LINJA GOLD

SYNTFUTURE FULLY SYNTHETIC 0W-16

Përshkrim i produktit

Fully synthetic oil with Cleansynto technology formulated with PAO (Polyalphaolefin) base oils and special friction modifiers. The special tri-nuclear molybdenum formulation ensures minimal friction properties, extended oil drain intrevals, fuel consuption reduction, excellent cold start at every low temperature.Developed for modern petrol and diesel engines of passenger cars natyrally aspirated, supercharged and turbocharged for direct injection and hybrid vehicles. It can be used anywhere engine manufacturer recommends using a low viscosity oil with the viscosity category 0W-16, 0W-20 or 5W-20.

Benefitet

 Low friction properties

 Fuel saving

 Extended oil drain intervals

 Excellent cold start

Specifications/Approvals

API SN, Honda 08215-99974, 08216-99974, 08232-P99S1LHE, Honda Ultra Next, Ultra Green, Hybrid Engine Nissan KLANM-01A04 Extra Save X Eco, Mitsubishi MZ102661, MZ102662, Mitsubishi DiaQueen ECO Plus, Toyota 08880-11005

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

SYNTFUTURE FULLY SYNTHETIC 5W-16

Përshkrim i produktit

Fully synthetic oil with Cleansynto technology formulated with PAO ( Polyalphaolefin) base oils and special friction modifiers. The special tri-nuclear molybdenum formulation ensures minimal friction properties,extended oil drain intrevals,fuel consuption reduction,excellent cold start at every low temperature.Developed for modern petrol and diesel engines of passenger cars natyrally aspirated , supercharged and turbocharged for direct injection and hybrid vehicles. It can be used anywhere engine manufacturer recommends using a low viscosity oil with the viscosity category 0W-16, 0W-20 or 5W-20

Benefitet

 Low friction properties;

 Fuel saving;

 Extended oil drain intervals;

 Excellent cold start

Specifications/Approvals

API SN,Honda 08215-99974, 08216-99974, 08232-P99S1LHE, Honda Ultra Next, Ultra Green, Hybrid Engine Nissan KLANM-01A04 Extra Save X Eco, Mitsubishi MZ102661, MZ102662, Mitsubishi DiaQueen ECO Plus, Toyota 0880-11005

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

SYNTFUTURE HIGH TECH POWER 0W-20

Përshkrim i produktit

Vaj motorri që me formulën sintetike unike dhe me sistemin e përparuar teknologjik të aditivëve zgjat intervalin e ndërrimit të vajit përtej atyre të rekomanduara nga vajrat e tjerë konvencional. Projektuar për mbrojtje të shkëlqyer të motorrit në cdo nivel temperature. Siguron efikasitet superior ekonomik në djegien e karburantit dhe garanton performancë të lartë lubrifikuese.

Benefitet

 Reduktim i ndjeshem i konsumit te karburantit.

Mbrojtja e sistemit të shkarkimit.

 Nisje e shkelqyer ne temperatura te uleta.

 Mbrojtje e larte nga depozitimi i mbetjeve.

Specifications/Approvals

API SN(RC), ILSAC GF-5,ACEA A1/B1, Jaguar Land Rover STJLR.51.5122, MB 229.71,Ford WSS-M2C947-A,GM 6094,Chrysler MS 6395

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

SYNTFUTURE LASTING LONG LIFE WIV 0w-30

Përshkrim i produktit

Benefitet

Veti speciale në uljen e fërkimit

 Ulje e konsumit të karburantit

Intervale më të zgjatura të nderrimit të vajit

 Ndezje ekselente në të ftohtë

Specifications/Approvals

ACEA A5/B5 ,VW 503.00/506.01/506.00

 

 

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

SYNTFUTURE LASTING LONG LIFE 0W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri i brezit të fundit teknologjik, projektuar për një interval ndërrimi deri në 50.000 km. Plotësisht sintetik, është formuluar për të përmbushur kërkesat e konstruktorëve më të mëdhenj të automjeteve si: Mercedes Benz, GM, BMW, VW, etj. Ofron performancë të lartë duke siguruar mbrojtje të shkëlqyer atje ku vajrat e zakonshëm nuk munden.

Benefitet

Veti speciale në uljen e fërkimit

 Ulje e konsumit të karburantit

Intervale më të zgjatura të nderrimit të vajit

 Ndezje ekselente në të ftohtë

Specifications/Approvals

API SN/CF,ACEA A3/B4, VW 502.00/ 503.01(Audi)/ 505.00,
MB 229.5, VOLVO VCC 95200356, BMW LongLife-01, GM-LL-A-025/GM-LL-B-025 , Porsche,PSA B71 2296

 

 

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

SYNTFUTURE SPORT RANGE 0W-40

Përshkrim i produktit

Lubrifikant 100% sintetik për motorrat e viteve të fundit me benzinë dhe naftë,projektuar për një interval ndërrimi deri në 50.000 km. Rekomandohet për motorra turbo të shpejtësisë së lartë, të pajisur me sistem injektimi multi valvol. Ofron fluiditet të shkëlqyer në temperatura të ulta, lubrifikim të menjëhershëm pas ndezjes, indeks shumë të lartë viskoziteti dhe redukton ndjeshëm konsumin e karburantit.

Benefitet

 Ndihmon motorin në Startim në të ftohtë

Ruajtja e karburantit

Intervale më të zgjatura të ndërrimit të vajit

Mban pastër motorin

Specifications/Approvals

API SN/CF, ACEA A3/B4, VW 502.00/505.00, MB 229.3/229.5, BMW LongLife-01,Chrysler MS-12633,Chrysler MS-10725,Ford WSS-M2C937-A ,RENAULT RN0700/RN0710, Fiat 9.55535-M2,Porsche A40

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

SUPREMSYNT CONSERVING ENERGY 5W-20

Përshkrim i produktit

Vaj motorri 100% sintetik i performancës tepër të lartë,fortifikuar me aditive speciale per te permbushur specifikimin ILSAC GF-4. Teknologjia “Conserving Energy” ofron kursim te jashtzakonshem karburanti, lubrifikim te shkelqyer ne kushtet e te ftohtit ekstrem dhe per te gjitha stilet e drejtimit. Rekomandohet vecanerisht per HONDA,FORD,MAZDA,NISSAN, MITSUBISHI,TOYOTA por i pershtatshem edhe per Jaguar, Land Rover, Mercedes Benz, Porsche, Dodge Viper, Chevrolet , Cadillac.

Benefitet

 Kursim maksimal i karburantit

Mbrojtja e sistemit të gazërave

Nisje e shkelqyer ne temperatura te uleta.

 Mbrojtje e larte nga depozitimi i mbetjeve.

Specifications/Approvals

API SN(RC),ILSAC GF-5,ACEA A5/ B5,Jaguar Land Rover STJLR.03.5004, Chrysler MS 6395, FORD WSS-M2C930-A, FORD WSS-M2C930-B ,Ford WSS-M2C925-A/B, Ford WSS-M2C948-B,Nissan, MAZDA,Suzuki,Toyota,Fiat 9.55535-CR1, Honda/Acura HTO-6

Packages

1L 4L  10L 20L 208L

Downloads

LONGLIFE ESP FORMULA ESP 5W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri LONG LIFE plotesisht sintetik formuluar per gjeneraten e re te motorrave TDI te pajisur me filtra e vecante DPF(Diesel Particulate Filter) dhe konvertuesit katalitike TWC(Three Way Catalyst). Formula unike dhe aditivet LOW SAPS ofrojne mbrojtje maksimale te sistemit te shkarkimit te gazrave, intervale shume te gjata te nderrimit te vajit ( deri ne 50.000 km), reduktim konsumi te karburantit per mjetet Euro IV dhe Euro V. I pershtatshem per perdorim ne motorrat e fundit sidomos te prodhuesve gjerman si Mercedes-Benz, BMW, VW, Audi.

Benefitet

Mbrojtja maksimale e sistemit të tymit.

 Mbrojtje ekselente nga konsumimi.

Intervale të zgjatura të nderrimit të vajit

Pastërti e shkëlqyer e motorit

Specifications/Approvals

API SN/CF,ACEA C3 , MB-Approval 229.51,MB-229.31, VW 504.00/507.00, BMW LONG LIFE -04 ,Fiat 9.55535-S1,Audi/Volkswagen G 052 195 M2, G 052 195 M4, G 052 195 M6, BMW 83 21 0 398 507, BMW/Mini 83 21 0 398 508, Mercedes Benz 000 989 89 01 10, Chrysler MS-11116, Audi Motorsport V31 748 026

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

FORD LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri LOW SAPS plotesisht sintetik formuluar vecanerisht per motorrat me benzine dhe nafte te mjeteve FORD , te pajisur me filter DPF (Diesel Particulate Filter) dhe konvertuesit katalitike TWC (Three Way Catalyst). Formula unike ofron mbrojtje me te fundit te motorrit, intervale shume te gjata te nderrimit te vajit dhe ekonomizim te shkelqyer te karburantit. I pajtueshem me sistemet elektronike te shkarkimit dhe i pershtatshem per perdorim ne te gjithe gjeneraten e fundit te motorrave me benzine dhe nafte te Ford, Toyota, Volvo, Mazda, Jaguar, Range Rover, Rover MG. Viskoziteti i ulet HTHS > 2,9 mPas.

Benefitet

 Excellent protection to emission control systems

 Latest low SAPS technology

 Fuel economy Extended drain oil intervals

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

API SN/CF , ACEA C2 ,JASO DL-1,PSA B7122290 ,Fiat 9.55535-S1,HONDA i-DTEC / i-CTDi, MAZDA MZR-CD/MZ-CD/ CiTD, Mazda 183419/183418, TOYOTA 08880-83389/08880-83388,IVECO 18-1811 CLASSE SC1,SUBARU Boxer Diesel, SUZUKI

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

VW LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri plotesisht sintetik formuluar veçanerisht per motorrat diesel me njesi pompe-injeksion te grupit VAG ( VW,Audi,Seat,Skoda) te pajisur me filter DPF (Diesel Particulate Filter) dhe konvertuesit katalitike TWC (Three Way Catalyst). Formula unike ofron intervale shume te gjata te nderrimit te vajit (deri 50.000 km), kursim karburanti deri ne 8% dhe mbrojtje te shkleqyer te motorrit. I pershtatshem per tu perdorur ne motorrat e fundit VW me perjashtim te motorave V10 TDI dhe R5 TDI te cilet kerkojne specifikimin VW 506.01.

Benefitet

 Excellent protection to emission control systems

 Extended drain oil intervals

 Fuel saving up to 8%

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

ACEA C3, VW 504.00/507.00, PORSCHE C30

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

LONGLIFE TURBO DIESEL LEP FORMULA 5W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri terësisht sintetik për motorra benzine dhe nafte. Studjuar nga inxhinjer ekspert, dhe formuluar me baza sintetike dhe aditivë specialë për të zgjatur jetën e motorrit dhe për të mbajtur në eficencë sistemin e shkarkimit të motorrave vecanërisht me naftë “Common Rail” me injektim direkt, me ose pa turbin. Përmbush specifikimet e kërkuara të VW, AUDI, BMW, Mercedes Benz etj. Ofron performancë dhe mbrojtje të lartë duke ulur konsumin e karburantit.

Benefitet

 Effective protectionof exhaust system

 Fuel saving

 Excellent cold starting characteristics

 Excellent engine cleanliness

Specifications/Approvals

API SN/CF, ACEA A5/B5,ACEA A3/B4, MB 229.3/ 229.5,BMW LongLife-01, VW 502.00/505.00, OPEL GM-LL-A-025/LL-B-025, RENAULT RN0700/RN0710, PSA PEUGEOT CITROEN B712296, Fiat 9.55535-H2/M2/N2, Porsche

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

OPEL LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri tolalisht sintetik me karakteristika “Low friction” bazuar në teknologjinë e sintezës hydrocracking për motorrat modernë me benzinë dhe naftë të GM të paisur me filter te veçantë . Teknologjia Low SAPS siguron një mbrojtje të shkëlqyer të motorrit dhe intervale të gjata të ndërrimit të vajit (deri në 50.000 km). Veçanërisht I rekomandueshëm për përdorim në mjetet General Motors (Opel, Saab , Chevrolet, Vauxhall) që operojnë në kushte të rënda drejtimi ( garje në stilin sportiv , fikje/ndezje të përsëritura, trafik urban).

Benefitet

 Excellent protection to emission control systems

 Latest low SAPS technology

 Extended drain oil intervals

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

API SN Plus/SN (RC), OPEL GM DEXOS 1, ILSAC GF-5 , Ford WSS-M2C946-A, Ford WSS-M2C929-A, Chrysler MS-6395, Honda/Acura HTO-6, Fiat 9.55535-CR1

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

RENAULT LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri 100% Sintetik I gjeneratës së re, i formuluar për motorrat multi-valvol benzine dhe nafte me injeksion direkt, të cilët janë pajisur me filtrat DPF dhe TWC. Formula unike LOW SAPS respekton normat EURO IV, duke siguruar mbrojtje të shkëlqyer të sistemit të shkarkimit, ekonomizim ekstrem të karburantit dhe intervale të gjatë të ndërrimit të vajit (deri në 30.000 km). I përshtatshëm për përdorim në të gjithë gjeneratën e fundit të motorrave me benzinë dhe nafte vecanërisht të grupit Renault-Nissan dhe është i detyrueshëm për ato të pajisur me filtrin DPF. Viskoziteti i ulët HTHS > 3,5 mPas.

Benefitet

 Excellent protection to emission control systems

 Extended drain oil intervals

 Fuel saving up to 4 %

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

ACAE C4, RN 0720, MB 226.51

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

LONGLIFE ESP FORMULA 5W-40

Përshkrim i produktit

Vaj motorri LONG LIFE plotesisht sintetik formuluar per gjeneraten e re te motorrave TDI te pajisur me filtra e vecante DPF(Diesel Particulate Filter) dhe konvertuesit katalitike TWC(Three Way Catalyst). Formula unike dhe aditivet LOW SAPS ofrojne mbrojtje maksimale te sistemit te shkarkimit te gazrave, intervale shume te gjata te nderrimit te vajit ( deri ne 50.000 km), reduktim konsumi te karburantit per mjetet Euro IV dhe Euro V. I pershtatshem per perdorim ne motorrat e fundit sidomos te prodhuesve gjerman si Mercedes-Benz, BMW, VW, Audi.

Benefitet

 Excellent protection to emission control systems

 Extended drain oil intervals

 Fuel saving up to 4 %

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

API SN/CF, ACEA C3 , MB-Approval 229.31, VW 502.00/505.00/505.01, BMW LongLife -04 ,OPEL GM DEXOS 2, Ford WSS-M2C917-A, Fiat 9.55535-S2, Fiat 9.55535-GH2, PORSCHE A40

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

POWERFULL TURBO DIESEL LEP FORMULA 5W-40

Përshkrim i produktit

Lubrifikant 100% sintetik për motorra benzine dhe nafte. Studjuar vecanërisht për motorra nafte të viteve të fundit me injeksjon direkt, intercooler & turbinë. Ofron fluiditet dhe performancë të shkëlqyer në temperatura ekstreme. Përmbush dhe tejkalon specifikimet e konstruktorëve më të mëdhenj të automjeteve, duke ofruar një indeks tepër të lartë viskoziteti e duke siguruar jetëgjatësi të motorrit.

Benefitet

 Excellent fluidity at low temperatures

 Fuel saving

 Excellent cold starting characteristics

 Excellent engine cleanliness

Specifications/Approvals

API SN/CF, ACEA A5/B5,ACEA A3/B4, MB 226.5/ 229.3/ 229.5, BMW LongLife-01,VW 502.00/505.00, FORD WSS-M2C-913-D, OPEL GM-LL-A-025/LL-B-025, RENAULT RN0700/RN0710, PSA PEUGEOT CITROEN B712296, Fiat 9.55535-H2/M2/N2, Porsche A40

 

 

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

SYNTFUTURE HIGH TECH POWER 10W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri gjysëm-sintetik për aplikim në të gjitha stinët për mjetet me motorr benzine dhe diesel. Ofron lubrifikim të përkryer në të gjitha kushtet e punës. Ndihmon në uljen e konsumit të karburantit. Formuluar me aditivë modernë të performancës së lartë siguron pastrim të shkëlqyer të motorrit, mbrojte dhe një interval të gjatë ndërrimi. Rekomandohet vecanërisht për mjete Japoneze dhe Aziatike.

Benefitet

 Excellent lubrication

 Reduces fuel consumption

 Extended drain intervals

 Engine cleaness

Specifications/Approvals

API SM/CF, ACEA A3/B3, Toyota, Nissan, Honda, Mitsubishi, Mazda, Suzuki, Isuzu, Subaru, Daihatsu, KIA, Hyundai, Ssang Yong, Daewoo

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

MAXPOWER TURBO DIESEL 10W-40

Përshkrim i produktit

Vaj gjysëm sintetik i performancës së lartë misheluar me komponente bazash sintetike te nje cilesi shume te larte. Formuluar me një paketë aditivësh të avancuar per te permbushur dhe tejkaluar kerkesat me te fundit te motorrave diesel dhe turbodiesel me injeksion direkt te autoveturave dhe mjeteve te lehta.Ofron intervale të gjata ndërrimi te vajit dhe redukton konsumin e karburantit. Mban pastër motorrin duke arritur papastërtitë edhe atje ku vajrat e tjerë konvencionale nuk munden.

Benefitet

 Fuel economy consumption

 Extended drain intervals

 Very good viscosity temperature behavior

 Very good engine cleaness

Specifications/Approvals

API CF, ACEA B4, MB 229.1, VW 505.00/501.01, FIAT 9 55535 D2

Packages

 1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

ULTRA TURBO DIESEL 15W-40

Përshkrim i produktit

Vaj motorri i një Super Performace formuluar me një përzierje speciale të bazave minerale dhe sintetike. Siguron lubrifikim optimal për motorrat diesel & turbo-diesel të autoveturave, mjeteve të rënda dhe parqeve mikse të automjeteve. Mbron me efikasitet motorrin nga papastërtitë e shkaktuara gjatë djegies dhe ndihmon në uljen e konsumit të karburantit.

Benefitet

 Extended drain oil intervals

 Excellent protection against wear & oil consumption

 Excellent properties against deposit and sludge formation

 Extended engine service life

Specifications/Approvals

API CH-4/CG-4/CF-4/CF/SJ, ACEA A3/B3,ACEA E5/E3/E2, MB 228.3, MAN 3275, VOLVO VDS-2, MTU Type 1, RENAULT RD/RD-2, CUMMINS CES 20076/20077, CAT ECF-1-a, ZF TE-ML-07C, MACK EO-M+

Packages

 1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

MAXPOWER SHPD 20W-50

Përshkrim i produktit

Vaj motorri i një Super Performance (SHPDO) formuluar me një përzgjedhje speciale të bazave minerale e sintetike, modifikuesve të fërkimit dhe aditivëve shtesë kundër konsumit. Siguron rendiment të shkëlqyer në motorrat e naftës me ngarkesë të lartë dhe në kushte të rënda pune. Falë paketës së aditivëve, Max Power është vecanërisht i rekomanduar për motorrat me më shumë se 100.000 km.

Benefitet

 Extended drain oil intervals

 Excellent protection against wear & oil consumption

 Excellent properties against deposit and sludge formation

 Extended engine service life

Specifications/Approvals

API CH-4/CG-4/CF-4/CF/SJ, ACEA A3/B3,ACEA E5/E3/E2, MB 228.3, MAN 3275, VOLVO VDS-2, MTU Type 1,RENAULT RD/RD-2, CUMMINS CES 20076/20077, CAT ECF-1-a, ZF TE-ML-07C, MACK EO-M+

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

SFS 0W-16

SYNTFUTURE FULLY SYNTHETIC 0W-16

Përshkrim i produktit

Fully synthetic oil with Cleansynto technology formulated with PAO (Polyalphaolefin) base oils and special friction modifiers. The special tri-nuclear molybdenum formulation ensures minimal friction properties, extended oil drain intrevals, fuel consuption reduction, excellent cold start at every low temperature.Developed for modern petrol and diesel engines of passenger cars natyrally aspirated, supercharged and turbocharged for direct injection and hybrid vehicles. It can be used anywhere engine manufacturer recommends using a low viscosity oil with the viscosity category 0W-16, 0W-20 or 5W-20.

Benefitet

 Low friction properties

 Fuel saving

 Extended oil drain intervals

 Excellent cold start

Specifications/Approvals

API SN, Honda 08215-99974, 08216-99974, 08232-P99S1LHE, Honda Ultra Next, Ultra Green, Hybrid Engine Nissan KLANM-01A04 Extra Save X Eco, Mitsubishi MZ102661, MZ102662, Mitsubishi DiaQueen ECO Plus, Toyota 08880-11005

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

SFS 5W-16

SYNTFUTURE FULLY SYNTHETIC 5W-16

Përshkrim i produktit

Fully synthetic oil with Cleansynto technology formulated with PAO ( Polyalphaolefin) base oils and special friction modifiers. The special tri-nuclear molybdenum formulation ensures minimal friction properties,extended oil drain intrevals,fuel consuption reduction,excellent cold start at every low temperature.Developed for modern petrol and diesel engines of passenger cars natyrally aspirated , supercharged and turbocharged for direct injection and hybrid vehicles. It can be used anywhere engine manufacturer recommends using a low viscosity oil with the viscosity category 0W-16, 0W-20 or 5W-20

Benefitet

 Low friction properties;

 Fuel saving;

 Extended oil drain intervals;

 Excellent cold start

Specifications/Approvals

API SN,Honda 08215-99974, 08216-99974, 08232-P99S1LHE, Honda Ultra Next, Ultra Green, Hybrid Engine Nissan KLANM-01A04 Extra Save X Eco, Mitsubishi MZ102661, MZ102662, Mitsubishi DiaQueen ECO Plus, Toyota 0880-11005

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

HTP OW-20

SYNTFUTURE HIGH TECH POWER 0W-20

Përshkrim i produktit

Vaj motorri që me formulën sintetike unike dhe me sistemin e përparuar teknologjik të aditivëve zgjat intervalin e ndërrimit të vajit përtej atyre të rekomanduara nga vajrat e tjerë konvencional. Projektuar për mbrojtje të shkëlqyer të motorrit në cdo nivel temperature. Siguron efikasitet superior ekonomik në djegien e karburantit dhe garanton performancë të lartë lubrifikuese.

Benefitet

 Reduktim i ndjeshem i konsumit te karburantit.

Mbrojtja e sistemit të shkarkimit.

 Nisje e shkelqyer ne temperatura te uleta.

 Mbrojtje e larte nga depozitimi i mbetjeve.

Specifications/Approvals

API SN(RC), ILSAC GF-5,ACEA A1/B1, Jaguar Land Rover STJLR.51.5122, MB 229.71,Ford WSS-M2C947-A,GM 6094,Chrysler MS 6395

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

WIV 0W-30

SYNTFUTURE LASTING LONG LIFE WIV 0w-30

Përshkrim i produktit

Benefitet

Veti speciale në uljen e fërkimit

 Ulje e konsumit të karburantit

Intervale më të zgjatura të nderrimit të vajit

 Ndezje ekselente në të ftohtë

Specifications/Approvals

ACEA A5/B5 ,VW 503.00/506.01/506.00

 

 

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

LLL 0W-30

SYNTFUTURE LASTING LONG LIFE 0W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri i brezit të fundit teknologjik, projektuar për një interval ndërrimi deri në 50.000 km. Plotësisht sintetik, është formuluar për të përmbushur kërkesat e konstruktorëve më të mëdhenj të automjeteve si: Mercedes Benz, GM, BMW, VW, etj. Ofron performancë të lartë duke siguruar mbrojtje të shkëlqyer atje ku vajrat e zakonshëm nuk munden.

Benefitet

Veti speciale në uljen e fërkimit

 Ulje e konsumit të karburantit

Intervale më të zgjatura të nderrimit të vajit

 Ndezje ekselente në të ftohtë

Specifications/Approvals

API SN/CF,ACEA A3/B4, VW 502.00/ 503.01(Audi)/ 505.00,
MB 229.5, VOLVO VCC 95200356, BMW LongLife-01, GM-LL-A-025/GM-LL-B-025 , Porsche,PSA B71 2296

 

 

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

SR 0W-40

SYNTFUTURE SPORT RANGE 0W-40

Përshkrim i produktit

Lubrifikant 100% sintetik për motorrat e viteve të fundit me benzinë dhe naftë,projektuar për një interval ndërrimi deri në 50.000 km. Rekomandohet për motorra turbo të shpejtësisë së lartë, të pajisur me sistem injektimi multi valvol. Ofron fluiditet të shkëlqyer në temperatura të ulta, lubrifikim të menjëhershëm pas ndezjes, indeks shumë të lartë viskoziteti dhe redukton ndjeshëm konsumin e karburantit.

Benefitet

 Ndihmon motorin në Startim në të ftohtë

Ruajtja e karburantit

Intervale më të zgjatura të ndërrimit të vajit

Mban pastër motorin

Specifications/Approvals

API SN/CF, ACEA A3/B4, VW 502.00/505.00, MB 229.3/229.5, BMW LongLife-01,Chrysler MS-12633,Chrysler MS-10725,Ford WSS-M2C937-A ,RENAULT RN0700/RN0710, Fiat 9.55535-M2,Porsche A40

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

CE 5W-20

SUPREMSYNT CONSERVING ENERGY 5W-20

Përshkrim i produktit

Vaj motorri 100% sintetik i performancës tepër të lartë,fortifikuar me aditive speciale per te permbushur specifikimin ILSAC GF-4. Teknologjia “Conserving Energy” ofron kursim te jashtzakonshem karburanti, lubrifikim te shkelqyer ne kushtet e te ftohtit ekstrem dhe per te gjitha stilet e drejtimit. Rekomandohet vecanerisht per HONDA,FORD,MAZDA,NISSAN, MITSUBISHI,TOYOTA por i pershtatshem edhe per Jaguar, Land Rover, Mercedes Benz, Porsche, Dodge Viper, Chevrolet , Cadillac.

Benefitet

 Kursim maksimal i karburantit

Mbrojtja e sistemit të gazërave

Nisje e shkelqyer ne temperatura te uleta.

 Mbrojtje e larte nga depozitimi i mbetjeve.

Specifications/Approvals

API SN(RC),ILSAC GF-5,ACEA A5/ B5,Jaguar Land Rover STJLR.03.5004, Chrysler MS 6395, FORD WSS-M2C930-A, FORD WSS-M2C930-B ,Ford WSS-M2C925-A/B, Ford WSS-M2C948-B,Nissan, MAZDA,Suzuki,Toyota,Fiat 9.55535-CR1, Honda/Acura HTO-6

Packages

1L 4L  10L 20L 208L

Downloads

ESP 5W-30

LONGLIFE ESP FORMULA ESP 5W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri LONG LIFE plotesisht sintetik formuluar per gjeneraten e re te motorrave TDI te pajisur me filtra e vecante DPF(Diesel Particulate Filter) dhe konvertuesit katalitike TWC(Three Way Catalyst). Formula unike dhe aditivet LOW SAPS ofrojne mbrojtje maksimale te sistemit te shkarkimit te gazrave, intervale shume te gjata te nderrimit te vajit ( deri ne 50.000 km), reduktim konsumi te karburantit per mjetet Euro IV dhe Euro V. I pershtatshem per perdorim ne motorrat e fundit sidomos te prodhuesve gjerman si Mercedes-Benz, BMW, VW, Audi.

Benefitet

Mbrojtja maksimale e sistemit të tymit.

 Mbrojtje ekselente nga konsumimi.

Intervale të zgjatura të nderrimit të vajit

Pastërti e shkëlqyer e motorit

Specifications/Approvals

API SN/CF,ACEA C3 , MB-Approval 229.51,MB-229.31, VW 504.00/507.00, BMW LONG LIFE -04 ,Fiat 9.55535-S1,Audi/Volkswagen G 052 195 M2, G 052 195 M4, G 052 195 M6, BMW 83 21 0 398 507, BMW/Mini 83 21 0 398 508, Mercedes Benz 000 989 89 01 10, Chrysler MS-11116, Audi Motorsport V31 748 026

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

FORD ESP 5W-30

FORD LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri LOW SAPS plotesisht sintetik formuluar vecanerisht per motorrat me benzine dhe nafte te mjeteve FORD , te pajisur me filter DPF (Diesel Particulate Filter) dhe konvertuesit katalitike TWC (Three Way Catalyst). Formula unike ofron mbrojtje me te fundit te motorrit, intervale shume te gjata te nderrimit te vajit dhe ekonomizim te shkelqyer te karburantit. I pajtueshem me sistemet elektronike te shkarkimit dhe i pershtatshem per perdorim ne te gjithe gjeneraten e fundit te motorrave me benzine dhe nafte te Ford, Toyota, Volvo, Mazda, Jaguar, Range Rover, Rover MG. Viskoziteti i ulet HTHS > 2,9 mPas.

Benefitet

 Excellent protection to emission control systems

 Latest low SAPS technology

 Fuel economy Extended drain oil intervals

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

API SN/CF , ACEA C2 ,JASO DL-1,PSA B7122290 ,Fiat 9.55535-S1,HONDA i-DTEC / i-CTDi, MAZDA MZR-CD/MZ-CD/ CiTD, Mazda 183419/183418, TOYOTA 08880-83389/08880-83388,IVECO 18-1811 CLASSE SC1,SUBARU Boxer Diesel, SUZUKI

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

VW ESP 5W-30

VW LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri plotesisht sintetik formuluar veçanerisht per motorrat diesel me njesi pompe-injeksion te grupit VAG ( VW,Audi,Seat,Skoda) te pajisur me filter DPF (Diesel Particulate Filter) dhe konvertuesit katalitike TWC (Three Way Catalyst). Formula unike ofron intervale shume te gjata te nderrimit te vajit (deri 50.000 km), kursim karburanti deri ne 8% dhe mbrojtje te shkleqyer te motorrit. I pershtatshem per tu perdorur ne motorrat e fundit VW me perjashtim te motorave V10 TDI dhe R5 TDI te cilet kerkojne specifikimin VW 506.01.

Benefitet

 Excellent protection to emission control systems

 Extended drain oil intervals

 Fuel saving up to 8%

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

ACEA C3, VW 504.00/507.00, PORSCHE C30

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

LEP 5W-30

LONGLIFE TURBO DIESEL LEP FORMULA 5W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri terësisht sintetik për motorra benzine dhe nafte. Studjuar nga inxhinjer ekspert, dhe formuluar me baza sintetike dhe aditivë specialë për të zgjatur jetën e motorrit dhe për të mbajtur në eficencë sistemin e shkarkimit të motorrave vecanërisht me naftë “Common Rail” me injektim direkt, me ose pa turbin. Përmbush specifikimet e kërkuara të VW, AUDI, BMW, Mercedes Benz etj. Ofron performancë dhe mbrojtje të lartë duke ulur konsumin e karburantit.

Benefitet

 Effective protectionof exhaust system

 Fuel saving

 Excellent cold starting characteristics

 Excellent engine cleanliness

Specifications/Approvals

API SN/CF, ACEA A5/B5,ACEA A3/B4, MB 229.3/ 229.5,BMW LongLife-01, VW 502.00/505.00, OPEL GM-LL-A-025/LL-B-025, RENAULT RN0700/RN0710, PSA PEUGEOT CITROEN B712296, Fiat 9.55535-H2/M2/N2, Porsche

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

OPEL ESP 5W-30

OPEL LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri tolalisht sintetik me karakteristika “Low friction” bazuar në teknologjinë e sintezës hydrocracking për motorrat modernë me benzinë dhe naftë të GM të paisur me filter te veçantë . Teknologjia Low SAPS siguron një mbrojtje të shkëlqyer të motorrit dhe intervale të gjata të ndërrimit të vajit (deri në 50.000 km). Veçanërisht I rekomandueshëm për përdorim në mjetet General Motors (Opel, Saab , Chevrolet, Vauxhall) që operojnë në kushte të rënda drejtimi ( garje në stilin sportiv , fikje/ndezje të përsëritura, trafik urban).

Benefitet

 Excellent protection to emission control systems

 Latest low SAPS technology

 Extended drain oil intervals

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

API SN Plus/SN (RC), OPEL GM DEXOS 1, ILSAC GF-5 , Ford WSS-M2C946-A, Ford WSS-M2C929-A, Chrysler MS-6395, Honda/Acura HTO-6, Fiat 9.55535-CR1

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

RENAULT ESP 5W-30

RENAULT LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri 100% Sintetik I gjeneratës së re, i formuluar për motorrat multi-valvol benzine dhe nafte me injeksion direkt, të cilët janë pajisur me filtrat DPF dhe TWC. Formula unike LOW SAPS respekton normat EURO IV, duke siguruar mbrojtje të shkëlqyer të sistemit të shkarkimit, ekonomizim ekstrem të karburantit dhe intervale të gjatë të ndërrimit të vajit (deri në 30.000 km). I përshtatshëm për përdorim në të gjithë gjeneratën e fundit të motorrave me benzinë dhe nafte vecanërisht të grupit Renault-Nissan dhe është i detyrueshëm për ato të pajisur me filtrin DPF. Viskoziteti i ulët HTHS > 3,5 mPas.

Benefitet

 Excellent protection to emission control systems

 Extended drain oil intervals

 Fuel saving up to 4 %

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

ACAE C4, RN 0720, MB 226.51

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

ESP 5W-40

LONGLIFE ESP FORMULA 5W-40

Përshkrim i produktit

Vaj motorri LONG LIFE plotesisht sintetik formuluar per gjeneraten e re te motorrave TDI te pajisur me filtra e vecante DPF(Diesel Particulate Filter) dhe konvertuesit katalitike TWC(Three Way Catalyst). Formula unike dhe aditivet LOW SAPS ofrojne mbrojtje maksimale te sistemit te shkarkimit te gazrave, intervale shume te gjata te nderrimit te vajit ( deri ne 50.000 km), reduktim konsumi te karburantit per mjetet Euro IV dhe Euro V. I pershtatshem per perdorim ne motorrat e fundit sidomos te prodhuesve gjerman si Mercedes-Benz, BMW, VW, Audi.

Benefitet

 Excellent protection to emission control systems

 Extended drain oil intervals

 Fuel saving up to 4 %

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

API SN/CF, ACEA C3 , MB-Approval 229.31, VW 502.00/505.00/505.01, BMW LongLife -04 ,OPEL GM DEXOS 2, Ford WSS-M2C917-A, Fiat 9.55535-S2, Fiat 9.55535-GH2, PORSCHE A40

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

LEP 5W-40

POWERFULL TURBO DIESEL LEP FORMULA 5W-40

Përshkrim i produktit

Lubrifikant 100% sintetik për motorra benzine dhe nafte. Studjuar vecanërisht për motorra nafte të viteve të fundit me injeksjon direkt, intercooler & turbinë. Ofron fluiditet dhe performancë të shkëlqyer në temperatura ekstreme. Përmbush dhe tejkalon specifikimet e konstruktorëve më të mëdhenj të automjeteve, duke ofruar një indeks tepër të lartë viskoziteti e duke siguruar jetëgjatësi të motorrit.

Benefitet

 Excellent fluidity at low temperatures

 Fuel saving

 Excellent cold starting characteristics

 Excellent engine cleanliness

Specifications/Approvals

API SN/CF, ACEA A5/B5,ACEA A3/B4, MB 226.5/ 229.3/ 229.5, BMW LongLife-01,VW 502.00/505.00, FORD WSS-M2C-913-D, OPEL GM-LL-A-025/LL-B-025, RENAULT RN0700/RN0710, PSA PEUGEOT CITROEN B712296, Fiat 9.55535-H2/M2/N2, Porsche A40

 

 

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

HTP 10W-30

SYNTFUTURE HIGH TECH POWER 10W-30

Përshkrim i produktit

Vaj motorri gjysëm-sintetik për aplikim në të gjitha stinët për mjetet me motorr benzine dhe diesel. Ofron lubrifikim të përkryer në të gjitha kushtet e punës. Ndihmon në uljen e konsumit të karburantit. Formuluar me aditivë modernë të performancës së lartë siguron pastrim të shkëlqyer të motorrit, mbrojte dhe një interval të gjatë ndërrimi. Rekomandohet vecanërisht për mjete Japoneze dhe Aziatike.

Benefitet

 Excellent lubrication

 Reduces fuel consumption

 Extended drain intervals

 Engine cleaness

Specifications/Approvals

API SM/CF, ACEA A3/B3, Toyota, Nissan, Honda, Mitsubishi, Mazda, Suzuki, Isuzu, Subaru, Daihatsu, KIA, Hyundai, Ssang Yong, Daewoo

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

MPTD 10W-40

MAXPOWER TURBO DIESEL 10W-40

Përshkrim i produktit

Vaj gjysëm sintetik i performancës së lartë misheluar me komponente bazash sintetike te nje cilesi shume te larte. Formuluar me një paketë aditivësh të avancuar per te permbushur dhe tejkaluar kerkesat me te fundit te motorrave diesel dhe turbodiesel me injeksion direkt te autoveturave dhe mjeteve te lehta.Ofron intervale të gjata ndërrimi te vajit dhe redukton konsumin e karburantit. Mban pastër motorrin duke arritur papastërtitë edhe atje ku vajrat e tjerë konvencionale nuk munden.

Benefitet

 Fuel economy consumption

 Extended drain intervals

 Very good viscosity temperature behavior

 Very good engine cleaness

Specifications/Approvals

API CF, ACEA B4, MB 229.1, VW 505.00/501.01, FIAT 9 55535 D2

Packages

 1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

UTD 15W-40

ULTRA TURBO DIESEL 15W-40

Përshkrim i produktit

Vaj motorri i një Super Performace formuluar me një përzierje speciale të bazave minerale dhe sintetike. Siguron lubrifikim optimal për motorrat diesel & turbo-diesel të autoveturave, mjeteve të rënda dhe parqeve mikse të automjeteve. Mbron me efikasitet motorrin nga papastërtitë e shkaktuara gjatë djegies dhe ndihmon në uljen e konsumit të karburantit.

Benefitet

 Extended drain oil intervals

 Excellent protection against wear & oil consumption

 Excellent properties against deposit and sludge formation

 Extended engine service life

Specifications/Approvals

API CH-4/CG-4/CF-4/CF/SJ, ACEA A3/B3,ACEA E5/E3/E2, MB 228.3, MAN 3275, VOLVO VDS-2, MTU Type 1, RENAULT RD/RD-2, CUMMINS CES 20076/20077, CAT ECF-1-a, ZF TE-ML-07C, MACK EO-M+

Packages

 1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

MPSHPD 20W-50

MAXPOWER SHPD 20W-50

Përshkrim i produktit

Vaj motorri i një Super Performance (SHPDO) formuluar me një përzgjedhje speciale të bazave minerale e sintetike, modifikuesve të fërkimit dhe aditivëve shtesë kundër konsumit. Siguron rendiment të shkëlqyer në motorrat e naftës me ngarkesë të lartë dhe në kushte të rënda pune. Falë paketës së aditivëve, Max Power është vecanërisht i rekomanduar për motorrat me më shumë se 100.000 km.

Benefitet

 Extended drain oil intervals

 Excellent protection against wear & oil consumption

 Excellent properties against deposit and sludge formation

 Extended engine service life

Specifications/Approvals

API CH-4/CG-4/CF-4/CF/SJ, ACEA A3/B3,ACEA E5/E3/E2, MB 228.3, MAN 3275, VOLVO VDS-2, MTU Type 1,RENAULT RD/RD-2, CUMMINS CES 20076/20077, CAT ECF-1-a, ZF TE-ML-07C, MACK EO-M+

Packages

1L 4L 10L 20L 208L

Downloads

GOLD LINE

SYNTFUTURE FULLY SYNTHETIC 0W-16

Product Description

Fully synthetic oil with Cleansynto technology formulated with PAO (Polyalphaolefin) base oils and special friction modifiers. The special tri-nuclear molybdenum formulation ensures minimal friction properties, extended oil drain intrevals, fuel consuption reduction, excellent cold start at every low temperature.Developed for modern petrol and diesel engines of passenger cars natyrally aspirated, supercharged and turbocharged for direct injection and hybrid vehicles. It can be used anywhere engine manufacturer recommends using a low viscosity oil with the viscosity category 0W-16, 0W-20 or 5W-20.

Benefits

 Low friction properties

 Fuel saving

 Extended oil drain intervals

 Excellent cold start

Specifications/Approvals

API SN, Honda 08215-99974, 08216-99974, 08232-P99S1LHE, Honda Ultra Next, Ultra Green, Hybrid Engine Nissan KLANM-01A04 Extra Save X Eco, Mitsubishi MZ102661, MZ102662, Mitsubishi DiaQueen ECO Plus, Toyota 08880-11005

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

SYNTFUTURE FULLY SYNTHETIC 5W-16

Product Description

Fully synthetic oil with Cleansynto technology formulated with PAO ( Polyalphaolefin) base oils and special friction modifiers. The special tri-nuclear molybdenum formulation ensures minimal friction properties,extended oil drain intrevals,fuel consuption reduction,excellent cold start at every low temperature.Developed for modern petrol and diesel engines of passenger cars natyrally aspirated , supercharged and turbocharged for direct injection and hybrid vehicles. It can be used anywhere engine manufacturer recommends using a low viscosity oil with the viscosity category 0W-16, 0W-20 or 5W-20

Benefits

 Low friction properties;

 Fuel saving;

 Extended oil drain intervals;

 Excellent cold start

Specifications/Approvals

API SN,Honda 08215-99974, 08216-99974, 08232-P99S1LHE, Honda Ultra Next, Ultra Green, Hybrid Engine Nissan KLANM-01A04 Extra Save X Eco, Mitsubishi MZ102661, MZ102662, Mitsubishi DiaQueen ECO Plus, Toyota 0880-11005

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

SYNTFUTURE HIGH TECH POWER 0W-20

Product Description

Motor oil with unique synthetic formula and advanced technology additives, extends oil change intervals further than recommended by conventional oil’s. It is “Resource Conserving ” providing outstanding fuel economy,emission system protection, excellent overall lubrication at extreme cold conditions .Projected for excellent engine protection under all levels of temperature. Ensures economic superiority on fuel burning and guarantees high lubrication performance.

Benefits

 Outstanding fuel economy

 Emission system protection

 Excellent cold start

 High deposit protection

Specifications/Approvals

API SN(RC), ILSAC GF-5,ACEA A1/B1, Jaguar Land Rover STJLR.51.5122, MB 229.71,Ford WSS-M2C947-A,GM 6094,Chrysler MS 6395

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

SYNTFUTURE LASTING LONG LIFE WIV 0w-30

Product Description

Fully synthetic low friction engine oil for gasoline and diesel engines so called WIV (prolonged drain interval) system, including pump-nozzle engines.It offers an special low friction properties, wear and fuel consumption, excellent cold start characteristics,extended oil change intervals,up to 50.000 km for diesel engines.Suitable for use in gasoline and diesel engines, in passenger cars and light duty commercial vehicles of Volkswagen, Audi, Seat and Skoda.It can be used in all long-life vehicles (except for models that require a product to VW standard 503 01). Isn’t recommended for “non-WIV vehicles”.

Benefits

 Special low friction properties

 Fuel saving

 Extended oil drain intervals

 Excellent cold start

Specifications/Approvals

ACEA A5/B5 ,VW 503.00/506.01/506.00

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

SYNTFUTURE LASTING LONG LIFE 0W-30

Product Description

Latest technology generation motor oil, projected for oil change intervals up to 50.000 km. Fully synthetic, is formulated to fulfill the requirement of the biggest automotive manufacturers like: Mercedes Benz, GM, BMW, VW etc. Offers high performance by ensuring excellent protection where conventional oil’s cannot.

Benefits

 Low friction properties

 Fuel saving

 Extended oil drain intervals

 Excellent cold start

Specifications/Approvals

API SN/CF,ACEA A3/B4, VW 502.00/ 503.01(Audi)/ 505.00,
MB 229.5, VOLVO VCC 95200356, BMW LongLife-01, GM-LL-A-025/GM-LL-B-025 , Porsche,PSA B71 2296

 

 

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

SYNTFUTURE SPORT RANGE 0W-40

Product Description

Fully synthetic lubricant for the latest diesel & gasoline engines, projected for oil change intervals up to 50.000 km. Recommended for high speed turbo engines, equiped with injection system multi valvol. Has excellent fluidity in low temperatures, immediate lubrication on start up. High index viscosity and reduces considerably fuel consumption.

Benefits

 Excellent cold starting behavior

 Fuel saving

 Extended oil drain intervals

 Excellent engine cleanliness

Specifications/Approvals

API SN/CF, ACEA A3/B4, VW 502.00/505.00, MB 229.3/229.5, BMW LongLife-01,Chrysler MS-12633,Chrysler MS-10725,Ford WSS-M2C937-A ,RENAULT RN0700/RN0710, Fiat 9.55535-M2,Porsche A40

Packages

1L 4L 10L

 20L 208L

Downloads

SUPREMSYNT CONSERVING ENERGY 5W-20

Product Description

Fully Synthetic Motor Oil of very high performance, fortified with advanced special additives to exceed ILSAC GF-5 requirements. It is “Resource Conserving ” providing outstanding fuel economy,emission system protection, excellent overall lubrication at extreme cold conditions and for all driving styles. Recommended especially for HONDA,FORD,MAZDA,NISSAN,MITSUBISHI,TOYOTA but also suitable for Jaguar, Land Rover, Mercedes Benz, Porsche, Dodge Viper, Chevrolet , Cadillac.

Benefits

 Outstanding fuel economy

 Emission system protection

 Excellent cold start

 High deposit protection

Specifications/Approvals

API SN(RC),ILSAC GF-5,ACEA A5/ B5,Jaguar Land Rover STJLR.03.5004, Chrysler MS 6395, FORD WSS-M2C930-A, FORD WSS-M2C930-B ,Ford WSS-M2C925-A/B, Ford WSS-M2C948-B,Nissan, MAZDA,Suzuki,Toyota,Fiat 9.55535-CR1, Honda/Acura HTO-6

Packages

1L 4L  10L

20L 208L

Downloads

LONGLIFE ESP FORMULA ESP 5W-30

Product Description

Fully synthetic LONG LIFE engine oil formulated for new generation TDI engines equipped with particulate filters DPF and Three Way Catalyst(TWC). The unique formula and LOW SAPS additives provides maximum protection of exhaust after treatement devices , extended drain intervals(up to 50.000 km),fuel economy for Euro IV and Euro V vehicles . Suitable for use in the latest engines of especially German manufacturer as Mercedes-Benz, BMW, VW, Audi.

Benefits

 Maximum protection of exhaust devices

 Excellent wear protection

 Extended oil drain intervals

 Excellent engine cleanliness

Specifications/Approvals

API SN/CF,ACEA C3 , MB-Approval 229.51,MB-229.31, VW 504.00/507.00, BMW LONG LIFE -04 ,Fiat 9.55535-S1,Audi/Volkswagen G 052 195 M2, G 052 195 M4, G 052 195 M6, BMW 83 21 0 398 507, BMW/Mini 83 21 0 398 508, Mercedes Benz 000 989 89 01 10, Chrysler MS-11116, Audi Motorsport V31 748 026

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

FORD LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Product Description

Fully synthetic LOW SAPS engine oil formulated especially for gasoline and diesel engines of Ford fitted with particulate filters DPF and TWC . Designed to provide ultimate engine protection , extended drain intervals and extreme fuel economy . Compatible with electronic exhaust systems and suitable for use in all latest generation gasoline and diesel engines of Ford, Toyota, Volvo, Mazda, Jaguar, Range Rover, Rover MG. Low viscosity HTHS > 2,9 mPas

Benefits

 Excellent protection to emission control systems

 Latest low SAPS technology

 Fuel economy Extended drain oil intervals

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

API SN/CF , ACEA C2 ,JASO DL-1,PSA B7122290 ,Fiat 9.55535-S1,HONDA i-DTEC / i-CTDi, MAZDA MZR-CD/MZ-CD/ CiTD, Mazda 183419/183418, TOYOTA 08880-83389/08880-83388,IVECO 18-1811 CLASSE SC1,SUBARU Boxer Diesel, SUZUKI

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

VW LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Product Description

Fully synthetic engine oil formulated especially for diesel engines with pump-injector unit of VAG Group (VW,Audi,Seat,Skoda) equiped with particulate filters DPF and Three Way Catalyst(TWC). The unique formula provides extended drain intervals(up to 50.000 km ),fuel economy up to 8% and excellent engine protection. Suitable for use in all latest VW engines except V10 TDI and R5 TDI requiring VW 506.01 specification.

Benefits

 Excellent protection to emission control systems

 Extended drain oil intervals

 Fuel saving up to 8%

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

ACEA C3, VW 504.00/507.00, PORSCHE C30

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

LONGLIFE TURBO DIESEL LEP FORMULA 5W-30

Product Description

Fully Synthetic Motor Oil for gasoline and diesel engines. Especially studied from expert engineer’s and formulated with synthetic bases and special additives to extend engine life and maintain effectively the exhaust system of diesel engines “Common Rail” with direct injection, turbocharged or not. Fulfills the specifications required from VW, AUDI, BMW, Mercedes Benz etc. Offers high performance & protection by reducing fuel consumption.

Benefits

 Effective protectionof exhaust system

 Fuel saving

 Excellent cold starting characteristics

 Excellent engine cleanliness

Specifications/Approvals

API SN/CF, ACEA A5/B5,ACEA A3/B4, MB 229.3/ 229.5,BMW LongLife-01, VW 502.00/505.00, OPEL GM-LL-A-025/LL-B-025, RENAULT RN0700/RN0710, PSA PEUGEOT CITROEN B712296, Fiat 9.55535-H2/M2/N2, Porsche

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

OPEL LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Product Description

Fully synthetic Low-friction engine oil based on advanced hydrocracking synthesis technology for modern gasoline and diesel engines of GM fitted with particulate filters. It is “Resource Conserving ” providing outstanding fuel economy,emission system protection, excellent overall lubrication at extreme cold conditions .The Low Saps technology ensures excellent engine protection and extended drain intervals ( up to 50.000 km). Especially recommended for use in General Motors vehicles (Opel, Saab, Chevrolet, Vauxhall) running under severe driving conditions ( sporty driving style, repeated start-ups, urban traffic).

Benefits

 Excellent protection to emission control systems

 Latest low SAPS technology

 Extended drain oil intervals

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

API SN Plus/SN (RC), OPEL GM DEXOS 1, ILSAC GF-5 , Ford WSS-M2C946-A, Ford WSS-M2C929-A, Chrysler MS-6395, Honda/Acura HTO-6, Fiat 9.55535-CR1

Packages

1L 4L 10L

 20L 208L

Downloads

RENAULT LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Product Description

New generation fully synthetic engine oil formulated for direct injection and multi-valve gasoline and diesel engines equipped with particulate filters DPF & TWC. The unique LOW SAPS formula respect EURO IV norms, ensuring excellent protection of exhaust after treatment system, extreme fuel economy & extended drain intervals (up to 30.000 km). Suitable for use in all latest generation gasoline and diesel engines especially of Renault-Nissan group and it’s mandatory for those fitted with DPF filter. Low viscosity HTHS > 3,5 mPas.

Benefits

 Excellent protection to emission control systems

 Extended drain oil intervals

 Fuel saving up to 4 %

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

ACAE C4, RN 0720, MB 226.51

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

LONGLIFE ESP FORMULA 5W-40

Product Description

Fully synthetic LONG LIFE engine oil formulated for new generation TDI engines equipped with particulate filters DPF and Three Way Catalyst(TWC). The unique formula and LOW SAPS additives provides maximum protection of exhaust after treatement devices , extended drain intervals(up to 50.000 km),fuel economy for Euro IV and Euro V vehicles . Suitable for use in the latest engines of especially German manufacturer as Mercedes-Benz, BMW, VW, Audi.

Benefits

 Excellent protection to emission control systems

 Extended drain oil intervals

 Fuel saving up to 4 %

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

API SN/CF, ACEA C3 , MB-Approval 229.31, VW 502.00/505.00/505.01, BMW LongLife -04 ,OPEL GM DEXOS 2, Ford WSS-M2C917-A, Fiat 9.55535-S2, Fiat 9.55535-GH2, PORSCHE A40

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

POWERFULL TURBO DIESEL LEP FORMULA 5W-40

Product Description

Fully synthetic lubricant for gasoline and diesel engines. Especially studied for the latest diesel engines with direct injection, intercooler & turbo-charged. Offers excellent fluidity and performance under extreme temperatures. Fulfills and exceeds the specifications of the biggest car manufacturers by giving a high viscosity index and ensuring longlife to the engine.

Benefits

 Excellent fluidity at low temperatures

 Fuel saving

 Excellent cold starting characteristics

 Excellent engine cleanliness

Specifications/Approvals

API SN/CF, ACEA A5/B5,ACEA A3/B4, MB 226.5/ 229.3/ 229.5, BMW LongLife-01,VW 502.00/505.00, FORD WSS-M2C-913-D, OPEL GM-LL-A-025/LL-B-025, RENAULT RN0700/RN0710, PSA PEUGEOT CITROEN B712296, Fiat 9.55535-H2/M2/N2, Porsche A40

 

 

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

SYNTFUTURE HIGH TECH POWER 10W-30

Product Description

Semi synthetic motor oil for application on all seasons for vehicles with diesel or gasoline engines. Offers excellent lubrication under all working conditions. Reduces fuel consumption. Formulated with high performance modern additives, ensuring protection and excellent engine cleaniness also extended drain intervals. Especially recommended for Japanese and Asian vehicles.

Benefits

 Excellent lubrication

 Reduces fuel consumption

 Extended drain intervals

 Engine cleaness

Specifications/Approvals

API SM/CF, ACEA A3/B3, Toyota, Nissan, Honda, Mitsubishi, Mazda, Suzuki, Isuzu, Subaru, Daihatsu, KIA, Hyundai, Ssang Yong, Daewoo

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

MAXPOWER TURBO DIESEL 10W-40

Product Description

Semi synthetic high performance oil blended with high quality synthetic base components . Formulated with an advanced additive package to meet and exceed the latest requirements for diesel and turbodiesel direct injections engines of passenger cars and light duty vehicles.Provides extended drain intervals and economy fuel consumption. Maintains clean the engine by reaching deposits where conventional oil’s cannot get.

Benefits

 Fuel economy consumption

 Extended drain intervals

 Very good viscosity temperature behavior

 Very good engine cleaness

Specifications/Approvals

API CF, ACEA B4, MB 229.1, VW 505.00/501.01, FIAT 9 55535 D2

Packages

 1L 4L 10L

 20L 208L

Downloads

ULTRA TURBO DIESEL 15W-40

Product Description

Super Performance Motor Oil formulated with a special blend of mineral and synthetic bases. Ensures optimal lubrication for diesel & turbo-diesel engines of passenger cars, heavy duty trucks and mixed fleets. Efficient engine protection against dirt remaining during burning and helps reducing fuel consumption.

Benefits

 Extended drain oil intervals

 Excellent protection against wear & oil consumption

 Excellent properties against deposit and sludge formation

 Extended engine service life

Specifications/Approvals

API CH-4/CG-4/CF-4/CF/SJ, ACEA A3/B3,ACEA E5/E3/E2, MB 228.3, MAN 3275, VOLVO VDS-2, MTU Type 1, RENAULT RD/RD-2, CUMMINS CES 20076/20077, CAT ECF-1-a, ZF TE-ML-07C, MACK EO-M+

Packages

 1L 4L 10L

 20L 208L

Downloads

MAXPOWER SHPD 20W-50

Product Description

Super High Performance Diesel Oil formulated with selected blend of mineral & synthetic bases, friction modifiers and additional antiwear addittives. Ensures excellent efficiency on heavy load diesel engines under extreme working conditions. Due to its superior additive package, Max Power is especially recomended for high mileage engines more than 100.000 km.

Benefits

 Extended drain oil intervals

 Excellent protection against wear & oil consumption

 Excellent properties against deposit and sludge formation

 Extended engine service life

Specifications/Approvals

API CH-4/CG-4/CF-4/CF/SJ, ACEA A3/B3,ACEA E5/E3/E2, MB 228.3, MAN 3275, VOLVO VDS-2, MTU Type 1,RENAULT RD/RD-2, CUMMINS CES 20076/20077, CAT ECF-1-a, ZF TE-ML-07C, MACK EO-M+

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

SFS 0W-16

SYNTFUTURE FULLY SYNTHETIC 0W-16

Product Description

Fully synthetic oil with Cleansynto technology formulated with PAO (Polyalphaolefin) base oils and special friction modifiers. The special tri-nuclear molybdenum formulation ensures minimal friction properties, extended oil drain intrevals, fuel consuption reduction, excellent cold start at every low temperature.Developed for modern petrol and diesel engines of passenger cars natyrally aspirated, supercharged and turbocharged for direct injection and hybrid vehicles. It can be used anywhere engine manufacturer recommends using a low viscosity oil with the viscosity category 0W-16, 0W-20 or 5W-20.

Benefits

 Low friction properties

 Fuel saving

 Extended oil drain intervals

 Excellent cold start

Specifications/Approvals

API SN, Honda 08215-99974, 08216-99974, 08232-P99S1LHE, Honda Ultra Next, Ultra Green, Hybrid Engine Nissan KLANM-01A04 Extra Save X Eco, Mitsubishi MZ102661, MZ102662, Mitsubishi DiaQueen ECO Plus, Toyota 08880-11005

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

SFS 5W-16

SYNTFUTURE FULLY SYNTHETIC 5W-16

Product Description

Fully synthetic oil with Cleansynto technology formulated with PAO ( Polyalphaolefin) base oils and special friction modifiers. The special tri-nuclear molybdenum formulation ensures minimal friction properties,extended oil drain intrevals,fuel consuption reduction,excellent cold start at every low temperature.Developed for modern petrol and diesel engines of passenger cars natyrally aspirated , supercharged and turbocharged for direct injection and hybrid vehicles. It can be used anywhere engine manufacturer recommends using a low viscosity oil with the viscosity category 0W-16, 0W-20 or 5W-20

Benefits

 Low friction properties;

 Fuel saving;

 Extended oil drain intervals;

 Excellent cold start

Specifications/Approvals

API SN,Honda 08215-99974, 08216-99974, 08232-P99S1LHE, Honda Ultra Next, Ultra Green, Hybrid Engine Nissan KLANM-01A04 Extra Save X Eco, Mitsubishi MZ102661, MZ102662, Mitsubishi DiaQueen ECO Plus, Toyota 0880-11005

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

HTP OW-20

SYNTFUTURE HIGH TECH POWER 0W-20

Product Description

Motor oil with unique synthetic formula and advanced technology additives, extends oil change intervals further than recommended by conventional oil’s. It is “Resource Conserving ” providing outstanding fuel economy,emission system protection, excellent overall lubrication at extreme cold conditions .Projected for excellent engine protection under all levels of temperature. Ensures economic superiority on fuel burning and guarantees high lubrication performance.

Benefits

 Outstanding fuel economy

 Emission system protection

 Excellent cold start

 High deposit protection

Specifications/Approvals

API SN(RC), ILSAC GF-5,ACEA A1/B1, Jaguar Land Rover STJLR.51.5122, MB 229.71,Ford WSS-M2C947-A,GM 6094,Chrysler MS 6395

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

WIV 0W-30

SYNTFUTURE LASTING LONG LIFE WIV 0w-30

Product Description

Fully synthetic low friction engine oil for gasoline and diesel engines so called WIV (prolonged drain interval) system, including pump-nozzle engines.It offers an special low friction properties, wear and fuel consumption, excellent cold start characteristics,extended oil change intervals,up to 50.000 km for diesel engines.Suitable for use in gasoline and diesel engines, in passenger cars and light duty commercial vehicles of Volkswagen, Audi, Seat and Skoda.It can be used in all long-life vehicles (except for models that require a product to VW standard 503 01). Isn’t recommended for “non-WIV vehicles”.

Benefits

 Special low friction properties

 Fuel saving

 Extended oil drain intervals

 Excellent cold start

Specifications/Approvals

ACEA A5/B5 ,VW 503.00/506.01/506.00

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

LLL 0W-30

SYNTFUTURE LASTING LONG LIFE 0W-30

Product Description

Latest technology generation motor oil, projected for oil change intervals up to 50.000 km. Fully synthetic, is formulated to fulfill the requirement of the biggest automotive manufacturers like: Mercedes Benz, GM, BMW, VW etc. Offers high performance by ensuring excellent protection where conventional oil’s cannot.

Benefits

 Low friction properties

 Fuel saving

 Extended oil drain intervals

 Excellent cold start

Specifications/Approvals

API SN/CF,ACEA A3/B4, VW 502.00/ 503.01(Audi)/ 505.00,
MB 229.5, VOLVO VCC 95200356, BMW LongLife-01, GM-LL-A-025/GM-LL-B-025 , Porsche,PSA B71 2296

 

 

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

SR 0W-40

SYNTFUTURE SPORT RANGE 0W-40

Product Description

Fully synthetic lubricant for the latest diesel & gasoline engines, projected for oil change intervals up to 50.000 km. Recommended for high speed turbo engines, equiped with injection system multi valvol. Has excellent fluidity in low temperatures, immediate lubrication on start up. High index viscosity and reduces considerably fuel consumption.

Benefits

 Excellent cold starting behavior

 Fuel saving

 Extended oil drain intervals

 Excellent engine cleanliness

Specifications/Approvals

API SN/CF, ACEA A3/B4, VW 502.00/505.00, MB 229.3/229.5, BMW LongLife-01,Chrysler MS-12633,Chrysler MS-10725,Ford WSS-M2C937-A ,RENAULT RN0700/RN0710, Fiat 9.55535-M2,Porsche A40

Packages

1L 4L 10L

 20L 208L

Downloads

CE 5W-20

SUPREMSYNT CONSERVING ENERGY 5W-20

Product Description

Fully Synthetic Motor Oil of very high performance, fortified with advanced special additives to exceed ILSAC GF-5 requirements. It is “Resource Conserving ” providing outstanding fuel economy,emission system protection, excellent overall lubrication at extreme cold conditions and for all driving styles. Recommended especially for HONDA,FORD,MAZDA,NISSAN,MITSUBISHI,TOYOTA but also suitable for Jaguar, Land Rover, Mercedes Benz, Porsche, Dodge Viper, Chevrolet , Cadillac.

Benefits

 Outstanding fuel economy

 Emission system protection

 Excellent cold start

 High deposit protection

Specifications/Approvals

API SN(RC),ILSAC GF-5,ACEA A5/ B5,Jaguar Land Rover STJLR.03.5004, Chrysler MS 6395, FORD WSS-M2C930-A, FORD WSS-M2C930-B ,Ford WSS-M2C925-A/B, Ford WSS-M2C948-B,Nissan, MAZDA,Suzuki,Toyota,Fiat 9.55535-CR1, Honda/Acura HTO-6

Packages

1L 4L  10L

20L 208L

Downloads

ESP 5W-30

LONGLIFE ESP FORMULA ESP 5W-30

Product Description

Fully synthetic LONG LIFE engine oil formulated for new generation TDI engines equipped with particulate filters DPF and Three Way Catalyst(TWC). The unique formula and LOW SAPS additives provides maximum protection of exhaust after treatement devices , extended drain intervals(up to 50.000 km),fuel economy for Euro IV and Euro V vehicles . Suitable for use in the latest engines of especially German manufacturer as Mercedes-Benz, BMW, VW, Audi.

Benefits

 Maximum protection of exhaust devices

 Excellent wear protection

 Extended oil drain intervals

 Excellent engine cleanliness

Specifications/Approvals

API SN/CF,ACEA C3 , MB-Approval 229.51,MB-229.31, VW 504.00/507.00, BMW LONG LIFE -04 ,Fiat 9.55535-S1,Audi/Volkswagen G 052 195 M2, G 052 195 M4, G 052 195 M6, BMW 83 21 0 398 507, BMW/Mini 83 21 0 398 508, Mercedes Benz 000 989 89 01 10, Chrysler MS-11116, Audi Motorsport V31 748 026

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

ESP 5W-30

FORD LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Product Description

Fully synthetic LOW SAPS engine oil formulated especially for gasoline and diesel engines of Ford fitted with particulate filters DPF and TWC . Designed to provide ultimate engine protection , extended drain intervals and extreme fuel economy . Compatible with electronic exhaust systems and suitable for use in all latest generation gasoline and diesel engines of Ford, Toyota, Volvo, Mazda, Jaguar, Range Rover, Rover MG. Low viscosity HTHS > 2,9 mPas

Benefits

 Excellent protection to emission control systems

 Latest low SAPS technology

 Fuel economy Extended drain oil intervals

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

API SN/CF , ACEA C2 ,JASO DL-1,PSA B7122290 ,Fiat 9.55535-S1,HONDA i-DTEC / i-CTDi, MAZDA MZR-CD/MZ-CD/ CiTD, Mazda 183419/183418, TOYOTA 08880-83389/08880-83388,IVECO 18-1811 CLASSE SC1,SUBARU Boxer Diesel, SUZUKI

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

ESP 5W-30

VW LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Product Description

Fully synthetic engine oil formulated especially for diesel engines with pump-injector unit of VAG Group (VW,Audi,Seat,Skoda) equiped with particulate filters DPF and Three Way Catalyst(TWC). The unique formula provides extended drain intervals(up to 50.000 km ),fuel economy up to 8% and excellent engine protection. Suitable for use in all latest VW engines except V10 TDI and R5 TDI requiring VW 506.01 specification.

Benefits

 Excellent protection to emission control systems

 Extended drain oil intervals

 Fuel saving up to 8%

 Maximum fluidity in cold engine starts

 Excellent detergency and dispersant properties

Specifications/Approvals

ACEA C3, VW 504.00/507.00, PORSCHE C30

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

LEP 5W-30

LONGLIFE TURBO DIESEL LEP FORMULA 5W-30

Product Description

Fully Synthetic Motor Oil for gasoline and diesel engines. Especially studied from expert engineer’s and formulated with synthetic bases and special additives to extend engine life and maintain effectively the exhaust system of diesel engines “Common Rail” with direct injection, turbocharged or not. Fulfills the specifications required from VW, AUDI, BMW, Mercedes Benz etc. Offers high performance & protection by reducing fuel consumption.

Benefits

 Effective protectionof exhaust system

 Fuel saving

 Excellent cold starting characteristics

 Excellent engine cleanliness

Specifications/Approvals

API SN/CF, ACEA A5/B5,ACEA A3/B4, MB 229.3/ 229.5,BMW LongLife-01, VW 502.00/505.00, OPEL GM-LL-A-025/LL-B-025, RENAULT RN0700/RN0710, PSA PEUGEOT CITROEN B712296, Fiat 9.55535-H2/M2/N2, Porsche

Packages

1L 4L 10L

20L 208L

Downloads

ESP 5W-30

OPEL LONGLIFE ESP FORMULA 5W-30

Product Description

Fully synthetic Low-friction engine oil based on advanced hydrocracking synthesis technology for modern gasoline and diesel engines of GM fitted with particulate filters. It is “Resource Conserving ” providing outstanding fuel economy,emission system protection, excellent overall lubrication at extreme cold conditions .The Low Saps technology ensures excellent engine protection and extended drain intervals ( up to 50.000 km). Especially recommended for use in General Motors vehicles (Opel, Saab, Chevrolet, Vauxhall) running under severe driving conditions ( sporty driving style, repeated start-ups, urban traffic).

Benefits

 Excellent protection to emission control systems