Facebook

Twitter

YouTube

LinkedId

 • Automechanika Frankfurt 2016

  Automechanika Frankfurt 2016

  Automechanika Frankfurt 13-17 September 2016: 136,000 visitors from over 170 countries

  The central theme at the world's largest showcase for the independent aftermarket in 2016 was ‘Tomorrow's Service & Mobility’. A record

  ...
 • Automechanica Frankfurt - Germany (2010)

  Automechanica Frankfurt - Germany (2010)

  Automechanica Frankfurt 2010 it is the biggest international fair on the sector of car industry, organized in Germany on September 2010. With a showing surface of 305.000 m2, in this event were present 4486 companies and over 1-million visitors from all over the world.
  We can proudly mention that it was the first time an Albanian company participates in a fair of these measures. The fair was a extraordinary success where KAPPAOIL sh.a introduced its new product, certified with Quality System Managment ISO 9001:2008 by "TUV NORD" Germany as a SUPREME QUALITY PRODUCT, and with origin certification Made in Europe issued by CDQ Italy, was welcomed and highly valued as a NEW ERA LUBRICANT from its customers.
  Being a meeting point for international companies that operate in the car industry, this event was a major key for our company by making possible the fortification and development of relationships with its partners, also making new cooperation deals with countries like

  ...
 • EQUIP AUTO PARIS -France (2007)

  EQUIP AUTO PARIS -France (2007)

  Organized in Paris, France on October 2007, Equip Auto 2007 is an internationally well known fair in the auto industry, wich around 1800 worldwide companies participated not including the visitors number that reached over 100.000 persons, the fair streched over 160 000 m2.
  KAPPAOIL sh.a is the fist and the only Albanian company participating in this giant event with a national importance, presenting herself as one of the biggest balkan companies in the lubricants & car mats fields.
  This important regional event situated in the center of Europe made possible a further consolidation of cooperation between dhe Mediterranean states, making possible for KAPPAOIL sh.a with its products to get the attention not only of the European market, but also that of Northern Africa.

 • Klik Ekspo Klik, Tirana-Albania (2001)

  Klik Ekspo Klik, Tirana-Albania (2001)

  The first, biggest and most important international fair for our country, organized in Tirana, with the participation of regional countries like: Greece, Italy, France, Spain, Turkey, Austria, Serbia, Montenegro, Kosovo, Bosnia Herzegovina, Macedonia, Belgium, Bulgaria, Croatia etc.
  In this event KAPPAOIL sh.a was the biggest Company of its kind, in the field of lubricants.

 • Klik Ekspo Klik Tirane -Shqiperi (2002)

  Klik Ekspo Klik Tirane -Shqiperi (2002)

  Panairi i Parë Ndërkombetar Klik Ekspo Klik , me i madhi dhe i rëndesishmi për vëndin tonë, organizuar në Tiranë, me pjesmarrje vendore e rajonale si:Greqi, Itali, France, Spanje, Turqi, Austri, Serbi, Mali i Zi, Kosove, Bosnje Hercegovina, Maqedoni, Belgjike, Bullgari, Kroaci etj.Në këtë event Kompania "KAPPAOIL" sh.a ishte e vetmja dhe me e madhja në llojin e saj në fushën e lubrifikanteve.

 • FIERA DEL LEVANTE TIRANA-ALBANIA (1998)

  FIERA DEL LEVANTE TIRANA-ALBANIA (1998)

  Eventi "Fiera del Levante" organizuar nga Administrata Provinciale e Dhomës së Tregtise së Barit, me e madhja e llojit të saj në rajonin tonë, me një siperfaqe prej 300 000 m2, me pjesmarrjen e 5 000 ekspozuesish rajonal e të huaje, e me një numër prëj 2 000 000 vizitorësh është një urë lidhese mes perëndimit e lindjes, duke patur parasysh tregun e rajonit të Adriatikut dhe të Mesdheut, nje treg që përbëhet prej 200 milion banorësh.

  Për hërë të parë në vitin 1998 ky eveniment i rëndesishëm rajonal është zhvilluar për here të parë në Shqipëri. Kompania "KAPPAOIL" sh.a merr pjesë me produktet e saj duke tërheqeur vemendjen e tregut e duke finalizuar me sukses bashkpunime të rëndesishme rajonale të cilët me kalimin e viteve kanë ardhur duke u konsoliduar e rritur influencen në këto tregje.

FAIRS

F