, clutches and hydraulic systems of Caterpillar, tractors, construction machinery and other machineries requiring TO-4 and Allison C-4 specification.

Benefits

 Excellent friction properties

 Superior anti wear performance

 Extended equipment life

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CF/CF2 , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-4, KOMATSU Micro-Clutch KES 07.868.1 ZF TE-ML 03C/07F,DANA Powershift Transmissions ,EATON, Vickers 35VQ25,Tremec/TTC

Packages

10L 20L 208L

Downloads

TO-4 SAE 30

HIGH TECH CAT TO-4 SAE 30

Product Description

High performance oil designed especially for modern heavy duty Caterpillar hydraulic and hydrostatic systems.The advanced additive package offers excellent friction and anti-wear properties eliminating excessive brake noise and providing maximum life of the equipment. Suitable for use in in power shift transmissions, differentials, clutches and hydraulic systems of Caterpillar, tractors, construction machinery and other machineries requiring TO-4 and Allison C-4 specification.

Benefits

 Excellent friction properties

 Superior anti wear performance

 Extended equipment life

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CF/CF2 , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-4, KOMATSU Micro-Clutch KES 07.868.1 ZF TE-ML 03C/07F,DANA Powershift Transmissions ,EATON, Vickers 35VQ25,Tremec/TTC

Packages

10L 20L 208L

Downloads

TO-4 SAE 50

HIGH TECH CAT TO-4 SAE 50

Product Description

High performance oil designed especially for modern heavy duty Caterpillar hydraulic and hydrostatic systems.The advanced additive package offers excellent friction and anti-wear properties eliminating excessive brake noise and providing maximum life of the equipment. Suitable for use in in power shift transmissions, differentials, clutches and hydraulic systems of Caterpillar, tractors, construction machinery and other machineries requiring TO-4 and Allison C-4 specification.

Benefits

 Excellent friction properties

 Superior anti wear performance

 Extended equipment life

 Excellent thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CF/CF2 , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-4, KOMATSU Micro-Clutch KES 07.868.1 ZF TE-ML 03C/07F,DANA Powershift Transmissions ,EATON, Vickers 35VQ25,Tremec/TTC

Packages

10L 20L 208L

Downloads

TO-4 10W

UNIVERSAL CAT TO-4 10W

Product Description

Special Oil designed and recommended especially for Caterpillar hydraulic and hydrostatic systems.The special additives offer excellent protection against corrosion,oxidation,foaming and deposits. This oils are suitable for use in power shift transmissions, differentials, clutches and hydraulic systems of Caterpillar, tractors, construction machinery and other machineries requiring TO-4 and Allison C-4 specification.

Benefits

 Excellent protection against corrosion and oxidation

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Optimum thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CE , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-3/C-4, KOMATSU Micro-Clutch
Vickers 35VQ25A, ZF TE-ML 03C

Packages

10L 20L 208L

Downloads

TO-4 SAE 30

UNIVERSAL CAT TO-4 SAE 30

Product Description

Special Oil designed and recommended especially for Caterpillar hydraulic and hydrostatic systems.The special additives offer excellent protection against corrosion,oxidation,foaming and deposits. This oils are suitable for use in power shift transmissions, differentials, clutches and hydraulic systems of Caterpillar, tractors, construction machinery and other
machineries requiring TO-4 and Allison C-4 specification.

Benefits

 Excellent protection against corrosion and oxidation

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Optimum thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CE , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-3/C-4, KOMATSU Micro-Clutch Vickers 35VQ25A, ZF TE-ML 03C

Packages

10L 20L 208L

Downloads

TO-4 SAE 50

UNIVERSAL CAT TO-4 SAE 50

Product Description

Special Oil designed and recommended especially for Caterpillar hydraulic and hydrostatic systems.The special additives offer excellent protection against corrosion,oxidation,foaming and deposits. This oils are suitable for use in power shift transmissions, differentials, clutches and hydraulic systems of Caterpillar, tractors, construction machinery and other machineries requiring TO-4 and Allison C-4 specification.

Benefits

 Excellent protection against corrosion and oxidation

 Superior anti wear performance

 Very good friction properties

 Optimum thermal stability

Specifications/Approvals

API SF/CE , API GL4, Caterpillar TO-4, ALLISON C-3/C-4, KOMATSU Micro-Clutch Vickers 35VQ25A, ZF TE-ML 03C

Packages

10L 20L 208L

Downloads